Güncellemeler
1 yıl
Amerika Birleşik Devletleri'nin ceza mevzuatına göre hakaret, sövme veya iftira suç sayılmamaktadır.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birine Hakaret edince neden hakaret edilen kişi 10 yaşında çocuk gibi mahkemeye koşturuyor. Hakaret küfür günlük hayatta olan şeyler. Bunu klavyeye dökünce niye Para cezası yiyoruz. Birine Hakaret ettiğimde ona bana hakaret eder rahatlar. Dava acilmasinun mantığı ne. Kaç yaşında adamlar hakaretten dolayı Mağdur mu olacak. Gelismis ülkelerde böyle saçma davalar yok. ABD de Trump biden e ococugu demişti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burası ABD değil moruk küfür de hakaret de suçtur tazminat ödersin. O yüzden boşuna demiyorlar sosyal medyada her önünüze gelene laf sallamayın diye.
Zengin olsak istedimize parasıyla sovebilecez demek. Saçmalığa bak
Evet para ödersin o ayrı ama bu durum siciline de işlediği için sıkıntı hani.
Hakaret davasının sicili hiçbir şeye etki etmez bro
Para cezası işe girmeye engel değil yeter ki hapis yatmayın
@plaket aynen bro, hapis bile engel değil yüz kızartıcı suçtan gitmezsen.
O hiç belli olmaz ama para cezası hiçbir işe girmeye engel olmuyor kanunlara göre
Hakaretin özgürlüğü olmaz. kafasını kullanmayı öğrenmemiş boş insanlar bunu söyler ancak. kimse kimseye hakaret edemez, o hak kimsede yok. burada kalkıp hakareti savunmayın. eleştirebilirsin ancak küfür, hakaret edemezsin karşındaki sana küfretmedikçe. hakaret eden kardeşim dava edeceksin ki bir daha kanka yemesin.
*popolari
Tam bir 3. dujya ülkesi vatandaşı yorumu.
Gelişmiş ülkelerde hakaret ifade özgürlüğü olarak geçer. Bu da kimseye bir zararı olmadığı sürece ifade özgürlüğüdür
3. Dünya ülkesi vatandaşı olduğun için ifade özgürlüğü ne demek bilemiyorsun o yasak bu yasak.
Yakın zamanda siteden birisini ettim pişman değilim gene olsa gene yaparım adam olsunlar
Para tirtiklamak için bir yol bu sadece saçmalık. Asıl amacın para kopartmakti. Kızlar soruyor ABD merkezli muhtemelen bilgilerini mahkemeye vermez ABD yasalarına göre hareket eder
Para koparmak falan değil ceza almasını sağlamak ben napayım onun parasını benim param on tane o kişiye yeter 😅
Aynen kesin öyledir insanın mahkemeye gitme motivasyonu olması lazım, para almayacağını bilsen mahkemeye gider misin. Hakaret davasına hapis verilmiyor, para cezası veriliyor sadece. O da senin işine geliyor.
Aynen kanka
O dediklerin ABD'de suç değil miymiş yanlış biliyor olmayasın
Adalet bakanlığı nda yazıyor bizzat suç olmadığı yazıyı da adalet bakanlığı ndan kopyaladım gelmiş yanlış biliyon diyon. Sen ne biliyon ne okudun da yanlış biliyon diyon. Cahil özgüveni dünyanın en kötü şeyi cidden
İftira atmak her yerde suçtur dostum iftira suçsuz kalamaz
Abd de Trump Biden e o çocuğu diyor insanlar birbirine istediği gibi küfür edebiliyor çünkü böyle ülkelerin ifade özgürlüğü anlayışı alabildiğine sınırsız. Kimseye zararı olmadığı sürece istediğini ifade edebilirsin diyor. iftira Türkiye de bile suç değil tam olarak.
bana birisi iftira attı mesela ancak muhtemelen hukuki olarak hiçbir ceza çekmeyecek.
Çeker merak etme benim de yakında davam var bakalım hayırlısı
Yok kardeşim böyle bir suç. Hakaret davası açıldığında ise sadece para alıyorsun. Kolay yoldan para kopartmak isteyenlerin işi hakaret davası açmak. Saçma sapan bişey. Kaldırılması lazım.
Ben kimseye hakaret davası açmam
Benimki hakaret değil zaten
Zaten adın anonimse ve ABD merkezli bir uygulamayı kullanıyorsan sana dava açıldığında o uygulamalar bilgilerini vermiyor dava yo açan g t gibi ortada kalıyor 🤣🤣
O yüzden hakkımda hiç hakaret davası açılmadi. Açacam diyenler oldu ama muhtemelen GT gibi kaldılar takipsizlik kararıyla
Bu siteden bulunuyor ama burdan kimseye sövme sen sjsjsjsj buranın yapımcıları moderatörleri Türk çünkü
Bu site ABD de kuruldu ve merkezi ABD de.
Bişey olmaz Burdan da sovsem
Adın soyadın ile soversen sıkıntı Zaten hakaret davasıni öyle açıyorlar diğer türlü zor bulurlar
Girlaskguys senin o dediğin kanka. Burası türkiye ve Türkçe versiyonlu hali sitenin
O yüzden burdan sövme kimseye bulunursun
Fark etmez ad soyad falan bulurlar bu site Türkiye'de çünkü
Site ABD de
Gir bak Merkezi ABD de sadece kuranlar türk
Ama ABD de yaşıyorlar ve ABD de kurdular
Emin misin
Evet
Doğrusunu biliyorsan araştır sen söyle ben araştırdım. Burdan beni dava eden kimse olmadı sen merak etme
Dava eden olmadığı için olmamıştır dikkat et eden olursa ciddiyim burdan çok kolay bulunursun
Yoo dava edicem seni diyen oldu.
Yav bulunamam merak etme
Diyenlere bakma sen onlar ciddi değil zaten ama bildiğim şeyler var bu siteden kesinlikle bulunursun net