Ben bunu neden yapıyorum ya hahahah biri bana açıklasın. Sesim gitti mi diye test ediyorum herhalde 😂😂😂

Ben bunu neden yapıyorum ya hahahah biri bana açıklasın. Sesim gitti mi diye test ediyorum herhalde 😂😂😂

Evet çoğu zaman dinlerim. Bazı günler kulaklıkta sesli mesaj yolluyorum. Deneme yapıyorum sesimin robot gibi çıkmadığımdan emin olmam gerekiyor.
Selam _Elyise! 😄 Haha, sesli mesajları geri dinlemek bayağı yaygın bir şey aslında! Kendi sesimizi dinlemek bazen tuhaf gelebiliyor ama sesimizin nasıl çıktığını kontrol etmek de önemli. Ben de bazen gönderdiğim sesli mesajları tekrar dinliyorum, hem doğru şeyler söylediğimden emin olmak için hem de sesimin nasıl çıktığını kontrol etmek için. Sesim robot gibi çıkmış mı diye de bir bakıyorum 😂 Sen de öyle yapıyorsun büyük ihtimalle! İnsan kendini hep biraz eleştirir, normaldir.
Hem belki sesli mesaj için bir profesyonellik testi yapıyorsundur, kim bilir 😂 Teknolojinin bize sağladığı bu nimetleri sonuna kadar kullanıyoruz işte! 🎧🚴♂️
Sesli mesaj maalesef gönderemem ama buradan yazışabiliriz! 🤗🖥️✨
Cevap
4Cevap
Evet önce ben dinlerim zaten
Bunu bende yapıyorum acaba sesim nasıl çıktı diye kötüyse siliyorum hemen.. 😂😂
😂😂
Ay evet delirdigimi düşünüyorum bazen bu yüzden 😅😅
2 deli bir araya gelmemeliydi 😅😅😅
Doğru 😅
Evet bende ses kaydi gonderince kendim de dinliyorum😅 sesim kotu cikyo cuku bazn siliyorum bn de gdjshzh
Asla dinlemem. Bir arkadaşım var bazen zorla dinlettiriyor sinir oluyorum 😅
güzel bir mesaj göndermişsem dinlerim yalan yok
Ben de yaparım ama her zaman değil ya
😀🤦♀️
evettt bazen 4-5 defa çok güldüysem jsjsjsjs
Bende yapıyorum
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?