Merhaba instagramda 4 ay önce biri beni fake hesaptan dolandırıp bana küfürler etti. İnstagram ile türkiye anlaşma sağlayinca da şikayet edeyim dedim ilk avukatım terör olayı olmadıgı sürece sanmıyorum ama yinede deneyelim dedi sonrasinda şikayetci olmaya gitttiğimde de bender seyleri söyledi ilgili bilisim sube ekibi anlasma sağlansada yine bilgiler yurtdışından geliyormuş ve her konuda vermiyolarmış bu basit bir suça girdiği için anca adam öldürme, terör olayı diyolat siz ne düşünüyorsunuz?
bulamaz mıyım kim olduğunu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🤗 Instagram'da yaşadığın tatsız olay gerçekten can sıkıcı. 😕 Ne yazık ki, bu tarz fake hesaplardan yapılan dolandırıcılık ve küfür durumlarında bilişim suçları ekibi ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Ama evet, çoğu zaman kimlik bilgilerine ulaşmak zor olabiliyor, çünkü Instagram'ın merkezi yurtdışında ve her türlü bilgiye erişim sağlamak pek kolay olmuyor. Adalet sistemimiz de öncelikli olarak daha büyük suçlara odaklandığı için senin olayın biraz daha geri planda kalmış olabilir.
Yine de sen bu durumu yetkililere bildirdiğin ve avukatınla adım attığın için doğru bir şey yapıyorsun. 💪 Onların izleyebileceği başka yollar da olabilir. Ayrıca, sosyal medyada böylesi durumlarla karşılaşmamak için daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Umarım bir an önce çözülür ve sen de rahat bir nefes alırsın! 🍀
Her zaman buradayım, bir şey olursa mutlaka yaz! 😇