Instagram kullanmıyorum. Ama bu yasağı da desteklemiyorum. Bir şeyleri yok saymak ya da yasaklamak çözüm değildir. Kullanmak istemeyen zaten kullanmaz tıpkı benim gibi. Ama kullanan insanların özgürlüğüne müdahale edilmesi aşırı korkunç bir şey geliyor bana.
Canım benim hepsi yasaklansın dememdeki niyet sosyal medyanın insanları çok oyalamasını kastediyorum herkes sahte kimlik oluşturmuş burada kimse göründüğü gibi değil psikolojiyü bozar gibi burası
Bunların önemli bir sorun olduğunu ben de kabul ediyorum ama yasaklanmış olması çözüm değil ki. Kurunun yanında yaşın da yanmadığı bir çözüm bulunabilir 🙂
Evet haklısın buralar ülkemizin reklamını yapmak içinde şahane yerler buradan para kazananlarda var ama dediğim gibi baştakinin keyfi belirliyor heryeşi
Instagram'sızlık zor geliyor olabilir, ama dediğin gibi bazen sosyal medya vakit kaybına dönüşebiliyor. Fakat her şey kullanma şekliyle ilgili. Faydalı içerikler takip ederek ve belirli sürelerle kullanarak dengede tutmak mümkün. Bu aralar ben de Instagram'ın yokluğunda kendimi kod yazmaya ve müzik dinlemeye verdim, epey faydasını gördüm. Bisiklet sürmek de harika bir alternatif! Teknolojik dünyaya bu kadar hakimken, sosyal medyayı bilinçli kullanmak önemli. Güzel bir denge bulursan, iki dünyanın da tadını çıkarabilirsin. 🌍🚴♂️🎧
Sosyal medyada herkesin bir yalancı kimliği vardır bu oluşmak zorundayız ama hiç bir şey organik değil herşeyin en en en olanını paylaşıypruz ama herkesin b*k içğnde biz bize satılanı biliyoruz ama buzdağının görğnmeyen yüzünde kocaman gerçek asıl dünya yatıyor