Bir sürü takip isteği atıp tanışmak isteyen oluyor. Ben güvenemiyorum. Nasıl güvenebiliriz veya güvenmeli miyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 yıllık ilişkim birden bire 180 derece karakter değiştiren bi çocuk tarafından sonlandı. Hiçbir insana güvenmemekle birlikte instagramdakine daha da çok güvenmem. Burada bile en alakasız sorunun peşine özelden şeyini atan andavallar var. Erkek dediğin embesildir koşulsuz güvenmeyin.
11 Yorumla
Soran1 yılMesaj kutunu niye açık bırakıyorsun ki zaten
En İyi Cevaplar
3 yıldan beri yiyip, içip yattım, biraz gezdim derken bu 2 aydan beri böylesine sosyal medyaya takılıyorum. Yapacak işi yok değil, zamanı geçiremiyorum. Dolduramıyorum. Çok azim içindesin. Zamanımı niye zayi olsun... Bir taraftan da Hasan Celal Güzel merhaba, tokalaşma,, laflama çok iyi, takdir ettim.
01 Yorumla
Soran1 yılNe diyon amcacım sen?
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıldışarıda tanıdığından bir farkı yok
bu gözle bak11 Yorumla
Soran1 yılEvet dışarıdakiler de guvenilmezler çok haklısın
1 yılBence güvenmemelisin
11 Yorumla
Soran1 yılBence de
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Arkadaşım merhaba! 🖐🏼
Instagram'dan güvenilir insanlarla tanışmak tamamen mümkün, ama dikkatli olmak şart! Güven sağlamak için bazı ipuçları vereyim. İlk olarak ortak arkadaşlarınız var mı diye bir kontrol edebilirsin. Ortak arkadaşların varsa güvenme olasılığın artar. Bir diğer önemli nokta ise profillerinin gerçek olup olmadığını kontrol etmek. Gerçek fotoğraflar, sık paylaşımlar ve tutarlı hikayeler önemli.
Biraz zaman geçirip sohbet ettikten sonra güvenini kazanan kişilerle daha derinlemesine iletişim kurabilirsin. Ancak dikkatli ol, kişisel bilgilerini hemen paylaşmaktan kaçın. Güven inşa edildikçe, her şey daha rahat ve güvenli hissettirecektir. Kendinle barışık ol ve içgüdülerine kulak ver! Güvenli ve keyifli zamanlar dilerim! 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
29Cevap
Bugün senle tanışırsa dün başkası hayır demiştir o yüzden 😂 oof ben hep bu mottodayım herkes birbirinin eskisi ne yapacağız 🥲
11 Yorumla
Soran1 yılİşte ben de böyle düşünüyorum o yüzden herkesi reddediyorum. Cidden napicaz
Konuşmadan tanışmadan bilemezsin ama genel olarak sanal ortam böyle herkese yazıyolar kim dönerse onla konuşuyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılİşte ondan güvenmiyorum zaten
Herkese guvenilmez uzak dur sonra kendini istemedigin sohbetler iliskiler ve yerlerde bulursun..
131 Yorumla
Soran1 yılEvet güvenemiyorum zaten de yine de bir sorayım dedim
Soran1 yılBenden önce 100 kişiye takip atmışlar gibi geliyor o yüzden güvenemiyorum. Herkes öyle midir sence
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılİnsan emin de olamıyor ama bi acaba da diyorum ama sonra duvar koyuyorum
Soran1 yılEvet haklısın. Çok haklısın. Da ben hiçbir yerde kimseye güvenemiyorum artık. İnsanların ikiyüzlülüğünden o kadar yoruldum ki..
Soran1 yılGüvenmeden güvenmiş gibi yapamam. Yaparsam öyle mutlu olamam zaten bak
- 1 yıl
Iste guvenmis gbi yaparak herseyi daha net goruyorsun karsi tarafi ve yaptiklarini sonra gitmesi daha kolay oluyor. Cunku can yaninca insan herseye kusuyor dikkat ederek yaklasiyor. Mutluluk denilen sey de zaten insanin kendisinde bitiyor o da ayri bi durum konu. Zaten yapilmaz da yapan olursa da byle oluyor iste onsan bahsediyorum.
Soran1 yılGüvenmediğim insana güvenmiş gibi mi yapayım yani? Ben rol yapamam yaa olduğum gibiyimdir ben
- 1 yıl
Bende oyleyim zaten falat bazen ister istemez karsindakini ve naptigini ya da yaptiklarini dahannet gormen icin byle yapmak gerekiyor. Yoksa bende rol yapamam ve duz bi insanim. Bende cok sorun sknti cektim ondan dyorum. Zaten bir sure sonra herseyi gorunce yanlis bisey olmadigini gorunce rol yapmayi birakiyorsun ister istemez. Bi bakmissin guzel bi sevgili iliski icerisindesin ve belkide sonu mutlu son evlilik..
Soran1 yılYok ben rol yapamam. Bu bana ikiyüzlülük gibi geliyor
Soran1 yılKimseye güvenim kalmadı zaten
Soran1 yılEvet kesinlikle öyle zaten haklısın nasip. Ama artık insanlara güvenim kalmadı cidden
Soran1 yılBüyük konuşmuyorum ki. Güvenilir biri çıksa karşıma zaten güvenirim ama yok. Güvenilir insan sayısı da çok az zaten. Bu arada teşekkür ne için?
- 1 yıl
Guvenemem gbisinden knusunca bi nebze oyle oluyor da neyse ayrica iste o en basta dedigim gbi sana bagli hislerin yaniltmaz seni zaten. Denk geldi mi oste kacirmamak lazim. Hayat bu ne cikaracagi belli degil. Tesekkur de sohbet havasinda gectigi ve nezaketle cevap verdigin veriyor olduğun icin.
Soran1 yılAnladım. Ben de teşekkür ederim. Evet haklısın da işte hislerim bu zamana kadar kimseye karşı "işte aradığım kişi bu" demedi. İnşallah der bir gün
Soran1 yılElbette orası öyle de işte hani bir laf var ya yanlış kalpte olmaktansa yalnız olmak daha iyi diye
Soran1 yılSağ ol
Soran1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(18-24)1 yılYani belli olmaz hemen hemen herkes Instagram kullanıyor dışarıda hiç tanımadığın biriyle tanışmaktan farkı yok diye düşünüyorum ama kime denk geleceğin belli olmaz. İnstadan tanıştığım biriyle ciddi ilişkim var, gerçekten birini iyice tanımak ve güvenmek de mümkün, hayal kırıklığına uğramak da mümkün.
13 Yorumla
Soran1 yılİyi de sana takip isteği atanlar senden önce 500 kişiye istek atmış oluyorlar zaten. Nasıl güvendin ki
Cevap sahibi1 yılOrtak takip ettiğimiz sayfa varmış ordan görmüş beni sonra uzun süre takiplestik ve ilk ben ona yazdım zaten. O da yazmayı dusunuyomus ama cekinmis ters tepki veririm diye. Zaten takipçisi de yüksek değildi ve konusurkenki samimiyetinden o tip biri olmadığını anladım. Şimdi düzenli görüşüyoruz ve annem bile tanıyor. Yani o yüzden diyorum ya kime denk geleceğin belli olmaz diye, karşıdaki kişinin davranışlarına göre karar vermen lazım güvenmen gerekip gerekmediğine. Genel bir yorum yapmak doğru olmaz. Daha önce de internetten tanıştığım biri olmustu o iliskimde aldatildim mesela ama zaten çok kız takip eden biriydi ne bok olduğu belliymis yani zaten. Konuşma ilerledikçe anliyosun neyden suphelenmen gerektigine vs
Soran1 yılDoğru haklısın. Seninki benim dediğim tarzda olmamış ama o yazmamış zaten sen yazmışsın
1 yılGüvenme o atanlar senin gibi 50-60 kişiye atıyor günde
12 Yorumla
Soran1 yılEvet işte ben de öyle düşündüğüm için güvenmiyorum
- 1 yıl
Aynen güvenme
1 yılHer zaman olmamakla birlikte iyi birileriyle taşınabilieisn
118 Yorumla
Soran1 yılNasıl güvenicem
- 1 yıl
Tanıyarak ve zamanla
Soran1 yılİşte zamanımı değmeyecek birine harcarsam diye de korkuyorum 😕
- 1 yıl
Bilemezsin ki tanımadan değip değmeyeceğini
Soran1 yılEvet de işte hayal kırıklığına uğramak artık korkutuyor
- 1 yıl
O zaman yaşamamak en mantıklısı
Soran1 yılNeden öyle diyorsun ki
Soran1 yılYasam hayal kırıklıklarıyla dolu olduğu için mi
- 1 yıl
Hayır ders çıkaramadığın için
Soran1 yılİşte ben de hayal kırıklığına gidebilecek bütün yolları elimden geldiğince kapatmaya çalışıyorum bu yüzden de birçok konuda hep yerimde sayiyorum
Soran1 yılDers çıkardım zaten ders çıkardığım için ayni şeyleri tekrar yasamak istemedigim için insanlara şans vermeye korkuyorum
- 1 yıl
İnsan tanı sende bir erkek ne için senle bilirsin
Soran1 yılKonuşsam anlarım aslında bir süre sonra ama yoruldum galiba insanları tanımaya çalışmaktan
- 1 yıl
O zaman ara ver biraz daha ne zaman kafan toparlanırsa o zaman arayışa git
Soran1 yılArayışla olacak bir şey de değil ki bu. İnsanlara da güvenemiyorum. Bilmiyorum akışına bıraktım. Belki doğru kişi çıkarsa karşıma o güveni verir bana diye düşünüyorum
- 1 yıl
O zaman zamana bırak ve takma illaki biri seni alır bence
Soran1 yılHayırlısı
- 1 yıl
Aynen öyle
Tanımadan kimin güvenli kimin güvensiz olacağını bilemezsin. İnsta profilinden ip uçları çıkartabilirsin. Ben sana iki farklı Instagram profili vereyim tabi burada veremem, aradaki farkı ve ne demek istediğimi anlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe amaçla tanışmak istiyorsunki yani arkadaş edinmek için falan mı sanal alem biraz yalanı bol
112 Yorumla
Soran1 yılTanışma amacıyla sormadım aslında. Yani o takip isteği atanlar arasında güvenilir insan var mıdır diye onu merak ettiğimden sordum
Cevap sahibi1 yılİllaki vardır ama ama yinede sıkıntılı ha sadece düzgün sohbet muhabbet olsun dersen olur illaki
Soran1 yılAnladım. Teşekkür ederim. Düzgün muhabbet etmeyen insanlarla zaten işim olmaz
Cevap sahibi1 yılYani belli olmuyor ki burada bile sapık dolu. Erkek değil kizlarda bile sapıklik var artık. Erkek olduğum halde ben bile kaçına denk geldim.
Soran1 yılEvet haklısın ama hâlâ erkeklerde bu oran daha fazla
Soran1 yılBir de kız profili açan erkekler de oluyor
Soran1 yılYani o sapık sandığın pembe profillerin erkek olma ihtimali de var
Cevap sahibi1 yılTabiki ben kendi hemcinslerim zaten almış başını gidiyor. Bazıları kendini tatmin etmek için buraları kullanıyor. İki resim görünce sapitanlar falan çok kötü işte onların arasında sağlam birini bulmak zor onu anlatmaya çalışıyorum zaten 😊
Soran1 yılEvet abi haklısınız
Cevap sahibi1 yıl😊
Soran1 yıl:)
Cevap sahibi1 yılHaftasonu olunca gece uykuda tutmuyor 😊
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet burdan iyidir ama sosyal medya sonuçta çokta şey etme burdaki kadın gorunumlu erkeklerden iyidir 😂
13 Yorumla
Soran1 yılBence burası bile instagramdan daha güvenilir. En azından tek tük de olsa düzgün insanlar çıkabiliyor.
Cevap sahibi1 yılAşık burasi tuzak yeri
Soran1 yılEvet burada da tuzaklar var da instagram daha da tuzak gibi geliyor. Burada en azından görüş yorum falan görüyoruz biraz kimin ne zihniyette olduğu belli oluyor. İnstagramda o da yok
1 yılBilemem kardeş, meyveyi soymadan içinden ne çıkacak bilemem. Yaşayarak ve tecrübe ederek öğrenebilirsin, sonuçta şu anda etrafında olanların çoğu senin için bir yabancıydı ve kimseyi tam olarak tanımıyorsun.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet ama güvenemiyorum. Saçma birine zamanımı heba etme korkusu var
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzelim instagramı bilmem de özellikle burdakilere dikkat et
115 Yorumla
Soran1 yılİnstagram buradan daha beter bence
Soran1 yılBen her yerde herkese dikkat ediyorum zaten o yüzden de hiçbir yerden kimseye şans vermiyorum
Cevap sahibi1 yılGüzelim burası daha beter. Burdan kimseye güvenme derim. Bugüne dek 10 kadinla konusmusumdur burdan hepsinin olayı aynı. Burdan deli gibi aşık oluyor%90 ı evli çıkıyor%10 bekar onlar da doğrudan vurguncu çokluk. Burası tamamen anonim olduğu için sıkıntı. Merhaba nasılsın iyiyim vs sohbetlerini yaparken mastürbasyon çekecek abazalar var
Cevap sahibi1 yılEvlilik arıyorsan yapacakların belli
Öncelik eş dost akraba
Sonra okuyorsan okul çalışıyorsan iş çevresi
İnstada da aynı şehirden denk geldiğin olur takipçi listesins bakarsın ve uygunsa cinselliğe girismeden sohbet muhabbet tanışma
Soran1 yılHerkes öyle değil burada tanıdığım çok iyi insanlar da oldu kardeşim gibi gördüğüm kişiler de var. Öyle değil herkes. Bence instagram çok daha kötü. Çok daha fazla pis içerikler de var ayrica
Cevap sahibi1 yılBak 2 yıllık arkadaşlığın üstüne kızın bekaretini alıp sttir çekenler de var burada. Ben herkes kötü demiyorum da çabuk güvenme. Sen bilirsin ne diyeyim
Soran1 yılÇabuk güvenen biri değilim zaten. Aylar geçmesi lazım biraz güvenebilmem icin
Soran1 yıl2 yıllık arkadaşlıkta kişi illa ki niyetini bir şekilde ele verir. Kız anlayamamış demek ki
Cevap sahibi1 yılSosyal medya yanıltıcıdır güzelim. Lütfen asıl enerjini reel çevrene ver
Cevap sahibi1 yılYaşın kaç?
Soran1 yılInstagramda daha beterleri var sonuçta aynı kişiler instagram da kullanıyor. Burada en azından fotoğraf görsel falan bişey yok yani
Soran1 yılVe bana bir daha güzelim demezsen sevinirim. Gereksiz samimiyetten hiç hoşlanmam
Cevap sahibi1 yılFotoğraf görsel olmaması daha kötü işte. Mesela senle reel hesaptan konuşsak görsen beni adımı vs bilsen sana karşı aşırı sacmalamam. Fakat burası? Hiçbir şey bilmiyorsun hakkında. Konuşur, iyi tanıtır kendini. Günün birinde buluşursa işini görmek için çabalar. Göremiyorsa yol verir. Ne hak talep edeceksin? Anonim zaten çocuk
Cevap sahibi1 yılPeki haklısın. İyi günler dilerim
Soran1 yılİnsan konuşurken karakterini bir şekilde ucundan kıyısından da olsa belli ediyor
Gizli Üye(30-35)1 yılInstagram da güvenmek zor anonim değil. Bura daha güvenilir
127 Yorumla
Soran1 yılAnonim daha mı güvenilir
Cevap sahibi1 yılEe herhalde sonuçta seni bilmiyor karşındaki. Instagram da anonim değil de ne oluyor karşıdaki yalancı olsa nereden bileceksin. Ama burada zaten anonim
Soran1 yılBen tanışıp görüşme boyutunu kastettim ama
Cevap sahibi1 yılO manada da işte burası iyi burada karşındaki seni kandıramaz ama Instagram da ya seni tanıyan biriyse de kandırıyorsa.
Soran1 yılEvet ama burada da yalancılar var ama tabi burası instagramdan daha güvenli olabilir
Cevap sahibi1 yılYalancı her yerde ama sende saf olma işte nasıl anlatayım yalanını nasıl anlayacağını
Soran1 yılYalanlar anlaşılıyor bir şekilde de bazen geç fark edilebiliyor sonra da zaman kaybı oluyor. Yoksa saf değilim. yani biliyorum nasıl anlayacgimi
Cevap sahibi1 yılDoğru diyorsun ama bu dediğini kizlar da yapıyor nedense hani baştan dese şu an güvenmiyorum bilgi vermeyeyim sorun yok. Ama yalan söylüyor baştan sonrada insan güvenemiyor
Soran1 yıl1 kere bile yalan olursa güven biter zaten
Cevap sahibi1 yılTabiki öyle burada güvenilir çok kadında var bana denk geldi
Soran1 yılYa biliyorum burada güvenilir erkek de denk geldi bana ama işte ne biliyim
Cevap sahibi1 yılGörüştün mü
Soran1 yılYani sevemedim kimseyi
Cevap sahibi1 yılNasıl bi şey arıyorsun merak ettim
Soran1 yılÖyle tanımlayabilecegim bir şey degil galiba karşıma doğru insan çıkınca anlicam bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılİmm denemeden bilemeyiz
Soran1 yılErkeklerin çoğu bir sürü kıza yaziyor kim tutarsa diye. Ben öyle bir erkegi hayatıma almak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılİmm bi yaz bakalım
Soran1 yılHayır sağ ol
Cevap sahibi1 yılBöyle bulamazsın ki kusura bakma ama eleştiri olarak algılama
Soran1 yılE güvenemiyorum ne yapabilirim
Cevap sahibi1 yılBu bi çelişki. O zaman dışarıda reelde bakcan yani böyle kararsız ya da şüpheci yaklaşımla kimseyle olmaz emin ol hemde hiç kimseyle
Soran1 yılEvet biliyorum.
Cevap sahibi1 yılNe iş yapıyorsun yaş kaç
Soran1 yılDürüst ol tanışmak için bir sürü kıza yazmıyor musun
Cevap sahibi1 yılYazıyorum evet ama sonuçta bilsem bu kız bana uygun ya da önceden tanısam neden yazayım. Sonuçta müneccim değiliz
Soran1 yılTamam aç profilini
İnternet & Teknoloji konusunda 336 cevap paylaştı. bunu konuşarak anlayabilirsin eğer seni rahatsız eden durum olursa engellersin olur biter
20 Yorumla
1 yılEn güveniliri denilebilir bence, ama kimseye güven olmuyor günümüzde.
14 Yorumla
Soran1 yılSanal ortam mi en güvenilir?
- 1 yıl
Sanal ortamdan en güveniliri İnstagram bence.
Soran1 yılSana bisey diyim mi burası bile daha güvenilir olabilir belki instagramdan
- 1 yıl
Yani zannetmiyorum. Ben İnstagramdaki insanın ne olduğunu daha kolay anlayabiliyorum. O yüzden daha güvenilir geliyor bana.
Gizli Üye(30-35)1 yılDikkatli olmak gerek ama neden olmasın herkes sapık değil sonuçta
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 1 yılSana atan o gün 1000 kişiye atiyo öyle düşün
22 Yorumla- 1 yıl
👏👏 doğru
Soran1 yılEvet öyle düşündüğüm için güvenemiyorum zaten
1 yılMümkün ama ben henüz rast gelmedim
13 Yorumla
Soran1 yılBana takip atan çok oluyor ama güvenmediğim için için reddediyorum
- 1 yıl
Şimdi şöyle Sen iyisindir Kibar hanımefendisindir güzel bir kadınsındır ya da doğallığın ön plandadır karşı erkek nasıl bir şey olduğunu bilmeden seni takip eder Sen onu tanıman epey bir zaman alır yine de tanımak çok zor böyle şeyler de imkanın varsa daha çok çevrende değerlendir diye düşünüyorum
Soran1 yılHaklısın
1 yılBiraz zor çok fake var
17 Yorumla
Soran1 yılBence de
- 1 yıl
Güvenecek bir kişi asla yok
Soran1 yılHiç mi yok mesela örnek olarak sen de güvenilmez biri misin o zaman
- 1 yıl
Herkes kendine göre güvenilir birisi.
Ben öyleyim fakat kaypak olarak çok insan olduğu için arada sende kaynıyorsun ne yazık ki
Soran1 yılArada kaynamalik bir durum değil ama bireysel şeyler bunlar sonuçta
- 1 yıl
Valla bireysel her ne kadar da olsa durum insanlar yanliş göre göre sende yanliş geliyorsun ne yazık ki
Soran1 yılBence insan çizgisini bildikten sonra öyle olmuyor
1 yılcok zor sanalda herkes manyak sapık
18 Yorumla
Soran1 yılEvet guven olmuyor işte
- 1 yıl
baya bı denemen test etmen lazım bulursan da
Soran1 yılSanal ortamda kimi ne kadar test edebiliriz ki
- 1 yıl
2 3 ay konus nıyetı bellı olur
, sosyal konulardan konusur normal arkadas gıbı olursa korkma
Soran1 yılNormal arkadas gibi yaklasmiyor ki çoğu. İlişki sevgililik olarak bakıyorlar bence
- 1 yıl
tamam da sanaldakı bırıne askım dıyemezsın sevgılıyız dıye bakarsa da sanalda herseyı yapmak ıster
Soran1 yılİnternetten bile tanışılsa yüz yüze görüşmeden hiçbir şey olmaz ki
- 1 yıl
ewt kadın ne kadar ısterse o kadar olur
1 yılBen çevremdeki insalara zor güveniyorum sanaldaki birine hayatta güvenmem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılşans bu belli olmaz
13 Yorumla
Soran1 yıl4 ay önceki soruyu nereden buldun
Cevap sahibi1 yıldenk geldi diyelim
Soran1 yılPeki
1 yılGüvenemeyiz
11 Yorumla
Soran1 yılEvet galiba
Güvenmesen daha iyi, reelde tanıdığın daha iyi.
11 Yorumla
Soran1 yılReelde de bazen çok kötü çıkabiliyor yaa off kime nasıl guvenicez
1 yılİstersen instagram dan takipleşelim?
15 Yorumla
Soran1 yılOlmaz güvenemem ki
- 1 yıl
Benden sana zarar gelmez
- 1 yıl
Emralsamanci istk at
- 1 yıl
Tanisalim zamanla anlarsin zaten güvenilir biri oldugumu
Soran1 yılYok istemiyorum teşekkürler
İnternet & Teknoloji konusunda 451 cevap paylaştı. Elbet mümkün
15 Yorumla
Soran1 yılNasıl olacak
Soran1 yılNasıl riske gireyim
Soran1 yılHayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum belki de
1 yılhepsi her kıza yazıyor aw boş ver
21 Yorumla
Soran1 yılEvet işte ondan güvenemiyorum diye hep boş verdim bu zamana kadar ama emin de olamıyorum gerçekten düzgün biri olabilir mi diye
1 yılAmacın ne bu önemli
11 Yorumla
Soran1 yılBenim bir amacım yok ben takip isteği atanlar için diyorum
Evet çok güvenli herkes ordan buluyo artık
01 Yorumla
Soran1 yılSanmıyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güvenilmez
13 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum
Soran1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)1 yılBen oradan evlendim
19 Yorumla
Soran1 yılNasıl oldu? Mutlu musunuz peki?
Cevap sahibi1 yılAlışmamız zor oldu birbirimize ama evli çocukluyuz
Soran1 yılAlismaniz neden zor oldu ki ne güzel çocuklarınız olmuş
Cevap sahibi1 yılYorumdan mı anlatayım uzun uzun
Soran1 yılEvet evli biriyle mesajla konuşamam üzgünüm
Soran1 yılZaten gizlisiniz anlatsanız nolucak ki
Cevap sahibi1 yılSiz de kusura bakmayın yorumdan özel hayatımı herkes okudun istemem
Soran1 yılPeki siz bilirsiniz. Öyleyse iyi günler. Teşekkürler yorum için
Cevap sahibi1 yılİyi günler
- İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılSanmam
10 Yorumla
1 yılBazen mümkün
10 Yorumla
1 yılMümkün ama maalesef bu nesilde biraz zor
20 Yorumla
1 yılGüven ya
11 Yorumla
Soran1 yılNasıl güvenelim
1 yılEvet
139 Yorumla
Soran1 yılNası güvenebiliriz
- 1 yıl
Sohbetinden anlarsın kendini belli eder bi. süre sonra
Soran1 yılHaklı olabilirsin
- 1 yıl
Baska anlama şansın yok kanki
- 1 yıl
İlk sohbet ettiğin kişilere karşı her zaman temkinli olmalısın tanıyana kadar
Soran1 yılEvet işte hep temlinliyim ondan direkt reddediyorum herkesi 😂
Soran1 yılTemkinliyim
- 1 yıl
Seninki temkin değil duvar örmek😂
Soran1 yılEvet duvar örüyorum zaten sonra da kimseye şans vermediğimle kalıyorum. Riske girmiyorum ama takip atanların çoğunluğunun da güvenilmez kisiler olduğu kesim sonuçta. Çok az kısmı güvenilirdir onda da riske girmeye korkuyorum işte
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Direk özetledin toplu katliam yaptın resmen
Soran1 yılAma yalan mı? 10 da 1 i falan güvenilirdir en fazla nasıl riske giricem nasıl emin olucam sen söyle o zaman
- 1 yıl
Söyledim işte sohbet ederek
- 1 yıl
🙂🙂..
Soran1 yılO kadar kişiyle konuşursam ohoo
- 1 yıl
ya da sen portakalı soydum başucuma koydum yap
- 1 yıl
😂😂...
Soran1 yılAman ne komik
Soran1 yıl😂
- 1 yıl
Güldün ama😂😂
Soran1 yılOlabilir
- 1 yıl
Çelişkili oluyo böyle ama😊
Soran1 yılYoo olmuyor
Soran1 yılAyıp olmasın diye emoji koydum 😂
- 1 yıl
Oldu bile
Soran1 yılArtık asıl gülme sırası bende o zaman 😂
- 1 yıl
Korkmaya başladım senden
- 1 yıl
😂😂... n
- 1 yıl
Üstü kapalı alengirli konusuyorsun 😃😃
Soran1 yılNe alaka bee
- 1 yıl
Onu bende çözemedim işte😄😄
Soran1 yılÇözme zatennboşver
- 1 yıl
Düğümlü mü kalsın
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Peki
- 1 yıl
Fake Instagram var mı
Soran1 yılİnstagram kullanmıyorum pek
- 1 yıl
Tm canın sıkılınca yazarsın
- 1 yıl
Vereyim mi
1 yılevet tabiki
112 Yorumla
Soran1 yılNasıl güvenelim
- 1 yıl
çok buluştum inan herkes kötü değil dıaşrda buluşyuosun zaten
Soran1 yılBen birine güvenmeden buluşamam da
Soran1 yılBelki psikopat ya da takıntılı biri çıkacak nereden bilebiliriz ki
- 1 yıl
saçmalama ya hayal görme normal insan
Soran1 yılYa hayal değil burada bile takıntılı tiplere çok denk geliyorum. Gerçekte görüşmüş olsam tehlikeli düzeyde takıntılı olacak kişilere denk geldim burada. Onlardan instagramda da vardır. Nasıl emin olucam
- 1 yıl
ya buluşcan anlıcan yoksa anlaşılmaz
Soran1 yılGüvenmeden buluşamam ben risk
- 1 yıl
işte bol bol konuşcan sosyal medyasına bakıcan
Soran1 yılBilemiyorum...
- 1 yıl
BULUŞMA OLSUN BİTSİN :d
Soran1 yılAynen en güzeli 😂
Bana guven
01 Yorumla
Soran1 yılAynen bak böyle dedin diye çok güvendim şu an sağ ol gerçekten