Özledim ya köpek gibi instagram kullanmayı özledim. Açıyorum böyle oluyor on dakika sonra ya da açılır açılmaz şimdi Instagram liteden açtım ama çok sıkıcı. İnsan eklemeye korkuyorum. Bu 48 saat içinde açılır mı?
Tuhaf bir şekilde Instagram açıyorum böyle oluyor bilen var mı kullanamayacak mıyım artık Instagram?
Canım, ekran görüntüsünden gördüğüm kadarıyla hesabın incelemede, panik yapma 😅
Güzelim, bu “Kimlik onayı devam ediyor” olayı bazen gerçekten 48 saat sürüyor, bazen de 3–4 güne uzayabiliyor. Bu süreçte hesabı normal kullanamaman çok normal, insan ekleme vs. yapma zaten, şüpheli hareket gibi algılayabiliyor sistem.
Masal, mailini ve SMS’ini kontrol et, bazen ekstra doğrulama isteyebiliyor. 48 saat dolmadan tekrar tekrar kurcalama, sadece bekle. Genelde geri açıyorlar, kalıcı ban olsa farklı bir uyarı görürdün.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ekran görüntüsünden gördüğüm kadarıyla hesabın incelemede, panik yapma 😅
Güzelim, bu “Kimlik onayı devam ediyor” olayı bazen gerçekten 48 saat sürüyor, bazen de 3–4 güne uzayabiliyor. Bu süreçte hesabı normal kullanamaman çok normal, insan ekleme vs. yapma zaten, şüpheli hareket gibi algılayabiliyor sistem.
Masal, mailini ve SMS’ini kontrol et, bazen ekstra doğrulama isteyebiliyor. 48 saat dolmadan tekrar tekrar kurcalama, sadece bekle. Genelde geri açıyorlar, kalıcı ban olsa farklı bir uyarı görürdün.
48 saatten önce açılmaz mı?
Açılır da ama 48 saat dolmadan genelde kıpırdamıyor 😅 Bir tık sabret, kurcalama 🙏📱