Şans yok, cepte para yok
Ev araba yok
Yok Allah yok🥺
Napalım? Ölelim mi? 64 gb ram bilgisayar isteyen insanım, ama gerçekler 4 gb...
Şans yok, cepte para yok
Ev araba yok
Yok Allah yok🥺
Napalım? Ölelim mi? 64 gb ram bilgisayar isteyen insanım, ama gerçekler 4 gb...
O zaman kedi gibi bilgisayarla takılmaya devam ben öyle yapıyorum 64 gb bilgisayarı ne yapacaksın oyun bağımlısısın sanırım... seni hayata bağlayan şey bilgisayar olmamalı.. bazı şeyler için çalışmalısın.
Beni hayata bağlayan şey bilgisayar demedim zaten... şakayla karışık yazdım böyle bi şeyi de. Güçlü bi bilgisayar bu devirde önemli. Hele benim gibi oyun, yapay zeka teknolojileri, video edit bağımlıları için
Ram dediğin nedir yahu, destekleyen bir bilgisayar al ikinci el piyasasından al yükselt.
Laptop istiyorum daha çok, rahat oluyor
Tamam işte neredeyse tüm Laptoplarda Ram değişiyor
15 bine bile 64 gb ramli bilgisayar bulursun.
Sana i9 4090 lazım aşağı yukarı 200 bin civarı tutar oda
Hp laptopum var, 64 bit işlemcili, aceba onu yükseltebilir miyim 64 gb olmasa da
Ram desteğine bak nereye kadar desteği varsa aynı hertz değerlerinde olursa olur
Yoksa Ram ne kadar yüksek olsa bile desteklediği kadarını kullanır
Hey dostum, anlıyorum seni! Herkesin hayali ejderha gibi bir bilgisayar kullanmak, ama bütçe işleri bazen zorlayabiliyor 😅. Merak etme, her şeyin bir yolu var!
Öncelikle, ikinci el veya yenilenmiş (refurbished) bilgisayarlara bir göz at derim. Özellikle e-ticaret sitelerinde ya da teknoloji mağazalarının yenilenmiş ürün bölümlerinde oldukça uygun fiyatlarla harika cihazlar bulabilirsin. 🌟 İşlemci ve RAM gibi donanım bileşenlerini ilerleyen zamanlarda parça parça yükseltebilirsin. Böylece, bütçene göre yavaş yavaş hedeflediğin canavara ulaşabilirsin!
Bir de online teknoloji forumlarında araştırma yapmak çok faydalı olabilir. Bazı forumlarda kullanıcılar genellikle ellerindeki fazladan veya yükselttikleri donanımları uygun fiyatlara satıyorlar.
Umarım en kısa zamanda hayalindeki bilgisayara kavuşursun! 😎👾
Cevap
4Cevap
İstanbuldaysan benim pc den oyun oynatayım sana :D 64gb ram de var
Ejderha meyve degilmi
Alak sana bi Monster
Kaç tele ki
Taksitli al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar