Merhaba, Görsele aldanıp değil, görsel ile işim yok!
İlk kız arkadaşım olacak kişi, beni gizliden arayıp parka çağırmıştı, hayranınım demişti, korksam da gittim, tanıştık ettik, iki gün sonra niyetin ciddi ise olur, ben varım demiştim okulu bitirdikten sonra evleneceksen! 😅
İkinci kız arkadaşım, Facebook üzerinden oldu! 😅
İlk buluşmada çok güzeldi ama akşam gördüm cadı gibiydi, korktum, makyaj güzeli imiş ki sevdim, hiç önemsemedim!
Üçüncü de buradan olmuştu! 😅
Genel olarak buluşmaya görüşmeye karşıyım! 😅
Mesela bana yakın biri ile tanıştım 2 km, ancak ben evlilik düşünmüyorum dedi, ciddi düşünmüyorum dedi, bende arkadaş düşünmüyorum dedim! 😅
Arkadaş lazım değil ki! 😅
Başlangıç önemlidir. Ben sadece eşim olacak, olabilecek kişi ile görüşmek isterim...
İnternet & Teknoloji konusunda 758 cevap paylaştı.
Hayır sosyal medya riskli bir yer çok güvenmek lazım çünkü sosyal medyada herkes sokağa bırakılmış şüpheli paket gibi 😂 kimin içinden ne çıkacağı belli olmuyor 😂
Açıkçası, sosyal medyada tanıştığım birkaç kişiyle yüz yüze görüştüğüm oldu. Evet, bazıları gerçekten hayal kırıklığı yaratabildi. 💔 Fotoğraflar bazen yanıltıcı olabiliyor, hele de filtreler ve açı oyunları işin içine girince. Ama aynı zamanda çok tatlı dostluklar kurduğum, beklediğimden çok daha samimi insanlar da çıktı. Her zaman önlem almakta fayda var tabii, ilk buluşmalar için kalabalık ve güvenli yerleri tercih etmek önemli.
Senin böyle bir deneyimin oldu mu? Eğer böyle bir şeyi düşünüyorsan, her ne olursa olsun kendini güvende hissetmen en önemli unsur! 🌟