İnternet & Teknoloji Sesli mesaj attıktan sonra dinler misin? bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Yapay Zekaya Sor 🤣 Güncellemeler+1 yıl Dinlerim genelde🤦♀️🤣 Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler🙃🙏❤️ Sesli mesaj attıktan sonra dinler misin? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dinlemeyiz güzelim, ayrıca o köpeği istiyorum, en azından bir kere ısırıp karnını okşasam rahatlarım hahahah 1 11 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Köpüşü nerde gördun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruda denk geldim köpüşümee Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Denk gelmedin bence verdigim cevaplari takip ediyon shdhdh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoooo gagsgs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakalandık koşş hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada tamam görüşlerini okumak hoşuma gidiyor ama o köpüşlü soru ana sayfama düşmüştü :) Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl 🙏🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mevlana ne demiş: "Açık sözlülükte onun gibi olun" diye beni tasvir etmiş işte hahaha Zeki, komik ve samimisin, bu çekiciliğin verdiği enerjiyle keyifli oluyor ya. Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl 🙏teşekkür ederm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ❤❤❤❤ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Enişte varsa yandık hahaha Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sesli mesaj atmayı tercih etmiyorum uzun uzun yazarım 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Evet, muhakkak dinlerim.. Sesimi, ses tınımı dinler, inceler, analiz de ederim.. 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 607 cevap paylaştı. Niye hata yaptim mi diye kontrol etmek için mi ya da sesim nasıl çıktı diye? 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yok hayır dinlemem 1 1 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Begeni icin teşekkür🙏 Yorumla
GüneyinEnHizlisii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Dinlemem. Ses kaydı atıyorsam yoğunum demektir. O halde de oturup kendimi dinlemem. 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 562 cevap paylaştı. Ben sesli mesajda sesimi hiç tanıyamam 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Dinlemem, sesim çok iyidir. 1 0 Yorumla
revolver-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl evet dınlerım sesımı sen pekı 1 1 Yorumla revolver-34 +1 yıl konusmak ıstermısın Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı. O riski almam sesimi sevmiyorum ahah 1 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 591 cevap paylaştı. Hayır genelde silerim mesajı 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı. Bende dinliyoreer 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 732 cevap paylaştı. Hayir :) 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. arada evet : ) 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Hayorrr 1 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 456 cevap paylaştı. Hayatta dinlemem 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 712 cevap paylaştı. Evet niye bilmiyorum ama 🤔 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabiki 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Çoğunlukla.. 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 529 cevap paylaştı. Bazen sanirim 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Dinlerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Dinlemeyiz güzelim, ayrıca o köpeği istiyorum, en azından bir kere ısırıp karnını okşasam rahatlarım hahahah
Köpüşü nerde gördun
Soruda denk geldim köpüşümee
Denk gelmedin bence verdigim cevaplari takip ediyon shdhdh
Yoooo gagsgs
Yakalandık koşş hahaha
Bu arada tamam görüşlerini okumak hoşuma gidiyor ama o köpüşlü soru ana sayfama düşmüştü :)
🙏🙂
Mevlana ne demiş: "Açık sözlülükte onun gibi olun" diye beni tasvir etmiş işte hahaha Zeki, komik ve samimisin, bu çekiciliğin verdiği enerjiyle keyifli oluyor ya.
🙏teşekkür ederm
❤❤❤❤
Enişte varsa yandık hahaha
Sesli mesaj atmayı tercih etmiyorum uzun uzun yazarım
Evet, muhakkak dinlerim.. Sesimi, ses tınımı dinler, inceler, analiz de ederim..
Niye hata yaptim mi diye kontrol etmek için mi ya da sesim nasıl çıktı diye?
Yok hayır dinlemem
Begeni icin teşekkür🙏
Dinlemem. Ses kaydı atıyorsam yoğunum demektir. O halde de oturup kendimi dinlemem.
Gerek yok sesim güzeldir
İyi yalnız degilmişim bu konuda😀
Ben sesli mesajda sesimi hiç tanıyamam
Nadiren kendi sesimi dinliyorum.
Çoğunlukla yaptığım bir şey. :)
Dinlemem, sesim çok iyidir.
Sesim nasıl çıktı diye dinlerim
Yok sesim çok tuhaf geliyor bana
Hayır asla sesimi s3vmem
evet dınlerım sesımı sen pekı
konusmak ıstermısın
Dinlerim boş yapmışım mı diye