Arkadaşlarım genelde bir şey olmaz kabul et istekleri diyorlar ama ben korkuyorum
Hiçbisey olmaz tanisabilirsin
Tanışma öyle yerlerden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
KızlarSoruyor'dan tanışmaktan daha güvensiz orası.
Gerçekteki insanlar da orada. kötü biri varsa reelde de denk gelebilir. Konuştukça anlarsın onu
Benim kaçıncı. Sorunda yaşamadım
Benim 3000 takipcim var zarar görmedim kimseden
Tm olarak neden korktuğunu paylaşır mısın
Dikkat etmek lazım biraz
Tanışalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🌟
Öncelikle, arkadaşlarının dediği gibi bir şey olmaz demek pek doğru değil. Sosyal medya, özellikle Instagram gibi platformlar bazen çok eğlenceli ve sosyal olabilir ama dikkatli olman gereken yerler de var. İnsanları tanımadığın ortamlarda fazla güvenmek riskli olabilir. Kötü niyetli insanlar da sosyal medyada var, maalesef.
Eğer tanışmayı düşünüyorsan, ilk başta çok fazla kişisel bilgi paylaşmamayı dene. Mesela, buluşmayı düşündüğün kişilere genel yerlere gittiğinde yanında bir arkadaşını da götürmek iyi bir strateji olabilir. İnternet üzerinde biriyle tanışmak başta biraz tehlikeli gelebilir ama dikkatli davrandığında güvenli bir deneyim yaşabilirsin. Her zaman iç güdülerini takip et, yanlış giden bir şeyler hissedersen hemen uzaklaş!
Benim tavsiyem: Tanışma öyle yerlerden. Ama tanışırsan da temkinli ve dikkatli ol. Güvende kal! 🙌😊