Bir sürü takip isteği atıp tanışmak isteyen oluyor. Ben güvenemiyorum. Nasıl güvenebiliriz veya güvenmeli miyiz?
1 ay
Bir sürü takip isteği atıp tanışmak isteyen oluyor. Ben güvenemiyorum. Nasıl güvenebiliriz veya güvenmeli miyiz?
3 yıldan beri yiyip, içip yattım, biraz gezdim derken bu 2 aydan beri böylesine sosyal medyaya takılıyorum. Yapacak işi yok değil, zamanı geçiremiyorum. Dolduramıyorum. Çok azim içindesin. Zamanımı niye zayi olsun... Bir taraftan da Hasan Celal Güzel merhaba, tokalaşma,, laflama çok iyi, takdir ettim.
Ne diyon amcacım sen?
dışarıda tanıdığından bir farkı yok
bu gözle bak
Evet dışarıdakiler de guvenilmezler çok haklısın
Bence güvenmemelisin
Bence de
Arkadaşım merhaba! 🖐🏼
Instagram'dan güvenilir insanlarla tanışmak tamamen mümkün, ama dikkatli olmak şart! Güven sağlamak için bazı ipuçları vereyim. İlk olarak ortak arkadaşlarınız var mı diye bir kontrol edebilirsin. Ortak arkadaşların varsa güvenme olasılığın artar. Bir diğer önemli nokta ise profillerinin gerçek olup olmadığını kontrol etmek. Gerçek fotoğraflar, sık paylaşımlar ve tutarlı hikayeler önemli.
Biraz zaman geçirip sohbet ettikten sonra güvenini kazanan kişilerle daha derinlemesine iletişim kurabilirsin. Ancak dikkatli ol, kişisel bilgilerini hemen paylaşmaktan kaçın. Güven inşa edildikçe, her şey daha rahat ve güvenli hissettirecektir. Kendinle barışık ol ve içgüdülerine kulak ver! Güvenli ve keyifli zamanlar dilerim! 🌟
Cevap
28Cevap
7 yıllık ilişkim birden bire 180 derece karakter değiştiren bi çocuk tarafından sonlandı. Hiçbir insana güvenmemekle birlikte instagramdakine daha da çok güvenmem. Burada bile en alakasız sorunun peşine özelden şeyini atan andavallar var. Erkek dediğin embesildir koşulsuz güvenmeyin.
Mesaj kutunu niye açık bırakıyorsun ki zaten
Bugün senle tanışırsa dün başkası hayır demiştir o yüzden 😂 oof ben hep bu mottodayım herkes birbirinin eskisi ne yapacağız 🥲
İşte ben de böyle düşünüyorum o yüzden herkesi reddediyorum. Cidden napicaz
Herkese guvenilmez uzak dur sonra kendini istemedigin sohbetler iliskiler ve yerlerde bulursun..
Evet güvenemiyorum zaten de yine de bir sorayım dedim
Benden önce 100 kişiye takip atmışlar gibi geliyor o yüzden güvenemiyorum. Herkes öyle midir sence
Haklısın
İnsan emin de olamıyor ama bi acaba da diyorum ama sonra duvar koyuyorum
Evet haklısın. Çok haklısın. Da ben hiçbir yerde kimseye güvenemiyorum artık. İnsanların ikiyüzlülüğünden o kadar yoruldum ki..
Güvenmeden güvenmiş gibi yapamam. Yaparsam öyle mutlu olamam zaten bak
Iste guvenmis gbi yaparak herseyi daha net goruyorsun karsi tarafi ve yaptiklarini sonra gitmesi daha kolay oluyor. Cunku can yaninca insan herseye kusuyor dikkat ederek yaklasiyor. Mutluluk denilen sey de zaten insanin kendisinde bitiyor o da ayri bi durum konu. Zaten yapilmaz da yapan olursa da byle oluyor iste onsan bahsediyorum.
Güvenmediğim insana güvenmiş gibi mi yapayım yani? Ben rol yapamam yaa olduğum gibiyimdir ben
Bende oyleyim zaten falat bazen ister istemez karsindakini ve naptigini ya da yaptiklarini dahannet gormen icin byle yapmak gerekiyor. Yoksa bende rol yapamam ve duz bi insanim. Bende cok sorun sknti cektim ondan dyorum. Zaten bir sure sonra herseyi gorunce yanlis bisey olmadigini gorunce rol yapmayi birakiyorsun ister istemez. Bi bakmissin guzel bi sevgili iliski icerisindesin ve belkide sonu mutlu son evlilik..
Yok ben rol yapamam. Bu bana ikiyüzlülük gibi geliyor
Kimseye güvenim kalmadı zaten
Evet kesinlikle öyle zaten haklısın nasip. Ama artık insanlara güvenim kalmadı cidden
Büyük konuşmuyorum ki. Güvenilir biri çıksa karşıma zaten güvenirim ama yok. Güvenilir insan sayısı da çok az zaten. Bu arada teşekkür ne için?
Guvenemem gbisinden knusunca bi nebze oyle oluyor da neyse ayrica iste o en basta dedigim gbi sana bagli hislerin yaniltmaz seni zaten. Denk geldi mi oste kacirmamak lazim. Hayat bu ne cikaracagi belli degil. Tesekkur de sohbet havasinda gectigi ve nezaketle cevap verdigin veriyor olduğun icin.
Anladım. Ben de teşekkür ederim. Evet haklısın da işte hislerim bu zamana kadar kimseye karşı "işte aradığım kişi bu" demedi. İnşallah der bir gün
Elbette orası öyle de işte hani bir laf var ya yanlış kalpte olmaktansa yalnız olmak daha iyi diye
Sağ ol
Teşekkürler
Yani belli olmaz hemen hemen herkes Instagram kullanıyor dışarıda hiç tanımadığın biriyle tanışmaktan farkı yok diye düşünüyorum ama kime denk geleceğin belli olmaz. İnstadan tanıştığım biriyle ciddi ilişkim var, gerçekten birini iyice tanımak ve güvenmek de mümkün, hayal kırıklığına uğramak da mümkün.
İyi de sana takip isteği atanlar senden önce 500 kişiye istek atmış oluyorlar zaten. Nasıl güvendin ki
Ortak takip ettiğimiz sayfa varmış ordan görmüş beni sonra uzun süre takiplestik ve ilk ben ona yazdım zaten. O da yazmayı dusunuyomus ama cekinmis ters tepki veririm diye. Zaten takipçisi de yüksek değildi ve konusurkenki samimiyetinden o tip biri olmadığını anladım. Şimdi düzenli görüşüyoruz ve annem bile tanıyor. Yani o yüzden diyorum ya kime denk geleceğin belli olmaz diye, karşıdaki kişinin davranışlarına göre karar vermen lazım güvenmen gerekip gerekmediğine. Genel bir yorum yapmak doğru olmaz. Daha önce de internetten tanıştığım biri olmustu o iliskimde aldatildim mesela ama zaten çok kız takip eden biriydi ne bok olduğu belliymis yani zaten. Konuşma ilerledikçe anliyosun neyden suphelenmen gerektigine vs
Doğru haklısın. Seninki benim dediğim tarzda olmamış ama o yazmamış zaten sen yazmışsın
Güvenme o atanlar senin gibi 50-60 kişiye atıyor günde
Evet işte ben de öyle düşündüğüm için güvenmiyorum
Aynen güvenme
Her zaman olmamakla birlikte iyi birileriyle taşınabilieisn
Nasıl güvenicem
Tanıyarak ve zamanla
İşte zamanımı değmeyecek birine harcarsam diye de korkuyorum 😕
Bilemezsin ki tanımadan değip değmeyeceğini
Evet de işte hayal kırıklığına uğramak artık korkutuyor
O zaman yaşamamak en mantıklısı
Neden öyle diyorsun ki
Yasam hayal kırıklıklarıyla dolu olduğu için mi
Hayır ders çıkaramadığın için
İşte ben de hayal kırıklığına gidebilecek bütün yolları elimden geldiğince kapatmaya çalışıyorum bu yüzden de birçok konuda hep yerimde sayiyorum
Ders çıkardım zaten ders çıkardığım için ayni şeyleri tekrar yasamak istemedigim için insanlara şans vermeye korkuyorum
İnsan tanı sende bir erkek ne için senle bilirsin
Konuşsam anlarım aslında bir süre sonra ama yoruldum galiba insanları tanımaya çalışmaktan
O zaman ara ver biraz daha ne zaman kafan toparlanırsa o zaman arayışa git
Arayışla olacak bir şey de değil ki bu. İnsanlara da güvenemiyorum. Bilmiyorum akışına bıraktım. Belki doğru kişi çıkarsa karşıma o güveni verir bana diye düşünüyorum
O zaman zamana bırak ve takma illaki biri seni alır bence
Hayırlısı
Aynen öyle
Tanımadan kimin güvenli kimin güvensiz olacağını bilemezsin. İnsta profilinden ip uçları çıkartabilirsin. Ben sana iki farklı Instagram profili vereyim tabi burada veremem, aradaki farkı ve ne demek istediğimi anlarsın
Ne amaçla tanışmak istiyorsunki yani arkadaş edinmek için falan mı sanal alem biraz yalanı bol
Tanışma amacıyla sormadım aslında. Yani o takip isteği atanlar arasında güvenilir insan var mıdır diye onu merak ettiğimden sordum
İllaki vardır ama ama yinede sıkıntılı ha sadece düzgün sohbet muhabbet olsun dersen olur illaki
Anladım. Teşekkür ederim. Düzgün muhabbet etmeyen insanlarla zaten işim olmaz
Yani belli olmuyor ki burada bile sapık dolu. Erkek değil kizlarda bile sapıklik var artık. Erkek olduğum halde ben bile kaçına denk geldim.
Evet haklısın ama hâlâ erkeklerde bu oran daha fazla
Bir de kız profili açan erkekler de oluyor
Yani o sapık sandığın pembe profillerin erkek olma ihtimali de var
Tabiki ben kendi hemcinslerim zaten almış başını gidiyor. Bazıları kendini tatmin etmek için buraları kullanıyor. İki resim görünce sapitanlar falan çok kötü işte onların arasında sağlam birini bulmak zor onu anlatmaya çalışıyorum zaten 😊
Evet abi haklısınız
😊
:)
Haftasonu olunca gece uykuda tutmuyor 😊
Evet burdan iyidir ama sosyal medya sonuçta çokta şey etme burdaki kadın gorunumlu erkeklerden iyidir 😂
Bence burası bile instagramdan daha güvenilir. En azından tek tük de olsa düzgün insanlar çıkabiliyor.
Aşık burasi tuzak yeri
Evet burada da tuzaklar var da instagram daha da tuzak gibi geliyor. Burada en azından görüş yorum falan görüyoruz biraz kimin ne zihniyette olduğu belli oluyor. İnstagramda o da yok
Bilemem kardeş, meyveyi soymadan içinden ne çıkacak bilemem. Yaşayarak ve tecrübe ederek öğrenebilirsin, sonuçta şu anda etrafında olanların çoğu senin için bir yabancıydı ve kimseyi tam olarak tanımıyorsun.
Evet ama güvenemiyorum. Saçma birine zamanımı heba etme korkusu var
Güzelim instagramı bilmem de özellikle burdakilere dikkat et
İnstagram buradan daha beter bence
Ben her yerde herkese dikkat ediyorum zaten o yüzden de hiçbir yerden kimseye şans vermiyorum
Güzelim burası daha beter. Burdan kimseye güvenme derim. Bugüne dek 10 kadinla konusmusumdur burdan hepsinin olayı aynı. Burdan deli gibi aşık oluyor%90 ı evli çıkıyor%10 bekar onlar da doğrudan vurguncu çokluk. Burası tamamen anonim olduğu için sıkıntı. Merhaba nasılsın iyiyim vs sohbetlerini yaparken mastürbasyon çekecek abazalar var
Evlilik arıyorsan yapacakların belli
Öncelik eş dost akraba
Sonra okuyorsan okul çalışıyorsan iş çevresi
İnstada da aynı şehirden denk geldiğin olur takipçi listesins bakarsın ve uygunsa cinselliğe girismeden sohbet muhabbet tanışma
Herkes öyle değil burada tanıdığım çok iyi insanlar da oldu kardeşim gibi gördüğüm kişiler de var. Öyle değil herkes. Bence instagram çok daha kötü. Çok daha fazla pis içerikler de var ayrica
Bak 2 yıllık arkadaşlığın üstüne kızın bekaretini alıp sttir çekenler de var burada. Ben herkes kötü demiyorum da çabuk güvenme. Sen bilirsin ne diyeyim
Çabuk güvenen biri değilim zaten. Aylar geçmesi lazım biraz güvenebilmem icin
2 yıllık arkadaşlıkta kişi illa ki niyetini bir şekilde ele verir. Kız anlayamamış demek ki
Sosyal medya yanıltıcıdır güzelim. Lütfen asıl enerjini reel çevrene ver
Yaşın kaç?
Instagramda daha beterleri var sonuçta aynı kişiler instagram da kullanıyor. Burada en azından fotoğraf görsel falan bişey yok yani
Ve bana bir daha güzelim demezsen sevinirim. Gereksiz samimiyetten hiç hoşlanmam
Fotoğraf görsel olmaması daha kötü işte. Mesela senle reel hesaptan konuşsak görsen beni adımı vs bilsen sana karşı aşırı sacmalamam. Fakat burası? Hiçbir şey bilmiyorsun hakkında. Konuşur, iyi tanıtır kendini. Günün birinde buluşursa işini görmek için çabalar. Göremiyorsa yol verir. Ne hak talep edeceksin? Anonim zaten çocuk
Peki haklısın. İyi günler dilerim
İnsan konuşurken karakterini bir şekilde ucundan kıyısından da olsa belli ediyor
bunu konuşarak anlayabilirsin eğer seni rahatsız eden durum olursa engellersin olur biter
Konuşmadan tanışmadan bilemezsin ama genel olarak sanal ortam böyle herkese yazıyolar kim dönerse onla konuşuyorlar
İşte ondan güvenmiyorum zaten
En güveniliri denilebilir bence, ama kimseye güven olmuyor günümüzde.
Sanal ortam mi en güvenilir?
Sanal ortamdan en güveniliri İnstagram bence.
Sana bisey diyim mi burası bile daha güvenilir olabilir belki instagramdan
Yani zannetmiyorum. Ben İnstagramdaki insanın ne olduğunu daha kolay anlayabiliyorum. O yüzden daha güvenilir geliyor bana.
Dikkatli olmak gerek ama neden olmasın herkes sapık değil sonuçta
Sana atan o gün 1000 kişiye atiyo öyle düşün
👏👏 doğru
Evet öyle düşündüğüm için güvenemiyorum zaten
Mümkün ama ben henüz rast gelmedim
Bana takip atan çok oluyor ama güvenmediğim için için reddediyorum
Şimdi şöyle Sen iyisindir Kibar hanımefendisindir güzel bir kadınsındır ya da doğallığın ön plandadır karşı erkek nasıl bir şey olduğunu bilmeden seni takip eder Sen onu tanıman epey bir zaman alır yine de tanımak çok zor böyle şeyler de imkanın varsa daha çok çevrende değerlendir diye düşünüyorum
Haklısın
Instagram da güvenmek zor anonim değil. Bura daha güvenilir
Anonim daha mı güvenilir
Ee herhalde sonuçta seni bilmiyor karşındaki. Instagram da anonim değil de ne oluyor karşıdaki yalancı olsa nereden bileceksin. Ama burada zaten anonim
Ben tanışıp görüşme boyutunu kastettim ama
O manada da işte burası iyi burada karşındaki seni kandıramaz ama Instagram da ya seni tanıyan biriyse de kandırıyorsa.
Evet ama burada da yalancılar var ama tabi burası instagramdan daha güvenli olabilir
Yalancı her yerde ama sende saf olma işte nasıl anlatayım yalanını nasıl anlayacağını
Yalanlar anlaşılıyor bir şekilde de bazen geç fark edilebiliyor sonra da zaman kaybı oluyor. Yoksa saf değilim. yani biliyorum nasıl anlayacgimi
Doğru diyorsun ama bu dediğini kizlar da yapıyor nedense hani baştan dese şu an güvenmiyorum bilgi vermeyeyim sorun yok. Ama yalan söylüyor baştan sonrada insan güvenemiyor
1 kere bile yalan olursa güven biter zaten
Tabiki öyle burada güvenilir çok kadında var bana denk geldi
Ya biliyorum burada güvenilir erkek de denk geldi bana ama işte ne biliyim
Görüştün mü
Yani sevemedim kimseyi
Nasıl bi şey arıyorsun merak ettim
Öyle tanımlayabilecegim bir şey degil galiba karşıma doğru insan çıkınca anlicam bilmiyorum
İmm denemeden bilemeyiz
Erkeklerin çoğu bir sürü kıza yaziyor kim tutarsa diye. Ben öyle bir erkegi hayatıma almak istemiyorum
İmm bi yaz bakalım
Hayır sağ ol
Böyle bulamazsın ki kusura bakma ama eleştiri olarak algılama
E güvenemiyorum ne yapabilirim
Bu bi çelişki. O zaman dışarıda reelde bakcan yani böyle kararsız ya da şüpheci yaklaşımla kimseyle olmaz emin ol hemde hiç kimseyle
Evet biliyorum.
Ne iş yapıyorsun yaş kaç
Dürüst ol tanışmak için bir sürü kıza yazmıyor musun
Yazıyorum evet ama sonuçta bilsem bu kız bana uygun ya da önceden tanısam neden yazayım. Sonuçta müneccim değiliz
Tamam aç profilini
Biraz zor çok fake var
Bence de
Güvenecek bir kişi asla yok
Hiç mi yok mesela örnek olarak sen de güvenilmez biri misin o zaman
Herkes kendine göre güvenilir birisi.
Ben öyleyim fakat kaypak olarak çok insan olduğu için arada sende kaynıyorsun ne yazık ki
Arada kaynamalik bir durum değil ama bireysel şeyler bunlar sonuçta
Valla bireysel her ne kadar da olsa durum insanlar yanliş göre göre sende yanliş geliyorsun ne yazık ki
Bence insan çizgisini bildikten sonra öyle olmuyor
cok zor sanalda herkes manyak sapık
Evet guven olmuyor işte
baya bı denemen test etmen lazım bulursan da
Sanal ortamda kimi ne kadar test edebiliriz ki
2 3 ay konus nıyetı bellı olur
, sosyal konulardan konusur normal arkadas gıbı olursa korkma
Normal arkadas gibi yaklasmiyor ki çoğu. İlişki sevgililik olarak bakıyorlar bence
tamam da sanaldakı bırıne askım dıyemezsın sevgılıyız dıye bakarsa da sanalda herseyı yapmak ıster
İnternetten bile tanışılsa yüz yüze görüşmeden hiçbir şey olmaz ki
ewt kadın ne kadar ısterse o kadar olur
Ben çevremdeki insalara zor güveniyorum sanaldaki birine hayatta güvenmem
Güvenemeyiz
Evet galiba
Güvenmesen daha iyi, reelde tanıdığın daha iyi.
Reelde de bazen çok kötü çıkabiliyor yaa off kime nasıl guvenicez
İstersen instagram dan takipleşelim?
Olmaz güvenemem ki
Benden sana zarar gelmez
Emralsamanci istk at
Tanisalim zamanla anlarsin zaten güvenilir biri oldugumu
Yok istemiyorum teşekkürler
Elbet mümkün
Nasıl olacak
Nasıl riske gireyim
Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum belki de
hepsi her kıza yazıyor aw boş ver
Evet işte ondan güvenemiyorum diye hep boş verdim bu zamana kadar ama emin de olamıyorum gerçekten düzgün biri olabilir mi diye
Amacın ne bu önemli
Benim bir amacım yok ben takip isteği atanlar için diyorum
Güvenilmez
Ben de öyle düşünüyorum
Haklısın
Sanmam
Bazen mümkün
Mümkün ama maalesef bu nesilde biraz zor
Güven ya
Nasıl güvenelim
Evet
Nası güvenebiliriz
Sohbetinden anlarsın kendini belli eder bi. süre sonra
Haklı olabilirsin
Baska anlama şansın yok kanki
İlk sohbet ettiğin kişilere karşı her zaman temkinli olmalısın tanıyana kadar
Evet işte hep temlinliyim ondan direkt reddediyorum herkesi 😂
Temkinliyim
Seninki temkin değil duvar örmek😂
Evet duvar örüyorum zaten sonra da kimseye şans vermediğimle kalıyorum. Riske girmiyorum ama takip atanların çoğunluğunun da güvenilmez kisiler olduğu kesim sonuçta. Çok az kısmı güvenilirdir onda da riske girmeye korkuyorum işte
😂😂
Direk özetledin toplu katliam yaptın resmen
Ama yalan mı? 10 da 1 i falan güvenilirdir en fazla nasıl riske giricem nasıl emin olucam sen söyle o zaman
Söyledim işte sohbet ederek
🙂🙂..
O kadar kişiyle konuşursam ohoo
ya da sen portakalı soydum başucuma koydum yap
😂😂...
Aman ne komik
😂
Güldün ama😂😂
Olabilir
Çelişkili oluyo böyle ama😊
Yoo olmuyor
Ayıp olmasın diye emoji koydum 😂
Oldu bile
Artık asıl gülme sırası bende o zaman 😂
Korkmaya başladım senden
😂😂... n
Üstü kapalı alengirli konusuyorsun 😃😃
Ne alaka bee
Onu bende çözemedim işte😄😄
Çözme zatennboşver
Düğümlü mü kalsın
Aynen
Peki
Fake Instagram var mı
İnstagram kullanmıyorum pek
Tm canın sıkılınca yazarsın
Vereyim mi
evet tabiki
Nasıl güvenelim
çok buluştum inan herkes kötü değil dıaşrda buluşyuosun zaten
Ben birine güvenmeden buluşamam da
Belki psikopat ya da takıntılı biri çıkacak nereden bilebiliriz ki
saçmalama ya hayal görme normal insan
Ya hayal değil burada bile takıntılı tiplere çok denk geliyorum. Gerçekte görüşmüş olsam tehlikeli düzeyde takıntılı olacak kişilere denk geldim burada. Onlardan instagramda da vardır. Nasıl emin olucam
ya buluşcan anlıcan yoksa anlaşılmaz
Güvenmeden buluşamam ben risk
işte bol bol konuşcan sosyal medyasına bakıcan
Bilemiyorum...
BULUŞMA OLSUN BİTSİN :d
Aynen en güzeli 😂
Evet çok güvenli herkes ordan buluyo artık
Sanmıyorum
Sanmıyorum
Tanışmada güvenmede
Ben oradan evlendim
Nasıl oldu? Mutlu musunuz peki?