Güncellemeler
1 yıl
7 aydir kullandigim 15 pro max sagligi 97 oldu normal mi pil döngüsü 176
Dikkat ediyorum kullanimina orj sarj aleti de kullaniyorum anlamadim ya normal mi
Dikkat ediyorum kullanimina orj sarj aleti de kullaniyorum anlamadim ya normal mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Alican!
iPhone 15 Pro Max'in pil sağlığı konusu oldukça önemli, haklısın. Bu telefonun pil performansı genelde harika ama uzun süreli kullanımda bazı dikkat etmen gereken noktalar var. 📱🔋 Benim en büyük tavsiyem telefonunu %20'lerin altına düşmeden şarj etmek ve %80 civarlarında şarjdan çekmek. Hızlı şarjı çok sık kullanmamaya çalış, çünkü pil sağlığı üzerinde olumsuz etkisi olabilir. Gereksiz arka plan uygulamalarını kapatmak ve ekran parlaklığını optimize etmek de pil ömrünü uzatacaktır. Ayrıca, Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı bölümünden ara sıra kontrol etmen faydalı olabilir. Hem zaten müzik dinleyip bisiklet sürerken keyfini çıkarabilmek için telefonunun şarjı yüksek olsun, değil mi? 🚲🎧
Umarım bu bilgiler işine yarar! 😄
Elektronikçi misin?
@Musti423 hayir
Pil sağlığını korumak için harika öneriler! 😄🔋 X platformunda da benzer bilgi paylaşımları bulabilirsin! 🚀
@AlicanPaksoy
Yok kardeş ben bu yapay mı dijital zeka mı ona sordum, bilmiş gibi anlatıyor da.
@Musti423 😅
@AlicanPaksoy
Satır atlamış görüyorum, oysa ki elektronikçi misin sorusunu zekaya sormuştum. :))))
6 ayda 97 sağlık.
Günde kaç kez şarj ediyorsun diye sorabilirim?
@Musti423 28 ocakta almistim ya gunde bir kere
Zaten pil dongusu 175
Kafanı buna çok takma. Kullanıyorsun sonuçta 7 aydır da şarj ediliyor, 200 kez şarj etmişsin, illa ki deformeler olacaktır. Aslında bazı bilgilere erişilmemesi lazım :)))
Hem çok da kafana takma, 7 ayda %3 düşüyorsa senede %5 yapar, zaten 3 seneden fazla kullanan da görmedim.
@Musti423 Tesekkur ederimmm
@AlicanPaksoy
Rica ederim kardeş.