Sürekli ig dan fake hesap açıp özledim, unutamıyorum diye mesajlar atıyor. Neden sizce ne yapmalıyım?
1 ay
Evliyim ve eski sevgilim unutamadım, özledim diye mesaj atıyor?

Yarım kalmış işi tamamlamak istiyor evlisin artık daha rahat cinsellik yaşama şansınız var o yüzden iş çıkarsa eski sevgilinin tadına bakmış olurum diye duşunüyor
Cevap
22Cevap
Kapat hesabını
eski sevgilisini unutamayan kişilerin sevgili yapmasına dahi karşıyım. hem kendine hem karsındakine yazık. onu unutmadan biriyle ilişki yaşamak sıkıntılı bi durum. karşılıklı olarak unutamamısınız belli ki cevap verme yanlıs bi şey yapma engelle. unutmaya çalış evliliklerde bu durum çok tehlikeli bi hal alıyor
Engelle ve cevap verme. Hatta açabileceği bütün hesapları engelle seçeneğini isaretle.
Yapıyorum ama 1 ay sonra yine yazıo
Savcılığa vereceğini soyle
Seninde hoşuna gidiyor işte. o da farkında yakında kucağında bulursun kendini. bir fırsat bulursunuz
Benim eşim de öyle. Ex yazıp duruyor. Ben okuyorum. Eşimde yok öyle seni seviyorum diyor. Yersen tabi. Unutun be artık. Biz neyiz
Haklısın ama bazı insanlar bazı anılar kolay kolay unutulamıyor. Karşındaki adamda bir kardeşim ise evli bir kadına ne hikmet mesaj atar işte şrefsz olmak böyle bir şey.
👍👍👍
Evlisin bunu unutma yeter. Eşinde kızacağın bi davranışı da kendin yapma
Engelle heryerden senşnde aklın onda kalmış gibi davranıyon
Keşke evlenmeseydin, yazık etmişim hem kedine, hem yanındaki adama, hem de peşinden koşana!
Neden ama
Sorduğun cevaba bak! Eşine yazık değil mi? Peki o peşinden koşana, ya kendini düşün biraz?
Ne yapmalıyım derken aldatmak gibi niyetin car sanki
seninde unutamadığın bes belli arkadaşım ve içindeki sesi dinle derim ilerde pişman olursun dinlemediğin için
şerefsizlik etmiş vaktinde hareket etseydi engelle
Unutmalısın unutturmalisin
Aksini düşünürsen o evliliginden hayır gelmez
evliliğinde mutluysan hesabını kapat ya da sallama
Şansını denemeye çalışıyor
Ne şansı ya
akkini karisirirp seni kullnck dkk et
Nasıl yani kullanıcak
gzlisn acikca birdns bisler diyemem
Evet gizliyim abazan
Oo desene kaçamak var
Seks için mi yazıyo yani
Ondan degildir ya gerçekten özlemiştir bence
Verdim. Nasılsın napıosun felan konuştuk öyle. Sonra teninin sıcaklıgını hissedebiliyorum burdan felan dedi
Vardı evet nerden bildin
Engelleyin bence
Cevap verip tahrik etme derim
Evlisin boş ver eskiyi
Abazalığı başına vurmuş
İnşallah kocan yakalar
En İyi Cevap