Bikeresinde geziye gitmiştik üç kişi takılıyoruz ikisi sürekli fotoğrafını çektiriyor.

Bikeresinde geziye gitmiştik üç kişi takılıyoruz ikisi sürekli fotoğrafını çektiriyor.
Ne yazsam 'Ben çekiyorum fotoğraflarını sonra bıraktım bn burada oturacm dedim bıraktı gittiler' yazacaksın. Acaba arkadaş çevrende de bu yüzden sevilmiyor olabilir misin :D
Nasıl yani 🤔
Cevap
6Cevap
Beni sevmiyordur
Evet
Fotoğraf çekmekten, çekilmekten hoşlanmıyorum, o nedenle saygı duymalılar belki hoş anlarda nadir olabilir ama kesinlikle sevmiyorum
Bende sevmiyorum ama teklif edilebilirdi sadece kendilerini çektiriyorlar
İkisi sürekli fotograf çekinip seninle çekinmiyorlarsa dışlanıyorsundur
Ben çekiyorum fotoğraflarını sonra bıraktım bn burada oturacm dedim bıraktı gittiler
Fotoğraf çekinmeyi çok sevmem ama yakın arkadaşlarım sırf ben çok sevmiyorum dşye benimle buluşmuyorlardı...
Gerçek arkadaşların beraber fotoğrafı olmaz
Tam tersi bnce sanal olması dışında gerçek arkadaşların fotoğrafı olur bakıp gülürler
30 senelik kardeşim dediğim arkadaşlarımla fotomuz yok 🤔 bir araya gelip gülüp eğleniyoruz
Sosyal medyaya atma kaygısı olmasa öyle fotoğrafı diyorum ben
Heee bizde yok o muhabbet. Foto paylaşan yok ki 😂
İşte normal hatira için çekilmiyorlar hep birilerine gösterme amacı taşıdığı için
Maalesef var o özellikle 20’li yaşlarda ki arkadaşlarda.
Biz arkadaşlarla ortama gireriz , mekana gideriz bir kişi telefonu çıkarmaz. Ayıptır ottamda telefonla uğraşmak
Ne güzel bende fotoğraf kullanmıyorum sosyal medyada daha çok edits yapıyorum dışarda telefonla uğraşmıyorum. İnternettim olmuyor ev dışında
Beni pek umursamadığını anlardım
Ben çekiyorum fotoğraflarını sonra bıraktım bn burada oturacm dedim bıraktı gittiler
Fotojenik olmadigini düşünürüm
Arkadas degiller demek ki sett
Çekmem bende bir daha
Kimseyle fotoğraf çekinmiyorum
çok da sevmediğini
Kıskandığını.
Normal
Evet ya gıcklar
umurumda olmaz
Anlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?