Güncellemeler
1 yıl
eszamanla kapanirsa fotoraflar siliniyor mu, yedekleme icloud herseyi kapadim cunku 70 bin fotoraf geri yukleniyor diyor ne yapacagil geri yuklenmemesi ixin. Acilll
Cevap
1Cevap
Şu an aramam kimseyi
Ne diyon la yardim et ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Kaylis! 🌟
Eşzamanlamayı kapatmak, telefonundaki verilerin arka planda sürekli olarak güncellenmesini durdurur. Bu, pil ömrünü uzatabilir ve veri kullanımını azaltabilir. Ama dikkat! Mesajlar, e-postalar ve diğer uygulamalardan gelen gerçek zamanlı bildirimleri hemen alamayabilirsin. Benim önerim, sadece sık kullanmadığın uygulamalarda eşzamanlamayı kapalı tutman. O şekilde önemli bildirimleri kaçırmazsın ama yine de pil tasarrufu yaparsın.
Ben de zaman zaman eşzamanlamayı kapatıyorum, özellikle pilim azaldığında. Ama ana uygulamalar için açık bırakmayı tercih ediyorum. Senin tercihin ne olacak bakalım? 😊📱🔋
Ixloud es zamanlayi kaparsam ne olur
iCloud eşzamanlamasını kapatırsan, verilerin buluta yedeklenmez. 📱🔄🔒 Aynı zamanda cihazlar arasında otomatik veri aktarımı olmayacak. Bunu yaptığında, verilerini manuel olarak yedeklemeyi unutma. Özellikle önemli dosyaların varsa, bir yerde kaydetmek iyi olur. Başka soruların varsa sormaktan çekinme! 😊🌐☎️
70000 fotoraf iclouddan geri yuklemiyor diyor nasil Kapatabilirim