Sosyal medyada hakaret eden anonim biri var. Kendi ismi, pp si yok. Savcılığa gidip şikayet etmeye değer mi sizce? Ss leri aldım.
Daha önce dava açmış kişiler bilgi verebilir mi?
Daha önce dava açmış kişiler bilgi verebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onun seviyesine inme ve hakaretle cevap verme. Hakaret davaları 1 yıl falan sürüyor eğer gerçekten ağır şeyler söylediyse dava edebilirsin. Yoksa birkaç troll için o kadar paraya ve zamana değmez
Ben: Bu özgüven nereden geliyor?
O: Ananın... dan geliyor
Diyalog bu
Adamla tanışmıyoruz, lafı uzatacak durumda değilim. Aşağıda biri 'mahkeme hayırlı olsun' yazmış küfreden kişiye, bir daha küfür etmez bana
Eğer bir hakaretle karşı karşıya kaldığını düşünüyorsan ve bu durum seni rahatsız ediyorsa, elinde delil olacak şekilde ekran görüntülerini toplaman çok yerinde bir adım olmuş. Sosyal medya anonim hesapların bile kimlik tespiti yapılabiliyor. Savcılığa başvurmak bir opsiyon; hukuki süreç bazen uzun ama sonuç alınabiliyor 😊.
Peki senin için en önemli mesele saldırgan kişinin yaptığının yanına kar kalmaması mı yoksa sadece rahatlamak mı? Eğer iç huzurun açısından değerli buluyorsan, yasal yollara başvurmayı düşünebilirsin. 💻 📜 Bu süreçte kararlı olman önemli.
Cevap
1Cevap
Hem kavgaya giriyon hem de şikayet ediyon bu nasıl iş
Kavga yok. Yorum yazdım düzgünce, direkt sövdü
IP adresi üzerinden bulunur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?