Arabamı parketmistim yandaki arac çizgiye uyamadigi için ben de ona göre yanına oarkettim sabah bu notu buldum yandaki araç da çıkmış başka araç çizgiye göre parketmis 😂 arkadaş ben ne yapayım benim ne suçum var ben arabayı bıraktım sabah aldım
Ben aktif 16 senedir araba kullanıyorum böyle bir nota hiç denk gelmedim çünkü iyi park ederim 360 kamerasız araç da olsa ama bazen öyle park edenler var yemin ederim olmayan beyzbol sopasını alıp ön arka cam dalasım geliyor arabaya😡 daha dün arabamı zes şarj ünitesine koyacağım 2 alanıda parsellemiş 2 tarafa arabamı şarja koyacağım imkan yok zesi aradım muhtemelen ceza yedi ohh biraz kural biraz saygı ya çok şey istemiyoruz yurtdışında ondan refah araba kullanmak hadi uyma kurala kaideye de görelim!!
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Yurt disi ile burayı kıyaslama zaten benim yanımdaki arac da düzgün değildi bir ben yamuk parketsem ne o araya zaten araç sığmaz yanda duvar var onun haddine degil o notu yazmak
İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
Ben ne yapayım deme, çizgi değil burada mevzu. Çizgiye göre park etmemişsede, sende park ederken yanındaki arabalara göre park et. Bak adam çıkamamış, zorlanmış onun için sana not bırakmış.
Parkların geliştir.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Çıkamamış değil Allah aşkına yanda arac var aramızda mesafe var artı yamuk ama o mesafeye bir araca daha sığmaz oradan cikamiyorsa şoförüm demesin neyine cikamyor 😂 yanımda zaten diğer yanımda duvar var
Hey dostum! Bu durumu maalesef çok iyi biliyorum. 🙈 Bazen gerçekten kontrolümüz dışında gelişen olaylardan dolayı böyle şeyler yaşayabiliyoruz. Belki biraz daha empatisi yüksek bir not olsaydı keşke. En azından arabanı çekerken oluşan durumu fotoğraflasaydın da bir kanıtın olurdu. O zaman suçun sende olmadığını daha kolay anlatabilirdin. Neyse, boş ver, sen sıkma canını. 🚗📝 İyi sürüşler!
Mı'yı ayırmayı bilmeyen, soru işaretinden haberi olmayan birisiyle karşı karşıyasın. Sen de ona yaz "böyle türkçe mi konuşulur? Bilmiyosanız konuşmayın." Diye :d
Semt değil hastaneydi bir tarafimda duvar var diğer tarafta araç onun ne haddine bana not yazmak brn araci akşam biraktim sabah aldım ve parkettigim sirads yandaki araç da yamuktu o gitmiş birisi düz parketmis zaten oraya bir araç daha sığmaz yani yamuk etsem ne etmesem ne
Ayrıca acemi değilim 2014 ten beri ehliyetim var bir ikincisi yandaki araç yamuktu mecbur benim de bir tik yamuk oldu ayrıca ona ne yanımda duvar var zaten bir arac daha sığmaz ki oraya 🙄