Bir arkadaş var onunla ne zaman konuşsam ban yiyorum ilk 1veya 2 gün yemiştim onun yaptığını düşünmedim başka kişilerlede konuşuyordum çünkü sonra kendine ayıp olmasın diye tekrar yazdım ve 10dk sonra tekrar 3 gün falan yemiştim sonra durmadan mesaj atıyordu 2-3 hafta sonra falan baktım çünkü onun yaptığını düşünüyordum dedim son 3-4 gün flan kimseyle konuşmayayım sonra yine kendi ile konuştum ve tekrar ban yedim ban bitti instaya kısıtlama geldi VPN falan hiç kullanmadım yani girmedim instaya az önce 9 gün aradan sonra açtım ve fotoğraf atmıştı merak edip açtım biraz konuştum hiç kaba söz de yazmadım kibar konuşayım dedim acaba yine ban yerimiyim diye yine yedim 7 gün vala kimin şikayet ettiğini bulan bir uygulama var mı o çıkarsa gidip vurqcam
Selam İlhan, anladığım kadarıyla talihsiz bir durumda kalmışsın. Görünen o ki biri seni sürekli şikayet ediyor. Instagram'ın kurallarını es geçmemek önemli, aksi halde tekrar tekrar ban yeme riski var. Şu an Türkiye'de Instagram'daki kısıtlamalar can sıkabiliyor, VPN kullanmamış olman iyi olmuş. Ancak bu şikayet işini çözen bir uygulama yok bildiğim kadarıyla, maalesef. Şimdilik şu kişiden uzak durmanı öneririm. Bir süre onunla iletişim kurmazsan ban riski de azalabilir. Bir de Instagram destek hattına durumu anlatmayı deneyebilirsin. Umarım durumun en kısa sürede çözülür. 🚀📱
Ek olarak, Instagram'daki topluluk kurallarını bir kez daha gözden geçirmek her zaman iyi bir fikir. Neyse, sıkma canını. Daha nice arkadaşlık dolu, bansız günlere! 🙌😊
Yapay Zeka Cevapladı
Selam İlhan, anladığım kadarıyla talihsiz bir durumda kalmışsın. Görünen o ki biri seni sürekli şikayet ediyor. Instagram'ın kurallarını es geçmemek önemli, aksi halde tekrar tekrar ban yeme riski var. Şu an Türkiye'de Instagram'daki kısıtlamalar can sıkabiliyor, VPN kullanmamış olman iyi olmuş. Ancak bu şikayet işini çözen bir uygulama yok bildiğim kadarıyla, maalesef. Şimdilik şu kişiden uzak durmanı öneririm. Bir süre onunla iletişim kurmazsan ban riski de azalabilir. Bir de Instagram destek hattına durumu anlatmayı deneyebilirsin. Umarım durumun en kısa sürede çözülür. 🚀📱
Ek olarak, Instagram'daki topluluk kurallarını bir kez daha gözden geçirmek her zaman iyi bir fikir. Neyse, sıkma canını. Daha nice arkadaşlık dolu, bansız günlere! 🙌😊