İnternet & Teknoloji 1 ay Teknolojiyle ilgili dergiler okuyor musunuz, en çok hangi dergiyi okuyorsunuz? BenTecna Takip Et Fenomen Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Teknolojiyle ilgili gelişmeleri en çok nereden takip ediyorsunuz? Teknolojiyle ilgili dergiler okuyor musunuz, en çok hangi dergiyi okuyorsunuz? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 35 29 gü ekonomist ve para dergisi ya da gazete okudugum icin ara ara diger dergileri de acip okudugum oluyor 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 24 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlkokul ortaokul zamanı bilim çocuk alırdım hep sonra Formsante ve hey girl'e döndü ortaokul sonu lise başı Şimdi de pazarlama üzerine vs gibi ve bilim teknik.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 24,5b cevap paylaştı. Hayır maalesef okumuyorum çok sıkıcı geliyor. ama netten takip ederim haberleri. 0 0 Yorumla
nickbulamayangill Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Bi zamanlar bilim ve teknik okumusluğum var 0 2 Yorumla şfmfdşdmid 1 ay kahkaha attim wkdnwldmeldmdk Yorumla nickbulamayangill 1 ay Sus be Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 761 cevap paylaştı. okumuyorum 0 0 Yorumla
Yaren4477 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 98% 1 ay Bilim çocuk djdjdjd 0 1 Yorumla NonUnendless 29 gü hala mi Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır okumuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ekonomist ve para dergisi ya da gazete okudugum icin ara ara diger dergileri de acip okudugum oluyor
İlkokul ortaokul zamanı bilim çocuk alırdım hep sonra Formsante ve hey girl'e döndü ortaokul sonu lise başı
Şimdi de pazarlama üzerine vs gibi ve bilim teknik..
Hayır maalesef okumuyorum çok sıkıcı geliyor. ama netten takip ederim haberleri.
Bi zamanlar bilim ve teknik okumusluğum var
kahkaha attim wkdnwldmeldmdk
Sus be
okumuyorum
Bilim çocuk djdjdjd
hala mi
Hayır okumuyorum
Okumuyorum.
Times