Telefonunuzun ekranin sifre var mi? Neden sifre koyuyorsunuz?
Benim var tel kafasina gore takilip milleti ariyor o yuzden :)
Benim var tel kafasina gore takilip milleti ariyor o yuzden :)
çünkü gereksiz bazı insanlar resim olsun numara olsun alıyorlar kardeşim... onun için şifreli olsa daha güzel olur kardeşim telfonumu arakdaşlar verince misafir girişe koyuyorum :)))
Pekii :)
tamam peki :) yıldızlı peki olmaz mı :)
Bakcaz duruma gore
benim için fark etmez kardeşim ):)) puan için yorum yapmadım :) yıldız peki de içimden geldi yazdım :) onun için dert etme kardeşim :))) bakmaya devam et kardeşim :)))
Benim Tel de milletin Resmini çekiyor :PP o yüzden kilit taktım :DD
Hadi ya o nasil oluyor? :)
Hiimm bence sen şu an uydurdun bunu :)
Yapmadib mi
Aferin :)
Komikti sagol :)
bnde ne bilim biri telefonumu karıştırsın istemem bn yapmam başkasıda yapsın istemem. herkesin özel hayatı var sonuçta
Haklisinn
Yok kullanmiyorum. Gerek de yok. Devlet sirri yok ya icinde :D
Benimde yok ama iste
Cevap
61Cevap
Ya cinsellik iceren birseyler vardır video resim felan ya da özel birseyler vardır birinin görmesi hosa gitmeyecek
Seyrekte olsa bazıları öylesinede koyabilir
İki tane telim var hiç sevmem kimsenin telini ellemem benim telimide ellemesinler şifre koyarım 2 sinede.
Pekii
Başkaları girip bızıklamasıın diye çocuğum.. ;)
Bu evde olur veya ortammda vs olur telefonun yanında yokken başkaları bızıklamasın diye..
Pekiii
Var cunku etrafta o kadar cok dingil var ki sormadan alip teli karistiracak kadar ozelime falan girer erkek telefonu en nihayetinde
Anladimm
ahah o banada oluyor hic sorma ama yinede koymuyorum pekte tel kullanmıyorum zaten gizli saklı işimde yok öyle ortada durur hep :)
Cantada takiliyor kendi kendine ariyor onu bunu :)
benimde öyle cebimdeyken arıyor onu bunu kontör dayanmıyordu sırf o yüzden dakika yaptım fazla sıkıntı olmuyor :))
Var şifre. Yanımda biri olup aniden eline telefonu alıp ben de telaş yaptığım da o daha da telefona sahip çıkmaya başlar. Aklınca düşünür önemli bir şeyler var olduğunu.
Himm panik yapma :)
Panik yapmıyorum çünkü için de fotoğraf olsun mesaj olsun özel bir şey yok. Hatta bakmak isteyen için telefonu açıp eline veriyorum baksın :) Şayet bir şeyler olursa o zaman açmam :)
arkadaslarla otururken bazen aradan bir mal çıkarda hani bir anda o telefonu alır ya hani işte ona en güzel kapaktır şifre :)
Anladimm
Çocuğa fazla yuklenme yani bicok sebep olabilir yaziktir gunahtir:)
Ne cocugu? Sen detayi okudun mu?
valla merakli gözlerin icine düsmemesi icin sifreli
Peki :)
benm ozel seyler var ama bılerek sıfre koymuyorum koyunca daha cok dıkkat cekıyo :D
Aaa ne sakliyorsun? :)
sevgılımın fotolarını anneme babama gosteremem damadınız dıye :)
bende şifre felan yok, telefonum zaten akıllı değil, şifre koysam bu sizin şifreniz değil der kabul etmez felan
O kadar hasta :)
kendi kendine bir yerleri arıyo boş mesaj atıyo engellemek için şifre koydum bide meraklılardan engellemek için
:) anladim
Yok..
*Saklamak istediğim hiç bir şey yok, ama tıpkı seninki gibi farklı sebepler yüzünden koyanlarda var..
Evett
bende yok, koyanlari anlamiyorum, kimden ne sakliyosun, ya da su sekil sorayim, kimin ne haddine senin telefonunu alip icine bakmak !
Telefonum en değerlim kimsenin karıştırmasını istemem o yüzden şifre koyarım
Iyi yapiyorsun :)
Çünkü alıyorlar ellerine karıştırıyorlar ben de inadına şifre koyuyorum özellikle kardeşim.
Cok ayipp :)
Arkadaşlarla evde kalıyoruz bazen cok misafir oluyor kimse karistirmasin diye.
Mantikli :)
Kardeşim geceleri telefonumu çalıp oyun oynamasın diye şifre koyuyorum. Aksi halde sabah kalkıp şarj derdine düşüyorum :))
:)))
Oynamasinlar diye oyunda yok ama cevre mubarek cok merakli :D bir el atmasalar telin sifresini kaldircam :D
:))))
Bu kişimin kişisel tercihi. bende şifreli kullanıyorum çalışırken genelde telefonumu masanın üzerinde unutuyorum ya da herneşekilde olursa olsun karıştırılmasını istemiyorum meraklı insan çok
Haklisin
telefonumda şifre var dosyalarda müziklerde mesajlarda filan sadece mesajlarım okunmasın resimlerime bakılmasın diye koymuştum çok zor sifreler :D
benimde var önüne gelen kurcalamasın diye. en nefret ettiğim şeydir telefonumun kurcalanması
Haklisin
ben o şekillerle pentağram çiziyorum öyle güzel oluyo :D
Yok daha neler :))
İnanmadıysan bir ara video çekebilirim :)
Inandim diyim ne diyim :)
var tabikide özelim o yüzden kimse görmesin diye mesajlarda rehberde dosyalarda şifre var
Allah allah
kimseye güvenmiyorum çünkü
benim koyma sebebim telefonumu alıp karıştıranlardan dolayı
Himmm :)
Var. Ayrıca kullandığım güvenlik programıyla kişisel dosyalarımıda kilitliyorum. Meraklı çok.
Anladim
Kardesim mesajlarimi okumasin diye koyuyorum yoksa sorun yok cok merakli ya :D
Cok ayip :)
Aynen ya catliyo bakamiyo diye
Herkesin bir özeli var telefonu sağda solda çok unutuyorum bide hain kardeşi olursa birinin hobit ya :) Şifreli bu yüzden:)
koymadim ne pin kodu ne de tus kilidi hiç bisey yok sifre yazarak kizlari bekletmek istemem ayrica o sifreleri yazmaya usenmiyor musunuz :)
Yazmali degil benim ya isaretli :)
Ne olursa olsun zaman kaybi benim icin hic bir guzel kiz mesaj beklememeli aninda gelmeli :)
Pekii guzel kiz merakim yok mesaj bekleyen bekler :)
Zaten senden beklemeleri biraz biseksuelce olur telefonun isigi sonmeden cwp yazilmasi lazim :)
Tedbir kaybolma ihtimaline karsin vede anne baba kardes karistirmiya merakli olunca mecbur koyuyoruz:)
Bizde kimse karistirmaz :)
tam ergenmisin dicektim de benimde aynısı cepten bile etkileniyo ayrıca başkası girip ıvır zıvır bakmasın
Baksada birsey yok bende sirf aramasin diye koyuyorum sifreyi. Kac kere basima geldi.
Bide alakasiz insanlari ariyor. Ayda yilda bayramda mesaj attigim. Arayip kusura bakmayin demek zorunda kaliyorum. Konuscak seyde bulunmuyor. Garip bir sessizlik icinde tel kapaniyor vs :)
hihih :D
telefonumu karıştırmaya calısan cok kişi olduğu için.
Ozel denen sey var her gelen bakar sifre olmasi iydir
Pekii
başkasının eline geip kurcalamasın özelimize dokunmasın diye tabi ki başka nedeni mi var?
Benim nedenim farkliii
Zaten herkes telefon kafasina gore aramasin diye koyuyor yoksa gizli bisey oldugundan degil 😅
Valla degil ya ":)
Eig gerxekten dogru soyluyo ailemden sakladigim bisi yok arkadaslarim telefonu pic ediyo obdan sifre koyuyorum :-D verirken 900 foto oluyo aliyorum 1300 tane hepsini siliyorum bir sonraki gun yine ayni oluyo :-D
Soru okadar saçma ki saçma cevap vermemek mümkün değil
Cevap verme oyleysee
Ben ece giderken koyarim, annem telefonumu kurcalayabiliyor yoksa :l
Aa aa niye ki :)
Hayir, yok. Sevmiyorum sifreleri, unutuyorum cabucak.
Anladimm ::)
hayır yok. hıç bır zaman koymadım. ya bır şeyler saklıyordur ya da kurcalanmasından hoşlanmıyordur.
benim sifre varda evdekiler bilir sifreyi :)
:):)
etrafta telefon karıştırmayı seven insanlar yüzünden var :D.
Ayip ama :)
Vallahi karıştırırken ayıp felan dinlemiyorlar her şeyi en ince ayrıntısına kadar didik didik ediyorlar :) .
Özelime kimse girsin istemem :D Hatta telefonumu da ellettirmem yani :D
Evet haklisin :)
benimki parmak tanımalı şifrenin bir mantığı yok sadece ölesine koydum ,)
O nasil ya:)
Hangi tel o
5s ya orta tuşa parmağını koyuyon ekranı açıyo ya :))
yanlış anlaşılmasın ama biz orta son ve lisedeyken ergenlik verdiği heycanla ayıp videolar yüklerdik onun için şifre koyardık :)
Bazıları kurcalamaya cok meraklılar o yuzden koyuyorum :D
Bende yok şifre. Şifre koyan bişeyler gizliyodur telinde kimsenin gormesini istemediğinden
Evet
Benim telefonumda da şifre var ozelime bakmasinlar diye koydum 😀
Peki
Gizlisi vardır len hiç sevmem telefonumu karıştıranları
Bende sevmem ama karistirab da yok ki :)
kimsenin görmemesi gereken belge ve bilgiler mevcut,
telefonda :d
Hepinizinde gizli belgesi var neymis bu ya :)
devlet sırrı
çünkü o onun özeli. sevgilisinin dahi söylemese yeridir yani. sonuçta seviyorsa ona güvenmeli
Pekii
Hayatım o kadar ön planda ki bari oradan biraz gizemli takıliyim
Peki takil
geçen bir tanesi ekrana çizebileceği herşeyi çizdi. * sanki cia peşinde adamın. kısaca EŞŞ ŞEK DİYORUM onlara
:)))
Bazı arkadaşlar özele dair birşey bırakmadığı için.
Ben nasıl bir kimsenin telefonunu kurcalamıyor isem milletinde kurcamalasını istemediğim içn
Peki
Birçok şifre, fotoğraflar, yazışmalar falan var telefonda. O yüzden koyarlar şifreyi genelde.
Herşeyim ortada, fotoları biri karıştırırsa birkaç foto gördükten sonra kendi utanır bırakır :)
Özel özel :)
insanlar bsişeyleri karıştırmayı çok seviyor
meraklı milletiz
Var. Telefonumun kurcalanmasından nefret ettiğim için koydum :D
her önüne gelen kurcuklamasın diye
Pekii
Yok , çünkü öyle bir özelliği yok. Akıllı telefona karşıyım.
-1 mi veriyim? :)
yok benim ki halka açık
Iyimis :)
Karışıtırlmasını istemiyorum, bu kadar basit...
Pekii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar