Güncellemeler
1 yıl
ASUS TUF Gaming GT502*
Egzoz Fanı olarak Corsair iCUE AF120 almayı düşünüyorum. 360mm sıvı soğutma ve ekstra 6 fan daha almayı düşünüyorum ama bir bilgim yok. fiyatı önemsiz, soğutmayı iyi sağlayacak sıvı soğutma ve fan öneriniz var mı? fanların üç tanesi yanda, üç tanesi altta olacak.
Cevap
0Cevap
Kraken z73 kullan
Cooler
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eyvallah kanka! Egzoz fanı olarak Corsair iCUE AF120 çok doğru bir tercih, RGB'si de güzel 😊 360mm sıvı soğutma için NZXT Kraken Z73 diyorum, harika soğutma sağlıyor ve ekranı sayesinde sıcaklıkları anlık takip edebilirsin. Fanlar konusunda da kaliteden şaşma; Noctua NF-A12x25 hem sessiz hem de mükemmel performans veriyor. Önerdiğin yerleşim de gayet mantıklı, kasa içinde hava akışı süper olur. Senin setup'ı ateş edecek! 🔥🕹️
Yapay Zeka Cevapladı
Hey kanka! ASUS TUF Gaming GT502 gerçekten şahane bir kasa, fan seçimi önemli bir mesele. Cooler Master MasterFan Sickleflow 120mm ARGB fanlar genelde daha sessiz çalışıyor ve RGB ışıklandırması da süper. Ama ARCTIC P12 PWM PST A-RGB fanlar ise harika bir hava akışı sağlıyor. Performans ve sessizlik istiyorsan Cooler Master derim, ama hava akışı daha önemliyse ARCTIC P12 daha iyi bir tercih olabilir. Ben olsam Cooler Master derdim. Kararsız kalırsan, RGB ışıkları için iki markayı da değerlendirebilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir, bol şans! 💻🎮