AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
ses felan da ekrana bağlı onlara zarar felan verdim mi diye de bakıyor olm her boktan bir şey çıkarmayın adam senin özelini napsın mq
sen öyle san mq herkesi kendin sanma
olm ne alaka o zaman güvenmiyorsan s. git kendin yap mq kaç yıldır telefonculuk yaparım o kadar yerlere gidip telefon baktırıp yaptıran gördüm öyle sorunla gelen giden olmadı valla biri bana öyle yapsa önceki gibi geri veririm telefonu ses için sorun felan olursa daha da yapmam seni mi çekicem herkes oturmuş senin özeline bakmayı bekliyordu
bu bahsettiğim mahalle arası telefoncular. öyle kurumsal bir yer değil yani. kendi arkadaşımdan biliyorum yüzde kaç şarjla götürdüğü telefonun şarjı kaç olmuştu ve girdikleri yer geçmişte duruyordu silmemişlerdi bile
valla sana kalmış napıyorsan yap brom al o zaman daha güvenilir uzak bir yere götür
laftan anlamayan bir babam var artık o da çok geç yani
yapacak bişi yok kardeşim ne diyeyim
Neden istemesin. Şifresiz ekranı acamamz. Sen kilidi pasifize et. Eğer adam istese 100 lerce bilgi depolarlar. Emin ol senin içeriklerle uğraşmaz.
ekranı açmasına gerek yok ki
dokunmatiği kontrol etmek için büyük ihtimal verdiğinde sende yanında ol içinde birşeylerin varsa
orası bize çok uzak. babam izin vermedi gitmeme zaten
o zaman sende verme şifreni :D
Verme şifreni, şifre gerektirmez ekran değişimi.
az önce şifreyi istedi. ben de touch id ile açıyordum deyip eski bir şifre sallayıp verdim. yer mi bilmiyorum
Telefon ekranını değiştirdiğimde Apple yetkili servisi benden şifre istememişti, tuş takımından bakıyorlar dokunmatiğe.
off babamın arkadaşı bir de. şifreyi babamda öğrenmiş olucak fena sı*tım
Adam art niyet amaçlı istiyordur şifreni, Egemek'e telefonu bırakıp çıkıyordum şifre falan vermeden değiştirip veriyorlardı ekranı.
Şifreni verme baban laftan anlamaz birimi söyle vermek istemiyorum diye.
evet laftan anlamıyor. şifrelik bir şeyi yok başka şey için istiyor dedim sen ustadan iyi mi bileceksin neden vermiyorsun dedi:(( s. ıçtım harbiden
Deki özel mesajlarım var vermek istemiyorum zorundamıyım de, cihazı teslim alıp sana gösteririm de babana.
Cihazı teslim al sonra sil fotoları ve arşivi babana ver telefonu.
babam o kadar ileri görüşlü değil. bir şey mi saklıyorsun ne özeli der. bağırır çağırır napıcam bilmiyorum
Ha anladım eski jenerasyon biriyse baban laftan anlamaz tabi, fotolarım var onları depolar falan dedinmi birkaç haber örnek göster artık onada yok derse yapacak bir şey kalmıyor.
evet ben normalde kapalıyım saçım açık fotoğraflarım var dedim. tamam ver şifreyi bir şey olmaz dedi. o da tutmadı off
Tüh geçmiş olsun, adına üzüldüm.
Adam art niyetli biri olmasa şifre istemez buradaki malların lafına bakma, Egemek'te şifre istemiyorlardı elin mahalle arası telefoncusu ister şifre girip kurcalamak için.
evet bir de babamın arkadaşı fena s. ıçtım yani. hem babam hem telefoncu öğrenmiş olucak şifreyi. ben de hızlıca eve çıktım yanımda telefon falan da yok o şifre olmuyor dese bir daha da arayıp soramaz bütün gün:D
Aşağıda bir mal sesi denemek için istiyordur demiş, ses hoparlörü iPhone'da telefonun ekranı ile bağlantısı olmayan direkt anakarta bağlanan bir şey.
Ses hoparlörünü ekran değiştirmeyle bozamaz mümkün değil.
Ekran calisiyormu çalışmıyor mu diye bakacak test edecek senin özelini merak etmedi
babam da öğrenmiş olucak şifreyi:((
Değiştir sin merak etme ne dertlerimiz var
babamın gelmesine beş altı saat var daha. büün gün onda olucak telefon
Tamam başkasına sor bilmiyorum
Bence hayır vermene gerek yok
istedi bile:(( vermeyince babam işkillenicek
Ver o zaman özel bir şey var mı
ekranı takınca çalışıyo mu diye denemek için
telefonun yanında arama simgesi var tuşlara bakıp anlayabilir
yaptırma o zamn ya
şu an yaptırıyor bile
o zamn ya gitcen telefoncunun yanına sen elinle deniycen ya da vermiycen şifreyi
çok uzakta. ben gitsem babam izin vermez
o kadar uzakda ki telefoncu ne alaka
babamın iş yeri orada
telefonde özel şeyler var sanırsam :)
Açıp kapatacak çünkü sürekli
neden
Hiç keyfine 🤦
İstememesi gerek öyle bir şey verme sende
babam işkillendi. ustadır sen ondan iyi mi bileceksin dedi. ağlıyıcam şimdi
Sen neden bu kadar korkuyorsun
wp de arşivlenen sohbetler var. bir de son silinenlerde fotoğraflar var
Ne olmuş onlara içeriği neler ki
Sonuç ne oldu
oha hortlattın soruyu. önce başka şifre söyledim sonra hemen kapattım telefonu. şifre hatalıymış dedi ben de şarjım bittiği için arayamadım dedim babama. şifreyi isteyemedi.
Düzeldi mı telefonun benim de telefon düştü ekran gitti bakarlar mı içine ya shsjsh
bence telefoncudan telefona değişiyor ben pek güvenemiyoeum şifre isteyen telefonculara. şifre isteme sebebi güya telefonun ekranı çalışıyor mu diye konteol etmekmiş. ama zatwn şifreyi girerken bile ekranın çalışıp çalışmadığını anlayabiliyorlar
Ekran olduğu zaman kontrol etmek için 🤔
şifreyi denerken de ekranın gelip grlmediğini anlayabilir
Ama telefonu açmadan, bir süre öyle bekletmeden, ekranı kullanmadan nasıl bilebilir ki tam olup olmadığını.
şifreyi girmeyi denese bile anlar ekranın olup olmadığını
Yahu ablacığım sadece ona mı bakıyorlar awq sende. Tamam sktr et verme şifre falan sen.
başka neye bakıyorlar?
Ekranı denemek için. Tanıdıksa verme
touch id ile açtığımdan şifreyi hatırlamıyorum dedim. bir şifre sallayıp söyledim emn değilim dedim ama bilmiyorum ne olucak
Ekranı nasıl deneyecek
bilmiyorum kii
Vereceksin mecbur abisi yapacak bir şey yok
eski şifreyi söyledim touch id ile açtığımdan hatırlamıyorum şifreyi dedim. tabi yerse
Sence yer mi 🙂
s. kiyim böyle telefoncuyu ya
Sakın verme şifreyle ekranın alakası yok
offf di mi ben de öyle dedim ama laf anlatamıyorum babama. of ki ne of. touch id ile giriyordum şifreyi haırlamıyordum dedim eski şifrei verdim ama yememiştir herhalde:((
Vermene gerek yok.
ama istiyor:((
Onun derdi başka demek ki, ben 2 defa yaptırdım kendim sordum şifre verim mi diye yok demişlerdi
açıp kontrol etmek için ne gizliyorsun ki acaba
bir şey gizlemiyorum. sadece wp. de arşivlediğim sohbetler var. onları babam görse mahfeder
ne olabilir ki içinde en fazla söyle ya