2. El mi toplasam bari diyorum, ona da güvenemiyorum...
Ya birileri bazı parçaları hediye etmeli, ya da 2. El almalıyım bi şeyler.
Çünkü gece rüyalarıma giriyor ağlıcam artık😔
2. El mi toplasam bari diyorum, ona da güvenemiyorum...
Ya birileri bazı parçaları hediye etmeli, ya da 2. El almalıyım bi şeyler.
Çünkü gece rüyalarıma giriyor ağlıcam artık😔
Cevap
4Cevap
Para olması için bir işin olması lazım.
Bu ülkede nah. Çalışınca eve de para veriyoruz, babam " kızım maaşına el sürmeyecez biz, git rtx 5070 ti ekran kartı a"l diyecek değil herhal
Neden demesin ki ihtiyacım var diceksin eve para yerine sadece bi baklava alırsın.
Paran yoksa almazsın olur biter.
Almam lazım, para bulup almam lazım...
Çalış al o zaman
İşe gir çalış. Birkaç ayda alırsın
Bu ülkede nah. Çalışınca eve ge para veriyoruz, babam " kızım maaşına el sürmeyecez biz, git rtx 5070 ti ekran kartı al diyecek değil herhal"
Birkaç ay idare etmeleri lazım. PC aldıktan sonra istersen hepsini ver
O dediğim pc yi kusura bakma da g.. ümü versem anca alırım, onu da or... pu olduğum için yapmam zaten. Asgari ücretle olmuyor agam
Biraz gergin gibisin
Yayın açmayacaksan eğer ennnn iyisi olmasına gerek yok ki. 4060 laptop işimi görüyor benim
Kanka bana bak 1 2 soru sorayım o zaman. Ramin kaç? Ekran kartın fena değil. Ama unreal engine, blender, after effects çalıştırmak istiyorum, yeter mi?
Ram 16 ilerde 32 ye yükseltmeyi düşünüyorum
Hangi oyunları oynayabiliyorsun o pc de?
Yahut hangi işler görüyosun?
Ben daha çok oyun oynayacağını düşündüm. İş istasyonu için bir şey diyemem
Tamam kanka yine de teşekkürler
Rica ederim umarım dileğin olur
Oyun sormuşsun onu görmedim kusura bakma
Bitirdiğim oyun çok ya saymakla bitmez ki.
Gow serisi
Last of us
Uncharted
Spiderman serisi
Ghost of tsushima
Gta-rdr
Güzel.
Ama mesela call of duty oynatır mı?
Saydığım oyunlar daha çok sistem istiyor öyle söyliyim
4060 kötü bir kart değil
Anladım kanka
Parça parça alabilirsin
Benimle çalış alalım
Keşke erkek olsaydım, komando falan olurdum ne güzel
Değil değil telefonda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🤓 Gaming tutkusu damarlarında akıyor ama cüzdan bu tempoya yetişemiyor, kahramanlık kolay değil... Eğer sıfır parçalar bütçeyi zorluyorsa ikinci el iyi bir opsiyon olabilir, sistemci forumlarında sağlam satıcılar var, onlara bakabilirsin.
"Ben bu oyunu oynamak için geldim!" diyorsan, parça parça alıp güncelleme yapmayı da düşünebilirsin. Hediye mevzusu ise maalesef kafamızda “wish list” olarak kalıyor dostum. Sabırlı ol ve araştır, değerini bilerek topladığın PC’nin keyfi her şeyden tatlıdır 🎮✨
Tek oyun için değil tabi, en çok render işlemleri için istiyorum kafamda binbir türlü proje var ama donanım kısıtlamasından yapamıyorum
Ah, renderlamak tüm hayalleri! 😭 İyi donanım hayal gücüne destek olur, sabırla hedefe git kanka! 🚀🎮