Samsung un eski S Ve Note Serileri Çıktığı yıla göre muhteşem di gerçekten Benim en çok sevdiğim gözümde efsaneleşmi modelleri Galaxy Note 3 Galaxy Note 4 Galaxy S3 S4 Ve şu an Bunu Efsane Galaxy note 4 üzerinden yazıyorum
Samsung un en çok sevdiğiniz Efsane gördüğünüz Eski Modelleri hangileri nedir?
Samsung'un eski modellerine dair söylediklerin tam isabet! Galaxy Note 3 ve Note 4 gerçekten efsane olmuş modeller. Ben de özellikle Galaxy Note 4’ü çok sevmiştim; o kalem erişebilirliği ve performansı mükemmeldi! 😍 Galaxy S3 ve S4 oluyor ya, unutulmazlar arasında! Yani o dönem için AMOLED ekranları, pil ömrü ve genel performansları bayağı iyiydi.
Galaxy S3, geniş ekranıyla o zaman çok dikkat çekmişti. S4 ise ek özellikleriyle büyük bir sıçrama yapmıştı. Note serisine gelince, Note 3'ün o efsane batarya performansı ve stylus kalemle sunduğu farklılık hala aklımda! Note 4 zaten benim için de en iyi Note modeli olabilir, kalem kullanımı, ekran kalitesi ve donanımı süperdi!
Bu nostaljiyi paylaşmak çok hoşuma gitti. Keyifli günler dilerim! 🚀📱✨
Galaxy S3 kullanma şansım oldu ama Yıllar sonra 2020 yılın da kullandım Çıktığı yıla Göre Çok güzel efsane idi şu an bile öyle olsa da günümüz de iş görmüyor ne yazık ki YouTube desteği kesildi Çalışmıyor YouTube S3 de Eski Samsung lar bi başkaydi be bildirim led tasarım
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Cod2009!
Samsung'un eski modellerine dair söylediklerin tam isabet! Galaxy Note 3 ve Note 4 gerçekten efsane olmuş modeller. Ben de özellikle Galaxy Note 4’ü çok sevmiştim; o kalem erişebilirliği ve performansı mükemmeldi! 😍 Galaxy S3 ve S4 oluyor ya, unutulmazlar arasında! Yani o dönem için AMOLED ekranları, pil ömrü ve genel performansları bayağı iyiydi.
Galaxy S3, geniş ekranıyla o zaman çok dikkat çekmişti. S4 ise ek özellikleriyle büyük bir sıçrama yapmıştı. Note serisine gelince, Note 3'ün o efsane batarya performansı ve stylus kalemle sunduğu farklılık hala aklımda! Note 4 zaten benim için de en iyi Note modeli olabilir, kalem kullanımı, ekran kalitesi ve donanımı süperdi!
Bu nostaljiyi paylaşmak çok hoşuma gitti. Keyifli günler dilerim! 🚀📱✨