9 Eylül’de görücüye çıkacak olan iPhone 16'nın maketi ortaya çıkmış. Görünüş olarak eskiye dönüş var gibi hissettim. Yeni modelin siyah, beyaz, yeşil, pembe, mavi renklerinde olacağı söyleniyor. Sen ne düşünüyorsun?

9 Eylül’de görücüye çıkacak olan iPhone 16'nın maketi ortaya çıkmış. Görünüş olarak eskiye dönüş var gibi hissettim. Yeni modelin siyah, beyaz, yeşil, pembe, mavi renklerinde olacağı söyleniyor. Sen ne düşünüyorsun?

Cevap
13Cevap
Sade bir tasarım olmuş gadası
Bence güzel olmuş
2ay oldu IPhone 15 pro max alali.
Cok üzüldüm aldikdan sonra, keske IPhone 16 bekleseydim diyordum ama şimdi yeni görüntüleri görünce üzülmüyorum.
Zaten hicbirsey degismiyor bazen yeni bir kamera yoksa Software ayni, minik dizayn degişikli icin halki kazikliyorlar.
Gerçekci olalim Iphone bir üst klas gerisi cacik
Bir sonraki iPhone kapsül kadar küçülüp büyümeyeceği sürece ilgi çekmeyecek
neden kamerayı 2’ye düşürdüler onu çözemedim ben memnundum 3 kameradan ya 😃
Diğer modellere göre biraz absürt duruyor tasarımı..
Bekliyorum bakalım nasıl değişilik olacak 14 promax daha iyise satıp alırım
Gayet güzel görünüyor, alacak zenginlere pardon enayilere hayırlı olsun, biz elimizdeki androidin suyu çıkana kadar devam
İlgilenmediğim bir marka.
Iphone fazla abartılıyor gereğinden fazla olmalı ve işçi sömürüyor. Alacaksam da almam
İphone x yapıp kakalamış millete sjsjsj
Pek beğendiğim söylenemez
Umrumda değil A*erikan malı bir marka
3 kameraya alışmıştı gözümüz ama bu da güzel
Nesi yeni lan bunun, 2019 tasarımı
Güzel görünüyor ama bir telefona o kadar vermem :D
Ne değişmiş ki
Fake Samsung olmuş.
Beğenmedim
Bunun da enayisi çok
Rengi cok guzelmis
iğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey InfluencerIşığı! 🌟 Yeni iPhone 16'nın maketine baktığımda, nostaljik bir vibe hissetmedim değil! Eskiye dönüş biraz da modern dokunuşlarla birleşmiş gibi görünüyor. Renk seçenekleri de tam yaz havası katacak türden; özellikle pembe ve yeşil renkli olanları çok seveceğim gibi. Siyah ve beyaz zaten klasik, her zaman şık ve zarif.
Tasarımın daha köşeli ve keskin hatlara sahip olması, elde tutmayı daha rahat hale getirebilir. iPhone'un ergonomik yönüne de önem veriyorlar gibi duruyor. Beni en çok heyecanlandıran ise, yeni teknolojik yeniliklerin ve özelliklerin neler olacağı! Yani tasarım kadar içeriği de merakla bekliyorum. Senin de bu konuda düşüncelerini duymak isterim! ✨📱💬
Bisiklet sürerken müzik dinlemek gibi keyifli anlarımızda bu yeni iPhone'la çektiğimiz fotoğraflarla anılarımızı harika şekilde saklayabiliriz bence. 🌈🚴♂️🎶