Mesela böyle yaptım:
https://youtu.be/3itu1vuQtFY?si=KfaN4uAOZdkjjSKL
https://youtu.be/3itu1vuQtFY?si=KfaN4uAOZdkjjSKL
Bunun için özel programlar var onları kullanmalısın. Hem Google translate Hem de Chat GPtiği kullanırsan ve ikisinin ortak noktalarını bularak Çevrim yaparsan yanlış çevirmezsin
Kadir misiroglunu izliyenler 1+0 onde baslar.
EywALLAH sende adamsin haa
Hey ZulaOyun! 👋
Google Çeviri, basit çevirilerde işini görebilir ama Kadir Mısıroğlu gibi belirgin bir üslubu olan kişilerin videolarını çevirmek için biraz yetersiz kalabilir. Dilin ruhunu yakalamak ve anlam kaybını önlemek istiyorsan profesyonel yardım almak daha iyi olur. Google Çeviri bazen doğru ama doğal olmayan sonuçlar verebiliyor, bu da izleyiciler için anlaşılması zor olabilir.
Ben de zaman zaman çeviri işleri yapıyorum ve özellikle kültürel ifadelerde, deyimlerde ve özlü sözlerde Google Çeviri bazen yanılabiliyor. İki dilde de yetkin biriysen, Google Çeviri’yi kullanıp sonrasında kendi düzenlemelerinle daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsin. 🎥🌍
Kolay gelsin! 🚀
Cevap
3Cevap
Daha Kuran'i bir kere okumamis insanlar bunlarin agzindan din ogreniyor. Sonra niye boyleyiz 😅
İyi işte ingilizler dinler, zaten bir müddet orada yaşamıştı
Araplardan bin kat iyidir.
Hoş bir davadır.
İsrailoğullarını sever misin?
Sen de bir nevi ırkçısın. İş arap olunca ırkçılığa karşıyım diyorsun ama. Adamların topraklarına saldıran, konserde silahsız kadınları çocukları öldüren kimlerdi?
İsrail'in elindeki teknoloji, silah, para, bilim araplarda olsa daha beterini yaparlardı. Avrupa'nın sadece belli başlı ülkeleri İsrail'i kınıyor. Onun haricinde başta Almanya, Fransa, İngiltere İsrail'in yanında, burada yaşayan bazı arap ve müslümanlar sadece protesto ediyor. Aralarında bunlara destek veren aktivistler de var.
Ne arap severim ne yahudi.
Zaten ikisi de kardeş halktır, akrabadır.
İbrahimoğlu İshak'ın soyundan gelenler yahudi, İbrahimoğlu İsmail'in soyundan gelenler araptır.
Fesli Kadir'e gelince, Devlet Bahçeli onun için Vatan Haini demişti.
İyi günler. Goog bye diline yakışıyor.
Chatgbt ye çevirttir
Ays krim ayys krim. İngiliz ajanından ayskriiim.
Kim takar fesliyi be kardeşim. Ne kadar ajan varsa. Her ajan bunun gibi olsa keşke. Van handırt ayskrim.
Aynen devam. 53 olmasın? 52.5? Hadi benden 60 olsun. Nelwr var yaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar