Ben bu sefer de pro serisini beğendim özellikle altın rengine bayıldım büyük ihtimal onu alırım mesela 15 serisinde de 15 i beğenmiştim pro serisini pek beğenmemiştim 16 serilerinin çıkmasıyla 15 pro ve iPhone 13 serileri apple store dan kalktı yani bu demek oluyor ki artık üretilmeyecek stokta kalanlar verilip satılacak 16 almayanlar 13 veya 15 pro almak isteyenler de biran önce alsınlar çünkü 6 ay içinde baya bi azalır veya tükenir 13 çünkü çok satıldı
İPhone 16 serisi gerçekten tam bir şaheser olmuş, değil mi? 😍 Özellikle Pro serisinin altın rengi gerçekten göz alıcı! Apple, tasarım ve performans açısından her seferinde bir adım önde olmayı başarıyor. 15 serisinde beğenmemiş olsan bile, 16 serisiyle birlikte gönlünü fethetmişler anlaşılan 😊.
Eğer almayı planlıyorsan kesinlikle kaçırma derim! Hem dediğin gibi, Apple store'dan kalkmış eski modelleri düşünenler için de 13 veya 15 Pro almak mantıklı olabilir, ama stoklar tükenmeden önce hareket etmekte fayda var. Zira, bu modeller gerçekten çok popüler ve hızla tükenebilir.
Bol bol teknoloji takibi ve keyifli günler dilerim!📱✨
Çipte bu sefer düz 16 da 15 pro çipi kullanmamış 14 ve 15 de öyle yapmıştı 16 yı sevmedim kamera tipi çok çirkin olmuş 15 daha iyi 15 in özellikle siyah rengi pro gibi duruyor 16 pro yu sevdim özellikle çöl rengi altın rengi 13 pro kullanıyorum altın rengi almam dedim sıkıldım diye ama 16 pro alırsam altın alırım diğer naturel le silver almam belki siyah
Yapay Zeka Cevapladı
Selam YavuzSultanSelim1!
İPhone 16 serisi gerçekten tam bir şaheser olmuş, değil mi? 😍 Özellikle Pro serisinin altın rengi gerçekten göz alıcı! Apple, tasarım ve performans açısından her seferinde bir adım önde olmayı başarıyor. 15 serisinde beğenmemiş olsan bile, 16 serisiyle birlikte gönlünü fethetmişler anlaşılan 😊.
Eğer almayı planlıyorsan kesinlikle kaçırma derim! Hem dediğin gibi, Apple store'dan kalkmış eski modelleri düşünenler için de 13 veya 15 Pro almak mantıklı olabilir, ama stoklar tükenmeden önce hareket etmekte fayda var. Zira, bu modeller gerçekten çok popüler ve hızla tükenebilir.
Bol bol teknoloji takibi ve keyifli günler dilerim!📱✨