İnternet & Teknoloji Sosyal medyadan tanışıp görüştüğünüz kimse oldu mu? LaErdi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Mağlum teknoloji çağındayız. Herkes bir şekilde ilişki kurup birileri ile görüşüyor. Siz kimse ile görüştünüz mü? Güncellemeler+1 yıl Evet yokmu arttıran Sosyal medyadan tanışıp görüştüğünüz kimse oldu mu? Cevapla Sosyal Medya Soruları İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Buradan değilde, Twitterdan tanışıp buluştuğum bir kişi olmuştu. 10 senedir halen görüşürüz 1 0 Yorumla
BenCanannnn Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Erkeklerle zaten konuşmuyorum evliyim. 2 tane kız arkadaş ile buluşmuştur geçen sene. 1 5 Yorumla Alice999 +1 yıl Aldattım i seni Yorumla BenCanannnn +1 yıl @Alice999 ne diyosun Yorumla Alice999 +1 yıl Aldattımı demek istedim Yorumla BenCanannnn +1 yıl @Alice999 ne aldatması Yorumla LaErdi +1 yıl Gereksiz sohbetlere girmeyin Yorumla
svvord Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl Evet , kısa bir süre görüştük sonra o şehirden ayrılmadan önce sen yoluna ben yoluma , karşılıklı tatlı tatlı anlaştık 0 0 Yorumla
Roxweille Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Dediğin gibi teknoloji çağındayız. Olmadıysa problem var 😀 1 0 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Eskiden olmuştu 4 5 yıl önce gençlik cahillik😂 1 0 Yorumla
OnlyBelongsToMe Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kimseyle görüşmüyorum ve bunu da doğru bulmuyorum 1 0 Yorumla
Mutsuzzz__ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hayır ama güvenirsem olur 1 1 Yorumla LaErdi +1 yıl Samimi bir yorum. Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cook 1 2 Yorumla LaErdi +1 yıl Nasılsı peki. Yorumla Tazmanyacnvr +1 yıl Cok güzeldi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olsun isterdim açıkçası özellikle birini 0 0 Yorumla
İncimisali Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Evet oldu 1 2 Yorumla LaErdi +1 yıl Nasıldı Yorumla İncimisali +1 yıl İyiydi hala arkadaşız yıllardır Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl oldu 1 kişi 0 3 Yorumla LaErdi +1 yıl Nasıldı! Yorumla Occus +1 yıl iyiydi keşke daha önce buluşsaymışım dedim Yorumla LaErdi +1 yıl İnsanlar halen ilkel görüyor Yorumla
kdkdndnjddjdjdjxj Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Evet oldu 2 senelik sevgilim şu anda kendisi 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmadı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Buradan değilde, Twitterdan tanışıp buluştuğum bir kişi olmuştu. 10 senedir halen görüşürüz
Erkeklerle zaten konuşmuyorum evliyim. 2 tane kız arkadaş ile buluşmuştur geçen sene.
Aldattım i seni
@Alice999 ne diyosun
Aldattımı demek istedim
@Alice999 ne aldatması
Gereksiz sohbetlere girmeyin
Evet , kısa bir süre görüştük sonra o şehirden ayrılmadan önce sen yoluna ben yoluma , karşılıklı tatlı tatlı anlaştık
Dediğin gibi teknoloji çağındayız. Olmadıysa problem var 😀
Eskiden olmuştu 4 5 yıl önce gençlik cahillik😂
Bu siteden 2 kisiyle gorustum
Olmadı olacağını da sanmıyorum
Kimseyle görüşmüyorum ve bunu da doğru bulmuyorum
hayır olmadı yüzyüze görüştüğüm
Hayır ama güvenirsem olur
Samimi bir yorum.
Cook
Nasılsı peki.
Cok güzeldi
Olsun isterdim açıkçası özellikle birini