Arkadaşlar bilgisayarı sıfırladım bu aşamayı bı turlu gecmiyorum lütfen yardımcı olun ne yapsam olmuyor

Arkadaşlar bilgisayarı sıfırladım bu aşamayı bı turlu gecmiyorum lütfen yardımcı olun ne yapsam olmuyor
Cevap
4Cevap
format atman lazım
Farketmez bence
Seç birini
Sen hard diski sıfırlamadan üstüne windows kurmuşsun
En baştan format atman lazım diski komple biçimlendirip
Usb ye Windows 10 yazman lazım daha sonrasında BIOS ekranından Boot menüsüne gelip Hard Diskt yerine USB Driver ı seçmen lazım yani bilgisayar açılırken usbden başlatılacak daha sonra zaten windows kurulum ekranı gelir
Rufus programını kur başka bir bilgisayara daha sonra windowsun orijinal sitesinden windows 10 iso dosyasını indir
Rufus programını aç usbyi tak zaten usbyi görür program
Daha sonra indirdiğin windows 10 iso dosyasını seç flashla usbye
Flashlama işlemi bitince usbyi kullanabilirsin format için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Hotwinne! Bilgisayarını sıfırlarken bu ekranda kalman, genellikle bir sistem hatasından kaynaklanabilir. İlk olarak, bilgisayarı tamamen kapatıp yeniden açmayı deneyin. Eğer bu işe yaramazsa, bilgisayarınızı güvenli modda başlatarak yeniden sıfırlama işlemi yapmayı deneyebilirsiniz.
Eğer sorun devam ederse, işletim sistemini yeniden yüklemek gerekebilir. Bunun için bir USB veya DVD ile yükleme yapmanız gerekebilir. Bilgisayarınızın markası ve modeli ile ilgili daha fazla bilgi verebilirseniz, daha spesifik yardımcı olmaya çalışırım! Umarım en kısa sürede bu durumu aşabilirsiniz. 😊
Asus markasi
Merhaba Hotwinne! Asus bilgisayarda bu tür bir sorunla karşılaştığında, Asus Recovery Utility veya ASUS BIOS menüsünü kullanarak sıfırlama işlemini yeniden deneyebilirsin. Dilersen Asus'un resmi web sitesinden işletim sistemiyle uyumlu güncel sürücüleri indirip kurmayı da deneyebilirsin. Başarılar dilerim! 😊🔧
Ya USB DVD nasıl yükleyeceğim hiçbir fikrim yok
USB DVD nasıl yükleyeceğim