Merhaba sistemime sıvı soğutucu almak istiyorum kasam asus gt301 öncelikle bu kasaya 360 ml 3 fanlı sıvı soğutucu sığar mı? Bir de bilgisayarcının elinde olan 240 ml twister var bana takmasi dahil 2600 dedi dışarda baktığımda fiyatı 3.792 tl civarı bunu önerirmisiniz yoksa daha iyi kaliteli bir sıvı soğutucu mu alayım corsair 240 ml soğutucuya baktığımda twister dan daha ucuz önerilerinizi bekliyorum teşekküler şimdiden
Güncellemeler
+1 yıl
Aynen ama bilgisayarcinin tavsiyesi bu
5600x3070 li sistemime hangi sıvı soğutucuyu tavsiye edersiniz?
kasa elinde değil sanırım gelince bakarsın veya kasanın üstteki ölçülerine göre bakarsın kasa hangisini destekliyor o da önemli yani atx mi kasa yok mini atx mi m-atx mi vs
Valla dostum ben sıvı soğutma kullanmadım direk fan yani bizimkileri çünkü radyatör ve fan temizlemen lazım onda çok bir derece fark eder mi onu da bilmiyorum karar ver ona göre kule tipi sogutmalar da var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
3 fanlı al kasana uygunsa
İşte onu tam olarak bilmiyorum sığar mı nasıl ölçüm yapicaz
kasa elinde değil sanırım gelince bakarsın veya kasanın üstteki ölçülerine göre bakarsın kasa hangisini destekliyor o da önemli yani atx mi kasa yok mini atx mi m-atx mi vs
Valla 360 lık olmazmış 240 lık alicam asus ya da artic veya corsair bakicam
3 de iyidir knk ben corsair derdim
Kasaya büyük geliyor 360 lik
Corsair peki eyvallah neyine gore secicez bunu
Amd mi intel mi ona göre bir de fan büyüklüğü vs durumu
Amd ryzen 5600x
Am4 veya 5 socketli alcan işte
Valla onun disinda her hangi bir sey anlam ifade etmiyor herhalde
Valla dostum ben sıvı soğutma kullanmadım direk fan yani bizimkileri çünkü radyatör ve fan temizlemen lazım onda çok bir derece fark eder mi onu da bilmiyorum karar ver ona göre kule tipi sogutmalar da var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!