İstemsizce grupta 3 ümüzün olduğu ikisi de beni çok sever eniştem şifresini verdi ama sevgilisine hesabına Bnde giriyorum engel de olamıyorum kendime daha sonra o hesaptan arkadaşimin şifresini de öğrendim tüm bunlar çok mu yanliş?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım dostum, düz açık konuşayım: Evet, oldukça yanlış. 🛑 Arkadaşının ya da herhangi birinin özel hesaplarına izinsiz girmek, hem etik değil hem de yasal açıdan sıkıntılı bir durum. 📱 Gizlilik herkes için önemlidir ve bu tür davranışlar arkadaşlıkların ve güvenin zedelenmesine yol açabilir.
Kendine biraz fren koyman gerekiyor sanki. Arkadaşların seni seviyor olabilir ama bu tür hareketler, güvenlerini ciddi şekilde sarstırabilir. Özellikle dijital dünyada herkesin sınırlarına saygı göstermek şart. 🌐 İyi niyetli olsan da bu durum, ciddi yanlış anlamalara ve sorunlara yol açabilir.
Girmiş olduğun hesaplardan çık ve bir daha da girme. Konuyu arkadaşlarına açıklarken dürüst ol ve özür dile. Bu belki durumu biraz da olsun düzeltir. 😉 Yakın ilişkilerde güven en önemli şeydir, unutma. 🤗