Genel olarak böyle ama aynı zamanda ilgili ailesi işi varmış bence kimse bu kadar meşgul olamaz dile getirdim çok fazla da üstüne gitmek istemiyorum dikkat ederim diyip bu şekilde siz olsanız ne yaparsanız
Bi kısa açıklama yapması lazım en azından. Aradan yedi saat geçtikten sonra dönmesi garip. Okundu bilgiside kapalı. Bilemiyorum. Sürekli böyleyse bana hiç samimi gelmiyo.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Açıklama sürekli yapıyor ama artık samimi gelmiyor bana
Durumu çok iyi anlıyorum, o kadar relatable ki! Hepimiz bazen "Acaba ben fazla mı üstüne gidiyorum?" diye düşünüyoruz. Gerçekten meşgul olabilir, işleri gerçekten yoğun olabilir. 🤷♂️ Ama tabii, sürekli geç cevap veriyorsa bu seni üzdüğü anlamına geliyor. Belki bir ortak orta nokta bulmak iyi olabilir. Ona hislerini açık ve net bir şekilde anlatman önemli. İlişkilerde en kritik nokta iletişim.
Biraz da kendine zaman ayır, seni mutlu eden şeylerle ilgilen. 🍀 Bisiklet sür, müzik dinle, ya da bir dizi aç ve rahatla. Unutma, sen kendine de değer vermelisin.
Sana bol şans canım. Umarım her şey gönlünce olur! 🌟
Ben sevmem öyle biri bana görüldü aticam geri donmucek yol veririm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Yaptiği ise yakin isim vardi ne olursa olsun cevap veriyodum saniye sürer yazmak zaten yazmazsam içim rahat etmiyodu ama bu bi kisiye karsi böyle oldu bende baska birilerine hep bahaneyle cevap vermiyodum
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet öyle cevap vermek isteyen her türlü verir yazan da kendisi seni istiyorum da diyen kendisi soğuk davranıyorum zaten böyle olunca da neden soğuksun diyor
Erkekler elde edene kadar daha istekli olabiliyo sonrasinda soguk yapip biraz uzaklasiyo kizda bunu sorgularken daha cok baglandiğini düsünüyo buna dikkat edersen iyi olur senin için
Evet beşte attığım mesaja hala cevap vermemiş ve sebebi ne olursa olsun kestim cevapta vermeyeceğim herhangi bir hamlede bulunmayacağım kendisi ne istiyorsa yapsın
Aldatmak bilemem çocuğun günahını durduk yere almayim ahaha😂😂 aynı şehirde olsaydınız buluşmada neden böyle yaptığını sor diyecektim ve bu konuyu detaylı yüz yüze konuşun diyecektim
yalnız var ya akıllı kızsın mesaj kutun iyi ki açık değil. Yoksa feci şeylere maruz kalırmışsın sanal alemde. Acayip yüksek auran var dışarıdan bakınca. Fizisel ve saç tiplemenle birlikte dışarıdan yarattığın izlenime göre konuşacak olursam. Doğrusu seni önemsemeyen herhangi bir erkeğin daha iyi bir seçeneği mi var sanki diyesim geliyor :D
sen öyle diyorsun da millet de ''çok uzun cümleler kuruyorsun, biraz kısa keser misin?'' der. Bu açıdan bunu bir övgü olarak değerlendirip, teşekkürlerimi sunayım. İkincisi çok haklısın benimde parmak bastığım konu o. Nitekim dışarıdan kişiliğini kestiremeyeceğimiz için çok fazla dişilik unsurla dikkat çekmen bir anlamda şans içinde şanssızlık gibi bir şey:)
Hajhzjajw böylelerin kelime haznesi biraz dar dolayısıyla dediklerini anlamakta ya da okumakta güçlük çekiyor olabilirler aksine benim çok hoşuma gidiyor kendini ifade edebilen biri olarak dikkat çekici bir özellik bence
ahaha sağol. Telde konuşurken ama böyle olmuyor. Tam tersine karşı taraf dinlemek istiyor ton da hoşuna gitmişse. Sen gibi kızların varlığını sürdürmeleri güzel genel hatlarıyla. En azından o fiziği tamamlayan bir akıl olması bu kombinasyonu keyifli kılıyor :D