16 pro aldım 3 ay önce arkadaşta s24 mü s25 ultra bir boklar aldı tam hatırlamıyorum kamerası benimkinden iyidi 85e aldım 79 a sattım 2 hafta kullanıp simdi samsungcu olduk
Sonuna kadar Apple aşko sonuna kadar Steve Jobs aşko sonuna kadar Hz. Adem Havva ve Lilith aşko sonuna kadar İOS işletme sistemi aşko ölürüm ölürüm🕶️💅💅
Aşkolar siz bu kafayla nanay yani anlatabiliyor muyum canlarım canim caniim kendine gel lütfen yok geri gelme tuşu nasıl yok işte İOS kullanmayan bir vatandaş adeta bağırıyor aşkoooo diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
S23 Ultra her şekilde işini görür. S24 de ama S25 Ultraya o kadar para verilmez.
Büyük sevmem diyorsan da + ya da düz modellerini tercih edebilirsin.
16 pro aldım 3 ay önce arkadaşta s24 mü s25 ultra bir boklar aldı tam hatırlamıyorum kamerası benimkinden iyidi 85e aldım 79 a sattım 2 hafta kullanıp simdi samsungcu olduk
Sonuna kadar Apple aşko sonuna kadar Steve Jobs aşko sonuna kadar Hz. Adem Havva ve Lilith aşko sonuna kadar İOS işletme sistemi aşko ölürüm ölürüm🕶️💅💅
Ağzına bi tane vuradım geldi ozulumusunaq askonuskym
Ölümüm senin ellerinden olsun aşkım
IOS'ta geri tuşu yok binlerce lira verip geri tuşuna basamıyorsunuz.
Aşkolar siz bu kafayla nanay yani anlatabiliyor muyum canlarım canim caniim kendine gel lütfen yok geri gelme tuşu nasıl yok işte İOS kullanmayan bir vatandaş adeta bağırıyor aşkoooo diye
Galaxy S10 serisini çok Seviyorum 😍 Birde Galaxy Note 9 S9 serisi efsaneydi Note serisi 20 ultra ile bitti oda çok güzel
A73 5G benim için mükemmel idi ama maalesef A74 gelmedi
Bence ististanasiz S3 modeli bir ara herkesin elindeydi
Aynen
Samsung galaxy j7 prime 2’ydi
S, note ve yıllara meydan okuyan j serisi.
Beğendiğim yok ama ben 8 senedir j5 kullanıyorum
Oha MK
Yuh telefon 8 senedir iyi dayanmış
Evet iyi dayandı hiç bozulmadı format bile atmadım tek telefonum bu
kalite işte
Samsung'un telefonları pek iyi değil maalesef
Gorseldekiler iyms
S21 ultra
S24 kullanıyorum memnun
İphone cuyuz
S24 ultra 👍👍