Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir keresinde benim numaraya ihtiyacım vardı (bir programa kayıt yaptırmak için) KSde sormuştum genelde abazan sürüsü dediğimiz KS ahalisinin büyük çoğunluğu vermedi numarasını :D ama bir efendi çocuk çıktı problem değil dedi numarayı da verdi hatta az konuştuk o programı o da kullanmış zamanında iyi dedi falan ama sonra konuşmadığımız için (çocuk yürümedi bile hayret ne efendi çocuklar var yani) yazılar silindi ona teşekkür etmiştim ama içimde hep borçlu hissediyorum. Buralarda görürse minnettar olduğumu bilsin. Belki üyeliyi bile kapatmıştır nikini de unuttum silinince maalesef.
İlişkiye gelince ise yıllarca numara vermediğim var. O da çıldırıyor neden diye oysa cevap çok basit sürekli gözü dışarıdaydı no toplama huyu var boşu boşuna numaram onda niye olsun zaten kandırıyormuş. Yani iletişim için olan bir vasıta ama hemen verilmiyor her kese.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçen oyundayken birine yaşadığım yeri vs sorduk birbirimize zıt kutuplardayız dedi bende cilveli bir edayla zıt kutuplar birbirini çeker dedim. O da düştü heralde direkt numarasını verdi çeksin bakalım diye 😂😂 sonra birine de sen sap ben sap yok mu bir whatsapp demiştim o esnada vermişti..
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sohbet edildikten sonra karşıdaki hep numarayı istemişti ve kendi numarasını da o an vermişti yani öyle ben numaramı veremem tarzındaki kişilere pek denk gelmedim.
Yani daha yeni tanışma durumunda numara istenilmesi bence de çok da doğru değil ki ben bile daha merhaba merhaba düzeyindeyken numara istenilse biraz tuhaf bakabiliyorum.
Ama biraz konuşulduktan sonra hala telefon numarasını vermiyorsa yani güvenmiyorsa ne işim olur bana güvenmeyen birisiyle...11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler...
+1 yılSosyal medyada iletişim kurabileceğim bir mesajlaşma sistemi varsa telefon numarasına ihtiyaç duymam. Reel hayatta direkt isterim, direkt isteyecek bir pozisyonumuz yoksa bir bahane mutlaka bulurum.
125 Yorumla
Soran+1 yılTelefon numarası olmadan direkt reel hayata geçmek nasıl oluyor? 🙄
- +1 yıl
Biraz karmaşık anlattım sanırım. 😅 Sosyal medyada tanıştıysam bu ilişkiyi reel hayata yansıtmıyorum genelde. Bu yüzden birinin numarasını istemek de gelmiyor aklıma. Hatta benim numaramı isteyeni garipsiyorum. Ama biriyle reel hayatta tanışırsam, mesela aynı ortamdaysak isterim numarasını. 😊 Şimdi daha açıklayıcı oldu sanırım. 😅
Soran+1 yılAçıklayıcı oldu ama neden sanalda tanışınca gerçek hayata yansitmiyorsun anlamadım. Burası öcülerin yeri mi 🙄😑
- +1 yıl
Onun özel bir sebebi yok. Sosyal medyada tanışıp reele taşıdığım arkadaşlıklarım hatta ilişkilerim oldu. Ama sosyal medya üzerinden tanıştığım birini reel hayata taşımak için boş vakte ihtiyacım var. Örneğin buradan biriyle tanışacağım ve Samsun'da yaşıyor olacak. Benim o şehirle ilgili hiçbir bağlantım yok. Bu ilişkinin reele taşınması için bolca zamana ihtiyaç var ki o kadar uzak mesafeye gidebileyim ya da o geldiğinde ona uzun zaman ayırabileyim. Yaşadığım şehirden de biriyle iletişim kurmak hoşuma gitmiyor çünkü sosyo-ekonomik seviyemi görebilmesini istemiyorum. Ancak belli bir güvenden sonra o ilişkiyi daha gerçekçi bir boyuta taşırım.
Soran+1 yılAnladım, uzunca yazıp açıkladığın için teşekkürler.🦋🍓
- +1 yıl
Rica ederim, keyfim yerindeyse severim uzun uzun açıklama yapmayı. 😂
Soran+1 yılO halde bugün keyifli olmanı neye borçluyuz? 😄
- +1 yıl
Sessiz, sakin bir deniz kenarı yer biliyorum. Sabah gidip akşama kadar kafa dinledim. İş yok, arayan yok, sosyal medya yok. Ben, keyfim ve kahyası. Onun enerjisi var üzerimde. 😁
Soran+1 yılŞu an kıskandım neden söyledin ki şimdi bunu? Yapan var yapamayan var.😄😒
- +1 yıl
Uzun zamandır yapabilenleri ben kıskanıyordum. 😂 Bu kadarcık nispeti hak etmiş olmam lazım. 😁
Soran+1 yılYani nazar etme ne olur çalış senin de olur gibi oldu bu şimdi, benim suçum ne anlamadım.😄👸
- +1 yıl
Sana denk geldi. Hep böyle şanssız mısındır? 😅
Soran+1 yılSanırım bu ara mıknatıs gibi çekiyorum 😄
Bir gün ben de sen çalışırken tatil yapıp yesilcamda kötü karakterlerin gülüşü gibi sana gülerek " Nalet olsun kuzum niye şansın yok senin ha, iskolik misin hep çalışıyorsun ? " Diyecegim 😄- +1 yıl
Bunu yapma şansın o kadar yüksek ki şimdiden içime öküz oturdu. 😂
Soran+1 yılSen dahaa duuur, intikamım acı olacak. 👀😎😈
- +1 yıl
Oo çok severim meydan okumaları. 😎 Her intikamına 2 misliyle cevap vereceğim öyleyse. 😎😂
Soran+1 yılSen bu iskoliklikle bırak iki mislini, bire bir karşılık versen yine iyi...😄😎
- +1 yıl
Ben sırf gündoğumunu izlemek için 2 saatimi yollarda geçirip yarım saat o keyfi yaşayıp işe gitmiş insanım. İki misliyle karşılık vereceğim diyorsam veririm. 😎😁
Soran+1 yılAhh Rubbie nalet olsun !! Peki öyle diyorsan zamanla göreceğiz. 😄🦋
- +1 yıl
Anlaştık. 😉😎😁
Soran+1 yılMadem anlaştık kırmızı karanfil de tak da ceketine, Taksim Meydanı'na geldiğinde seni taniyabileyim. Malum telefon numarasi işi olmuyor. 😄
- +1 yıl
05.. 😂😂 Tamam bulunduğum ortamlarda fotoğraf çekerken muhakkak elime kırmızı karanfil alırım. 😉
Soran+1 yılTamam seni kırmızı karanfilinden taniyacagim. Sen de beni kraliçe kostumumden tanirsin o meydanin ortasında beklerken. 👸😎
- +1 yıl
Tacın olsa yeter, ben tanırım. 😎
Soran+1 yılOoo iddialisin, peki o halde.😄👸
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
60Cevap
Hiç taktik falan olmadan isterim ya da veririm direkt. Çok abartıldığını düşünüyorum bu telefon numarası olayının.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Benim pek taktiğim yok ya. Birisiyle samimiysem zaten direkt isterim. Vermemesi için hiçbir sebep olmaz.
10 Yorumla
+1 yılHiçbir taktik yok... Konuşmak, sesini duymak istediğim birisi varsa isterim... Verir veya vermez, kendi bileceği bir iştir ki; bugüne kadar telefon numarası istediğim şahıslardan sadece bir kişi vermedi...
10 Yorumla
+1 yılTelini versen kăşar oluyorsun, vermesen egoist Kezban. En iyisi konuşmasına izin vermemek 😂
66 Yorumla- +1 yıl
Telefon numarasını kısa sürede aldığım ya da bir vakit sonra aldığım kimseye kaşar ya da basit bu kız yaa kafası ile asla bakmadım. Bu kafa ile zaten çok ileriye gidemeyiz. Numarasını aldığım kişi ile aram bozulduğunda da o kişileri asla taviz etmemişimdirve numarasını başkası ile paylaşmamışımdır. Bu önce kendime saygımdan olsa gerek. Bu zihniyete sahip olanlar ile de anlaşamıyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Haklısın güzel tesbit
+1 yılBen en çok telefon senin mi diye telefonumun alınıp numarasını kaydedip verilmesini özgüvenli buluyorum. Mutlaka da uygun bir nedenle dönmüşümdür o kişiye.
11 YorumlaTelefon numarasını hayatta isteyemem. Ama bazı kızlar var ki şeytana pantolonu, şeytana ters giydirir. Yorumlarda anlatacak babayiğit kız çıkar mı bakalım 😃
10 Yorumla
+1 yılsohbetin bir yerinde telefonu kurcalayıp, "Allah Allah, 4 cevapsız arama, çalmıyor mu bu meret! beni bir çaldırır mısın, numaram 0505 ..."
27 Yorumla- +1 yıl
@Keremm_88 zeka fışkırıyor mübarek
- +1 yıl
@Keremm_88 fışk fışk geldi mi sjsjssj
- +1 yıl
@Keremm_88 biliyordum😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü çocuk kırbaçlayarak telefon no istese kızlar yine verir. Efendi adam gül yaprakları dökse yine alamaz. Kadın budur. Gerçek böyledir. Mevzu kapanmıştır.
312 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Lia_5 bütün kadınlar öyle diyor ama hepsi kötü çocukların kollarında...
- +1 yıl
Beyefendi birini istiyorum ve yalnızım yani hepsi de kekolarin kollarında değilmiş
Cevap sahibi+1 yıl@Mukaddessssayyy umarım aradığınız yaşıtınız uzun boylu kaslı ve yakışıklı efendi erkeği bulursunuz.
- +1 yıl
Genelleme yapmanızın yanlış olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Mukaddessssayyy belki geneli değil ama yüzde 51i dediğim gibi hanımefendierin ve diğer yüzde 49la nedense hiç karşılaşamıyorum.
- +1 yıl
Haklısınız çoğunluk maalesef böyle.
Cevap sahibi+1 yıl@Mukaddessssayyy benim sevdiğim şeylerin çizdiğim resinlerin yzdığım şiirlerin sevdiğim müziklerin beslediğim sokak hayvanlarının yani beni hayata bağlayan çoğu şeylerin dediğiniz o çoğunluktaki hanımefendiler tarafından zerre kadar kıymeti olmadığını görüp kasa pazuya boya baklavaya vs güçle kaba kuvvetle ilgili şeylere bayılmalarını öyle yadırgıyorum ki dünya ne ara bu kadar zalim bir yer oldu? Neyse, hanımefendiler hep haklıdır diyeyim de konu tatlıya bağlansın.
- +1 yıl
Istediğiniz nitelikte bir kadını bulacağınızı umuyorum. Ben erkekleri hepsi maçodur diye genellemiyor ve aralarinda kibar ve zekilerin de bulunacağını umuyorum. Erkekler genelde (!) Hafif salak kızlar seviyor yine yalnızım (!)😂
Cevap sahibi+1 yıl@Mukaddessssayyy siz gençsiniz önünüzde nice mutlu ve uzun yıllar var. Ben çektiğim çilelerle gençliği ardımda mutluluk umudunu çok uzakta bıraktım. Herşey gönlünüzce olsun. Dertleşmeniz bile bana çok şey kattı. Umarım hep mutlu olursunuz
- +1 yıl
Size bir şeyler katmama sevindim. Ama yaşınız dolayısıyla her şeyin geç olduğunu düşünmeyin lütfen. Tolstoy 67 yaşında bisiklete binmeyi öğrenmiştir. Bir şeyi öğrenmenin yaşı yoktur ve hiçbir şey için geç değildir. Sohbetiniz için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖzel bir taktik kullanmıyorum. Sohbetin gidişatına göre istemeyi bilen biriysen bir şekilde o numara alınır. Yeterki özgüvenli olunsun.
10 Yorumla En pratik ve sonuca ulaştıran yolu "Telefonumu evde unuttum galiba, bulamıyorum. Numaramı versem bi çaldırabilir misin?" diyerek yardım istemektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Taktiğe gerek yok , kızlar çok saf. Bu yüzden gönül hırsızlığı kolaylıkla yapılabiliyor. Azcık uyanık olun açın şu gözünüzü be :d
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Taktiğe gerek yok sevdiği kişilere onlar istemeden veriyorlar ben istediğimde vermiyorsa ne uğraşacağım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. ağızın iş yapıyorsa oraya kadar gider zaten tipin yoksa kimse sana durup dururken tel no istediginde vermez yani :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bazıları namus meselesi yapıyor çok saçma geliyor bana 💁♂️. Bir taktiğim yok direkt olarak isterim veya istersen veririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Telefon numarası alma taktiklerinden çok, doğal ve karşımdaki kişiyi etkilemen önemli; güven ortamı yaratmak en büyük şifre
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çekingen olduğumdan dolayı, almakta inanılmaz derecede zorlanırdım. Karşı taraf almak isterse veririm.
10 YorumlaGüven sorunum var her insana güvenipte numara istemem vermem🤗🤗
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İsteyen olursa veririm ama kendim istemem isterse verir zaten 😊😊
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin numarasını istemem kimseye numaramı da vermem.
20 Yorumla Önce kendi numaramı veririm. Sonra o mesaj atar numarası bana geçer :D
20 Yorumla"Telefon numaranı verir misin? Muhabbetin sarıyo konuşuruz."
22 Yorumla- +1 yıl
Cana yakinsn
Bir taktiğim yok. Direkt olarak sorup isterim öyle bir niyetim varsa eğer.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen istesem her erkek verir bence kızım çünkü bu benim düşüncem
213 Yorumla- +1 yıl
Ben vermem hem güvenmem hem ailem var olmaz
- +1 yıl
Ne demek istiyorsun
- +1 yıl
çok haklısın merve ne de olsa sen O'na sahipsin :)
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
İstiyor nerden biliyorsun
- +1 yıl
Doğru haklısın bende erkek numarası istemem nokta
- +1 yıl
Saygı duy görüşüme
- +1 yıl
Saygı duyuyorum
+1 yılSen bana o telefon numarasını vereceksin dersen direk veriyorlar
20 Yorumla
+1 yılGerekli değilse kimsenin numarasına ihtiyacım yok olmasa da olur.
10 Yorumla
+1 yılBir kişiyle konuşabiliyorsam, iletişim kurabiliyorsam zaten telefon numarası için bir uğraşa girmem.
10 Yorumla
+1 yılYooo istemesi çok basit benden istemesi de çok basit istersen veririm 😅
10 Yorumla
+1 yılSamimi okuduklarım istese veririm ama ben isteyince vermiyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Çok istersem, bir yolunu bulurum. 😃
Taktiğim yok, tamamen doğaçlama..10 Yorumla
+1 yılevet direkt kendi telefonumu veririm ve numarasını yazmasını isterim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bu konuda kabiliyetim yok. O yüzden bulaşmıyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yüz yüzeyken kolayca alırım, mesajla o iş zor bende.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani karşı taraftan olumlu bir tepki alıyorsam direk isterim. Ama soğuk davranıyorsa çabalamam bile.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılYahu niye zor olsun.
Seninle sürekli görüşmek isterim, telefonunu verir misin? Dersin olur biter.
Vermeyecek olan, taktik yapsan da vermez.
cut.00 Yorumla
+1 yılTelefon numarasını almakla iş bitmiyor. En önemlisi hoşlandığın veya tanışmak istediğin kişinin ciddi düşündüğü biri var mı bunu halt etmen lazım. İlla taktik istiyorsan doğal olarak tanışmak için numarasını istersin. Vermezse üzülme ;)
10 YorumlaHiç öyle bir çabam yok ama kendimi nasıl aratacağımı iyi biliyorum😊
10 YorumlaTakside çalıştığım zaman beğendiğim kıza sürekli taksi kullanıyorsanız ben götüreyim sizi diyordum oda zaten beğendiyse beni hemen numarasını veriyordu 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim bi abi vardı bostancı sanayide kaportacı güzel kız gördümmü arkadan bi tane koyuyordu sonra kusura bakmayın hanımefendi ben kaportacıyım yaptırırım diyim numara ordan bam bam bam xD
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu siteden 7 tane kızın numarasını almış birisi olaraktan hiçte zor değil benim için.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ya ne zoru isteyene vereyim büyütülen birşey aslında dhdnnd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Olmaz mi numarani verir misin annemi ariycam diyorum verdikten sonra dank ediyor
10 Yorumla
+1 yılYakışıklıysan güzelsen zaten o numara ilk başta cebinde oluyor
00 YorumlaOnu bilmem kızlar direk istiyor seni merak ettim nasıl birisi n falan fistan numarayı almaya çalışıyorlar burdan
10 Yorumla
+1 yılIstmeye gerek yok serseri piç erkeklere zaten kızlar kendi (ni) veriyor.
10 Yorumla
+1 yılTelefon numaranı versene sonra tekrar onuşuruz felan
10 Yorumla
+1 yılDirek birazdan konusalimmi nmrami kaydedersin felan yapıyorum 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani özel kişiler için kullanırım genellikle ama pek bakmıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTaktiğim yok direkt isterim
20 Yorumla
+1 yılTelefon numaranı ver hahaha😂😂😂😂
20 YorumlaKimsenin numarasını istemedim henüz
20 Yorumla
+1 yılAçık açık sorarım kıvırmaya gerek yok..
10 YorumlaNumaralar genelde kendisi geliyor :D
10 Yorumla
+1 yılHiç taktikle uğraşmam direkt isterim
10 Yorumla
+1 yılTaktik uygulamam isterim direkt
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İstemem ki
10 YorumlaIstemem kimsede cesaret edip isteyemez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Burası kastı wp var mı
10 Yorumla
+1 yıldirek istiyorum lafı dolandırmayı sevmem
10 Yorumla
+1 yılDirek istiyorum
Yok ams vermiyorlar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimseden numara istemedim
10 Yorumla - Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026