İnternet & Teknoloji Iphone 13 ilk 5 ayda pil sağlığı 99% oldu normal mi? moonbow1324 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok moralim bozuldu ya :(5 ay daha tamam olmadan 99% oldu pil sağlığı. Bu durum normal mi? Iphone 13 ilk 5 ayda pil sağlığı 99% oldu normal mi? Cevapla iPhone Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Normal evet 0 0 Yorumla
TuncerDemirim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Ne durumda sağlık düşer öncelikle onu açıklayayım. Telefonunun şarjını %0'a kadar bitiriyorsan düşer, ve telefonu şarjda kullanıyorsan da düşer 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 484 cevap paylaştı. Elinizde şarj aleti ile geziyorsunuz ya sürekli şarj olmaktan batarya kısa sürede ölüyor bu telefonda ne buluyorsunuz anlamıyorum ki tamamen özenti. 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 444 cevap paylaştı. son guncellemeden sonra ortalik karisti. 2,5 gunde sarj ediyordum. simdi 1,5. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bir ay sonra %80 at fava bekle 0 1 Yorumla moonbow1324 +1 yıl Anlamadım Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Her bir yuzde 500 sarj demek ona gore baz al 0 0 Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İyi bile gitmiş 0 3 Yorumla moonbow1324 +1 yıl Bazı arkdşlarımda 1 yıl kullandıktan sonra bile 100% gösteriyor ama :( Yorumla Aşil_Han +1 yıl Seninki normal olan Yorumla Aşil_Han +1 yıl Bundan sonra daha hızlı düşer zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Normal evet
Ne durumda sağlık düşer öncelikle onu açıklayayım. Telefonunun şarjını %0'a kadar bitiriyorsan düşer, ve telefonu şarjda kullanıyorsan da düşer
Elinizde şarj aleti ile geziyorsunuz ya sürekli şarj olmaktan batarya kısa sürede ölüyor bu telefonda ne buluyorsunuz anlamıyorum ki tamamen özenti.
son guncellemeden sonra ortalik karisti. 2,5 gunde sarj ediyordum. simdi 1,5.
bir ay sonra %80 at fava bekle
Anlamadım
Her bir yuzde 500 sarj demek ona gore baz al
Yok %99,97 olması gerekiyordu
Allah Allah
Demek ben iPhone dan daha sağlıklıyım
İyi bile gitmiş
Bazı arkdşlarımda 1 yıl kullandıktan sonra bile 100% gösteriyor ama :(
Seninki normal olan
Bundan sonra daha hızlı düşer zaten