İnternet & Teknoloji Bildiğiniz şarkı bulma uygulaması var mı? pembepudingo Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Şimdi bi müzik var ama adını bilmiyorum nasıl indiricem shazamı denedim olmuyor başka şarkı buluyo Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sorumu beğenen kişilerin profiline neden giremiyorum nasıl bulucam onları? Bildiğiniz şarkı bulma uygulaması var mı? Cevapla Uygulama Soruları İndirme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FallSzn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl https://youtu.be/o7ZkNDC0gBA0:23 ten sonrasi ☺️ 1 5 Yorumla pembepudingo +1 yıl Oha teşekkür ederim 😍 Yorumla FallSzn +1 yıl Ne demekk 🥰 Yorumla pembepudingo +1 yıl Nasıl buldun peki Yorumla FallSzn +1 yıl Benimde hosuma gitmisti muzik arabada dinleyebilmek icin arastirip bulmustum 😬 Yorumla pembepudingo +1 yıl Yaa evet çoksel 😀😂 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Shazam kullaniyorum, her seferinde de buluyor. Neden bulamamis acaba 0 1 Yorumla pembepudingo +1 yıl Bilmiyorum ya evet normalde çok iyi uygulama bende hep kullanırım Yorumla
Torquay Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ki yardımcı olsaydım keşke ajsja 0 5 Yorumla pembepudingo +1 yıl Buldum sağol yinede skgkkdg Yorumla Torquay +1 yıl Hangisiymiş Yorumla pembepudingo +1 yıl Dabke remix-dj rony Yorumla Torquay +1 yıl Hee tamam sjsjaja Yorumla pembepudingo +1 yıl Hığğ dkkgkfkg Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var canim kurban olsun sana 😊😊myt muzik 0 16 Yorumla pembepudingo +1 yıl Ama şarkıyı nasıl bulucam🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soyle bana sarkiyi var mı yokmu soylim sana Yorumla pembepudingo +1 yıl YouTube yaz Demet Akalın eşi ve kızı dans ediyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana sarkinin ismini soyle gerisini bilmem ben😃😃😃 Yorumla pembepudingo +1 yıl Olm şarkının ismini bilsem niye uygulama ariyim eksjgkdkg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi git ya Yorumla pembepudingo +1 yıl Ben mi sen mi dogjdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen 🤣🤣 Yorumla pembepudingo +1 yıl Niye gidiyomuşum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kustum sana ondan 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yabanci sarkimi bu Yorumla pembepudingo +1 yıl Hayır değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Link atsana bana youtube den sen Yorumla pembepudingo +1 yıl Xper yetmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni takip ettim sende et ordan at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende is yok Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Shazam 0 1 Yorumla pembepudingo +1 yıl Yok psikopat bey ordan olmuyordu başka şarkı açıyordu neyseki biri attı sağolsun Yorumla
Last-Kibar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hey siri de ve sor 0 1 Yorumla pembepudingo +1 yıl Zengin değilim ben siri yok:( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
0:23 ten sonrasi ☺️
Oha teşekkür ederim 😍
Ne demekk 🥰
Nasıl buldun peki
Benimde hosuma gitmisti muzik arabada dinleyebilmek icin arastirip bulmustum 😬
Yaa evet çoksel 😀😂
Shazam kullaniyorum, her seferinde de buluyor. Neden bulamamis acaba
Bilmiyorum ya evet normalde çok iyi uygulama bende hep kullanırım
Bilmiyorum ki yardımcı olsaydım keşke ajsja
Buldum sağol yinede skgkkdg
Hangisiymiş
Dabke remix-dj rony
Hee tamam sjsjaja
Hığğ dkkgkfkg
Var canim kurban olsun sana 😊😊myt muzik
Ama şarkıyı nasıl bulucam🥲
Soyle bana sarkiyi var mı yokmu soylim sana
YouTube yaz Demet Akalın eşi ve kızı dans ediyor
Bana sarkinin ismini soyle gerisini bilmem ben😃😃😃
Olm şarkının ismini bilsem niye uygulama ariyim eksjgkdkg
Bi git ya
Ben mi sen mi dogjdi
Sen 🤣🤣
Niye gidiyomuşum
Kustum sana ondan 🤣🤣🤣
Yabanci sarkimi bu
Hayır değil
Link atsana bana youtube den sen
Xper yetmiyor
Seni takip ettim sende et ordan at
Sende is yok
Shazam
Yok psikopat bey ordan olmuyordu başka şarkı açıyordu neyseki biri attı sağolsun
Hey siri de ve sor
Zengin değilim ben siri yok:(
Shazam var
Dedim ya ordan olmuyo