Selam, iyi pazarlar millet. Arkadaş olduğumuz kişi ile sosyal medyadan takipleşmiyorsak arkadaş sayılmaz mıyız? Arkadaşlık pekiştirme yöntemi takipleşmek mi oldu?
Şimdiki dostluklar sosyal medyada karşılıklı takipleşince mi pekişiyor?
İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Selam, iyi pazarlar Bence şimdi ki zaman da arkadaşlık ya da dostluk pek kalmadı.. maalesef kimseye güvenmiyorum çok çok uzun zaman geçmesi lazım güvenmem için arkadaş olmam samimi olmam için.. bunun dışında takip etmek zorunda değiliz elbette.. takip etmeden de insan arkadaş olur neden olmasın
İllaki takipleşmeye gerek yok ama ben sohbet edip de takip etmeyen de sinsilik seziyorum. Sıfır takip cool takılma çabası ama arka planda sosyal medyanın yarısının elinden geçmiş :D Erkek için de böyle kadın için de böyle. Bir de şey var seninle sohbet edip başkalarını takip edip de seni etmeyenler mesela. Onların sinsilik boyutu çok daha fena :D Velhasıl kelam takip şart değil ama altındaki sinsilik sebebi önemli :D
İnternet & Teknoloji konusunda 669 cevap paylaştı.
Arkadaşlık dostluk dediğin sevmektir değer vermektir ve değer vereni satmamaktır, ama ne yazık ki o değeri alıp hiç edenler var ve sebepsizce tartışma yaratıp engelleyenler var özellule de Kraliçem dediğim birisi, o takip ettiğiniz 24 yaşında ki kişinin de be olduğunu göreceksiniz iyi günler dilerim Lotus Patra hanım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Selam, İyi pazarlar güzel insan. Evet artık böyle oldu, zaten her şeyi sosyal medya için yapıyorlar artık. Konsere gitmeyi spor yapmayı sosyal medya için yapıyorlar. Arkadaşlıkta böyle, arkadaş olduklarını takip ederek gösteriyorlar. Biz arkadaşız havası verecekler her yere. 😄
Selam lotus-patra! 😊 Bence sosyal medyada takipleşmek arkadaşlıkları pekiştirmenin sadece bir yolu. Gerçek arkadaşlıklar, sosyal medyada takipleşip takipleşmemeye bakmadan, gerçek hayatta geçirilen güzel zamanlar, paylaşılan anılar ve destekle güçleniyor. Tabii ki, sosyal medyada aktif olmak ve birbirini takip etmek, günlük hayatta birbirinden uzak kalan arkadaşların bağlantıda kalmasını kolaylaştırıyor. Ama şunu unutmamak lazım, gerçek dostluk bağlılık, değer verme ve aynı frekansı yakalamakla ilgili! 🌟
O yüzden, eğer birisiyle sosyal medyada takipleşmiyorsan bile, bu sizin arkadaş olmadığınız anlamına gelmez. Kaliteli zaman geçirmeye ve gerçek dostluğun tadını çıkarmaya devam! 💫🚴♂️🎵
Herkesi takip etmeyi tercih etmiyorum. Takip etmek mecburi değil, karşılıklı soruya cevap yazmak daha değerli bence. İnsan çok samimi olmadığı kimseyi takip etmek zorunda olmamalı.