İnternet & Teknoloji Iphone 15 plus 1 sene oldu pil sağlığı normal mi? Minikturta1 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor %99’a düşmüş en son gelen güncelleme sonrası sizce düşmesi normal mi? Güncellemeler1 yıl Yalnış yazmışım arkadaşlar Şubat 2024 de aldım ben bunu 1 sene dolmadan düşmesi yazıcaktım Iphone 15 plus 1 sene oldu pil sağlığı normal mi? Cevapla iPhone Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Evet normaldir. 0 0 Yorumla
Anankara Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Az bile ortalama 95’e düşmesi gerekiyordu 0 9 Yorumla Minikturta1 1 yıl O zaman süper üzüldüm bir an öyle olunca Yorumla Anankara 1 yıl Şarjın daima %20 ve %80 arası olsun şarjdayken kullanma daha uzun ömürlü olur Yorumla Minikturta1 1 yıl Ya ben Şubat 2024 de almışım bide geçen gün güncelleme geldi ondan sonra düştü Yorumla Anankara 1 yıl Yine çok iyi bakmışsın Yorumla Minikturta1 1 yıl 7 ay da düşmüş neden böyle oldu anlamadım Yorumla Minikturta1 1 yıl Ciddimisin evet ya İyi baktım ama düşmesi normal mı yani 7 ayda Yorumla Anankara 1 yıl Az bile düşmüş iyimisin Yorumla Minikturta1 1 yıl Tm tam anladım Teşekkür ederim Yorumla Anankara 1 yıl Rica Yorumla
Kuantum07 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Normal mk bir yıl odlu 0 3 Yorumla İriHortumluİtfaiyeci 1 yıl 🤣🤣 Yorumla Minikturta1 1 yıl Neden küfür ediyorsun Yorumla Kuantum07 1 yıl Mk mantıklı konuş demek Yorumla
J0KKeR Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Hiç bişi değil çok iyi kullanmışsın 0 2 Yorumla Minikturta1 1 yıl İyi demi sorun yok Yorumla J0KKeR 1 yıl Aynen sorun yok Yorumla
Şehzade333 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl koca 1 yılda yüzde 1 düşmesini dert etmen 🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 1 sene olmadı daha çıkalı😀 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gayet normal takma 15 plusun var yani :Ddd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet normaldir.
Başka marka kullanmama rağmen 4 yıl oldu pil sağlığı 89 da hâlâ
Az bile ortalama 95’e düşmesi gerekiyordu
O zaman süper üzüldüm bir an öyle olunca
Şarjın daima %20 ve %80 arası olsun şarjdayken kullanma daha uzun ömürlü olur
Ya ben Şubat 2024 de almışım bide geçen gün güncelleme geldi ondan sonra düştü
Yine çok iyi bakmışsın
7 ay da düşmüş neden böyle oldu anlamadım
Ciddimisin evet ya İyi baktım ama düşmesi normal mı yani 7 ayda