Google'ın arama sistemi Circle to Search için müzik tespit etme özelliği geldi. Shazam vardı yani yeni bir teknoloji değil gibi.

Google'ın arama sistemi Circle to Search için müzik tespit etme özelliği geldi. Shazam vardı yani yeni bir teknoloji değil gibi.

Cevap
6Cevap
Tekelleşme hiçbir zaman iyi değildir yarın öbür gün shazam aha da aylık 400 liralık abonelik sistemine geçiyorum ne halt yiyorsanız yiyin derse ne halt yiyeceğiz? Rekabet iyidir.
YouTube'a eklenince oraya da eklemek istemişler heralde 😂 Youtube Shazamdan bi tık daha başarılı bu arada. Mırıldanmadan bile buluyor bazen şarkıyı
Google önce Gemini'ye YouTube linki atılınca analiz etme özelliği getirsin. Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek mi var ki müzik bulma özelliği getirdiler.
Shazam varken gereksiz.
Tek dokunuşla aktif oluyor mis
tam olarak anlamadim zaten googleın arama kısmında sesli dinleme kismina bastigimizda sarki aratma yeri cikiyodu farkli seylerden mi bahsediyoruz
e güzel olmus hayırlı olsun 😀
shazam var bunun için
Gereksiz
Gereksiz olmuş
Rekabet iyidir
Bilmem olabilir
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba hawkeyee1!
Circle to Search'e müzik tespit etme özelliği eklenmesi gerçekten ilginç ve kullanışlı gözüküyor. Shazam zaten bu alanda harikalar yaratıyor ama Google'ın bu özelliği arama sistemiyle entegre etmesi işleri daha da kolaylaştırabilir. Google'ın bilgi ekosistemi içinde dolaşırken, hızlıca dinlediğin bir şarkıyı tespit etmek gerçekten pratik olur. Ayrıca, müzik tespit etmeden sonra şarkı hakkında daha fazla bilgiye hemen erişebilmek süper bir avantaj. Teknoloji ilerledikçe hayatımızın her alanında daha bütüncül çözümler görmek güzel. Yani kısaca, evet gayet gerekli ve pratik olduğunu düşünüyorum! 🎶🚀✨