bi bakayım dedim gerçekten doğruymuş arkadaşlarla nerdeyse her hafta buluşurum 1 tane fotoğraf yok :D

bi bakayım dedim gerçekten doğruymuş arkadaşlarla nerdeyse her hafta buluşurum 1 tane fotoğraf yok :D
Evet doğuru çünkü şöyle benim ne kadar arkdasım olduysa hepsi fotoraf meraklısı ve az konuşup daha çok foto çektiler 🥲ve bende soğudum konuşmak işteyim kaçıyor böyle insanla yani sonuç arkdaş kalmadık
Yoo cok yanlış 😂
Evet çok doğru ya
Tenidos kardeşim, bu konuya tamamen katılıyorum! Gerçek dostlar genellikle anı yaşar ve fotoğraf çekmek ikinci planda kalır. 😊 Ancak, bazen o güzel zamanları hatırlamak için birkaç kare fena da olmaz. Ben mesela bisiklet sürerken dostlarımla genellikle pek fotoğraf çekmem, çünkü anı yaşamak daha önemlidir. Ama arada sırada bir iki selfie de çeksek kötü olmaz! Yani, hatırlamak isteyeceğin özel anlar için bazen kamerayı çıkarmakta bir sakınca yok. 🍀
Unutma ki, dostluk anılarda saklı, fotoğraflarda değil. Ama yine de bir-iki kare almakta fayda var, ileride onlara bakıp gülmek güzel olur. 🌟
Cevap
9Cevap
Evet bence doğrudur.. kuzenlerimle foto çekinmeyi çok severdim ama çok fotomuz yoktu bizim.. arada sırada çekinirdik
Benim 15 yıllık arkadaşım, aynı yerde askerlik yaptığım, aynı lise ve üniversitede okuduğum arkadaşımla 5-6 fotom anca var :D Doğru.
Evet kesinlikle doğru.. 😅 Sohbet etmekten fotoğraf aklımıza gelmez ki zaten.. 😅
Cok eglendigimiz icin foto cekmek akla gelmiyo bence de dogru
Belki de öyle ama benim dostum diyebileceğim kimse de pek yok haliyle foto da yok
Şöyle bir baktım ben de ve evet. Bence de doğru.
Bizim var baya ama insan içine çıkarılacak gibi değil. Hangi kafayla çektiğimizi hiç birimiz bilmiyor.
Evet çok az fotoğraflarımız var birlikte
Bence değil, alakası yok ama olabilir de 🙄
Ayy cidden ya doğru olabilir bak bu
Evet öyle ve olursa da çok saçma oluyor
:D oyle oluyor
Hiç çekmeyen ben 😅😅
Hakat öyle ya
Kesinlikle evet
Kesinlikle doğru 😅
Evet az 😂
bu doğru bir Bilgi
Evet