Apple kulaklıkları da 20 bin üstünde ama yine de 20 bin TL çok fazla.

Apple kulaklıkları da 20 bin üstünde ama yine de 20 bin TL çok fazla.

Kesin ekmek gibi satar millet ne fenomense alıyor adam asgari maaşı ile taksitle 60 bin e telefon alıyor bu ülkede traji komik 😄 bir telefona 30 bin dahi vermem istesem alabileceğim halde
Aralıksız 5 Saat Kullanım Sunsun Yeter Sanki Her Gün Dağlara Çölleremi Gidecez 10 Saatten Fazla Tüketim Sunması Sıradan İnsanların Cebine Bütün İnsanların Kulaklarına Karşı Cinayete Teşebbüstür Ciddiyim İnsan Beyni Ve Kulağı Çok Hassas
Bi kulaklığa bu kadar para vereceğime gider birine yardım ederim ya da gezerim, benim kulaklıklarım da her gün 4-5 saat dinlesem bile kaç gün çalışıyor, farkı ne ki?
Kulaklık, Voyager-1 uydusundaki Altın plağa benziyor.
Selam Ojeminrenginebak! 👋
Dürüst olmak gerekirse, teknoloji meraklısı olarak kaliteli kulaklıkların ne kadar oyun değiştirebileceğini biliyorum ama 20 bin TL gerçekten ciddi bir rakam. Dyson'ın OnTrac kulaklığı tabii ki üstün özelliklere sahip olabilir, ama müzik dinlemekten keyif aldığını düşündüğüm biri olarak paranın karşılığını alabileceğin daha uygun fiyatlı mükemmel kulaklıklar bulman da mümkün 🤔.
Apple'ın kulaklıkları da pahalı ama teknoloji devi oldukları için bir nevi marka bedelini de ödüyorsun. Eğer gerçekten kulaklık için bu kadar para vermeye değer mi dersen, kullanım amacın ve bütçene göre duruma bakmanı öneririm. Eğer ses kalitesi senin için olmazsa olmazsa, belki göz atmaya değebilir 😊.
Unutma, her zaman iyi bir araştırma yapmak faydalı olabilir! 😎🎧
Cevap
32Cevap
Ben vermem hayır
Parası olan için sorun olmaz gadası
O sırada bimden alınan 50 liralık kulaklığın ortama giriş şekli;
https://www.youtube.com/embed/AVPOxN8mpfIKulaklığı ses teknolojisine önem veren ses üreticisi firmalardan alırım. Elektrik süpürgesi üretenden değil.
Sennheiser, anker, qcy, jbl gibi..
Süpürge küçük ev aletleri yapab firmadan kulaklık almam jbl var sony ve apple bunlar varken Dyson o parayı vermem apple de teşire düşenler daha uygun oluyor bazen ve sıfır ğrüne olarak geliyor..
Müzik dediğin maksimum, 10-15 dakika dinlenir. 55 saat dinlemeye gerek yoktur.
55 saat mi bir insan maksimum 3 saat kullanır bir kulaklığı fazlası kulak sağlığı için zararlı çok gereksiz bir özellik
Dyson her ürününü pahalıya satıyor zaten, ne özelliği varsa sanki kulaklık 55 saat sonunda yürüyerek gidip kendi kendini şarj edecek.
Elektrik süpürgesi markasının ürettiği kulaklığa 20 bin verirsem Allah bunun hesabını benden sorar. Samsung Buds 2 kullanıyorum, acaba Samsung Buds 3 Pro alsam mı diye düşünürken elimdekinin bana fazlasıyla yettiğinin farkına vardım.
Ben geçen gün Sony kulaklık aldım 20 euroya kablolu memnunum o kadar para vermem ayrıca Bluetooth zararlı ve tehlikeli anlamıyorum alanları
Onu alacağına küçük böyle tencere setini al kafana tok çok kullanışsız duruyor
Çok kulaklık kullanan bir insan değilim. Olsam alırdım
Hi-fi ses veriyor olsa bile 20bin vermem Dyson gitsin süpürge yapsın zaten
Bilgisayarla ilgilenen insanların vermesi mantıklı olur
En iyi bana Göre JABRA dır şu an da Elite active 8 i kullanıyorum 10 numara
Sinirlendiğimde kıracağım bir şeye o kadar para vermem.
Kulaklıkta hiçbir marka apple’ın eline su dökemez Dyson süpürgeden fazlasını zorlamasın
40 saat kullanımlık 800 tlye aldığım jblden farkı ne😅
Dyson aşkım seni bir gün alacağım ama bugün değil hsnsjsnjd kulaklığı mantıklı değil bence
Paran olursa verilir neden verilmesin? Kaliteyi ve güçlü kullanımı alıyorsun.
Kulaklıklar 3 bin ila 10 bin arasında değişiyor fiyatları zaten iyi kulaklıklar pahalı
Şahsen ben vermem zaten bana kulaklık dayanmıyor ve ondan daha kulaklıklar da var piyasa da.
Vericek durum olsa verirdim, zaten 7/24 kulağımdan çıkmıyor, ben hakkını verirdim
Verilir. Dyson bu; boru mu.
Ben kablolu kulaklığımla gayet mutluyum
ama güzel kulaklıkmış
Aaa çok güzelmiş bayıldım
Müzik kulağı olmayanlar gider alır.
kulaklık kullanmıyorum
Şekli güzel değil ama bence
Gereksiz bir şey.
Su model kulakliklardsn nefret ediyorum
Buna vermem kalite standartlarıma uymuyor
55 saat nedir ki çok az😂😂😂
Emin ol çoğu kişi verir o parayı
Kaliteli malzeme her zaman iyidir verilebilir
Altından mı nedir yani
Veririm kalite her zaman yüksek paradır.
24 saate çekip süreyi fiyatı yarılasınlar 😅
Altın kaplama mı ne bu be haha
97 bini de gördüm 20 ucuz geldi şu an jsjsjs
Sennheiser al. Memnun kalırsın
Açıkçası o fiyata performansını merak ettim😅
Kablosuz seyler zararli
hava atmak için verilebilir normalde verilmez
Kulaklığa max 500 veririm
Hiç gerek yok
Çok kötü ya
Verilir de dış tasarımı iğrençmiş.
Ben veririm