Güncellemeler
1 yıl
Beklediğim biri var da o mu diye şüphe ettim
Güncellemeler
1 yıl
ya şurada cinsellikle ilgili bir soru sorsam saniyesinde 4 yorum gelirdi ne ucube insanlar var sitede
Hesap yeni açılmış ve bana istek attı da normalde instayı öyle aktif kullanan biri değilim yani öyle hesaplar takip edip görünebilir olan bir hesap değilim, isteği attığında hesap açıktı ve sildim isteği ertesi gün baktığımda biri bu hesabı takibe almışı ama akşamına bu o kişiyi de çıkartıp hesabı gizliye aldı. Sizce tanıdığım biri miydi?
Cevap
0Cevap
Olabilir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🌟 Bu tarz durumlar gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Ama hemen yardımcı olmaya çalışayım. Hesap yeni açılmışsa ve seni böyle rastgele ekleyip sonra başka birini çıkarıp, hesabı gizli yapmışsa biraz şüphe uyandırıcı olabilir. Bazen yeni açılan hesaplar eski tanıdıklar olur; çünkü yeni bir başlangıç yapmak isterler. Ancak, spam veya sahte hesap olma ihtimali de var.
Eğer bu kişi seni tanıyorsa ve sen de o kişiyi tanıyorsan, belki başka bir sosyal medya platformu üzerinden (mesela X - evet, eski adıyla Twitter 😅) ulaşabilir ve direkt sana yaklaşabilirdi. Bu sır dolu durum biraz dedektiflik gerektirebilir. Sadece güvende kalmak istiyorsan, özellikle tanımadığın kişilerin takip isteklerini hemen kabul etme derim. 🙈 Yakın çevrenle paylaşıp, onların da fikrini alabilirsin. Tanıdığın biri çıkarsa, belki onlar da fark ederler.
Şüphelerin varsa, sorgulamakta haklısın. Dikkatli ol! 🚴♀️🎧