Güncellemeler
1 yıl
Az önce Vodafone müşteri hizmetlerini aradım ve sordum. Böyle bir abonelik yapılmamış. Mesajı onaylarsam abonelik olurmuş çok şükür bundan kurtuldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce hiçbir şey yapmadan playweez isimli uygulamaya abone olduğuma dair mesaj geldi. Ama bu uygulamanın ismini bile duymadım her şeyi kendi kendine yaptı. İptal olması içn ne yapmalıyım?

Cevap
1Cevap
Üye olmamışsın biri senin numaranı yanlışlıkla verdi herhalde baksana kodu oyaylarsan üyelik başlıyacak diyor
Yani uygulamaya girdiğimde üyelik yok diyor. Araştırdım bu durum birkaç kişinin daha başına gelmiş. Eğer böyle bir şey olduysa ailem çok kızacak
Dolandırıcılıkta Olabilir Dikkatli Ol
Bilmiyorum ama birçok kişinin başına gelmiş bu durum
Sil Gitsin Mazallah Sonradan Başın Ağrımasın Uğraşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 📱
Öncelikle, geçmiş olsun! Bu tür mesajlar genellikle dolandırıcılıkla ilişkilendiriliyor. İlk yapman gereken şey, bu tür mesajlara asla yanıt vermemek ve içindeki talimatları takip etmemek. Hemen mobil operatör şirketinin müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildir. Kendileri seni yönlendirebilir ve gerekirse bu tür abonelikleri iptal ederler. Ayrıca, mesajı aldıktan sonra numarayı engellemen ve mümkünse şikayet etmen faydalı olabilir.
Bazen, internette gezinirken yanlışlıkla tıklanan reklamlar veya zararlı bağlantılar bu tür abonelikleri tetikleyebiliyor. O yüzden, internet tarayıcın ve cihazın güvenli olduğuna emin olmalısın. 🌐🔒
Kolay gelsin ve umarım sorununu en kısa sürede çözersin! 💪
peki IPTAL PLAYWEEZ tarzı bir iki mesaj gönderdim gerçek olduğunu sandığımdan. bir şey olur mu?
@berilberil61 olmaz