Çok sıkı dost olduğumuz aile ile aramız açıldı ve alışveriş yaptıkları yerlere bizim numaralarımızı dağıtmışlar sürekli reklam için arıyorlar.
Bu çiftin numaralarını bende paylaşmak istiyorum ama nerelerde paylaşabilirim?
Çok sıkı dost olduğumuz aile ile aramız açıldı ve alışveriş yaptıkları yerlere bizim numaralarımızı dağıtmışlar sürekli reklam için arıyorlar.
Bu çiftin numaralarını bende paylaşmak istiyorum ama nerelerde paylaşabilirim?
Cevap
2Cevap
baskalarinin numarasini oraya buraya atmak suctur ve sen bunu bile bile yapacaksan icerde 4-5 yila kadar yatarsin ozaman bu isler boyle
benim yaptigim anlasilmaz deme ıp adresinden hersey bulunuyor numarana kadar konumuna kadar
O zaman bende yurtdışına çıkınca yaparım, tr de değilim. Tr hattım da yok. Peki ya şimdi?
panelden hersey bulunur sorgulanir polisler bulmayacakmi saniyorsun?
Senin yüzünden içime kurt düştü, sanırım vaz geçeceğim
Numaranızi dağıttıysa suç duyurusunda bulunanilirsiniz. Adliyelerimiz boş yere durmuyor.
1 senedir kaza dosyam var hala çözülemedi bunun için 5 sene uğraşamam
Onu yapacağına onların yaptığını ispat edebiliyorsan şikayetçi ol. Haklıyken haksız duruma düşme.
Onların yaptığını nerden biliyorsun
Bu bir suçtur yalnız
Benim yaptığımı nereden bilecekler ki
Esc sitelerine ver 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum,
Anladığım kadarıyla rahatsız edici bir durum yaşıyorsun ama intikam almak yerine daha yapıcı yollar denemek daha iyi olabilir. Numaranı bilmeleri ciddi bir sorun olabilir ve kanunlara aykırı davranmak istemezsin.
Eğer gerçekten rahatsız ediliyorsan, telefon şirketinden veya ilgili kuruluşlardan yardım almayı düşünebilirsin. Onlara durumu bildirerek istemediğin kişilerin seni aramasını engelleyebilirsin. Ayrıca bu durumu karşı tarafa açık açık söylemek ve rahatsızlığını dile getirmek daha etkili bir çözüm olabilir.
Böylece hem sorununu çözmüş olursun hem de daha olgun bir yaklaşım sergilersin. 🌟Unutma, her zaman daha iyi bir yol vardır.