Güncellemeler
+1 yıl
bu arada olurda burada da hesabın vardır.. yakacağım olm seni.. hukuki yolla oluyorsa öyle olmuyorsa nefes aldığım her an aklıma gelip işlerin yolunda gitmesin diye dua edeceğim... aşırı öfkelendim sana
Selamlar.
Instagramda yapmış olduğum bi yoruma (maddiyatla ilgili bi paylaşıma bi ben geçinemiyorum tarzı bi yorum yapmıştım.) tehdit ve hakaret içeren bi mesaj geldi ("seni yakacağım" tarzı bişi...) normalde asla uğraşmazdım ama istiyorum ki böyle fake hesaptan ağzına geleni yazamasın. Hayatı bundan sonra birazcık kararsın. eğer memuriyet hayli Varsa olamasın azıcık leke sürülsün siciline. Büyük ihtimalle liseli filandır. Sağlam bi dayak yesin babasından. savcılıkla ifade ile uğraşasın dursun... (evet baya kinlendim)
fakat sorun şu ki benim hesapta fake hdphdyldpysphsskddp... Yani gerçek adım Ayşe diyelim hesap Zeynep (stalk için açılmıştı zamanında)
sorum şu, bu hakaret ve tehditleri saydırdığı kişi gerçekte varolmadığı için şahsıma olmadığı için ben bu küçük kansza savcılıktan suç duyurusunda bulunabilir miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence bir sonuç çıkmaz en iyisi o tür terbiyesiz kişileri çıkar hayatindan
hayatımda olan biri değil. Tanışmıyoruz yani. öyle dümdüz önüne gelene argo konuşacağını sanan rastgele birisi.
Boş ver ger yerden sil sıkma o tatlı canını o tipler silince hatasını anlar
bulunabilirsn
ama sonuçta şahsıma değil. varolmayan birine küfrediyor. Zeynep değilim ki ben üzerime alınayım...
Şikayet ederim etmesine de bunun bi sonucu yaptırımı olur mu onun için?
Savcılığa başvurabilirsiniz
Bulunabilirsin.
Uğraşmazlar
sorum o değil...
sorum "Savcılığa suç duyurusunda bulunabilir miyim?"
Suç duyurusunda bulunduğum an uğraşırlar. Gerekirse 6 ay sonra gitsin ona ifadeye gel kağıdı... Sadece pişman olsun istiyorum