Normalde pili bittiği zaman ışığı yanmadı virüs bulştı sandım mailden elim ayağım titredi 🥲
Laptopta maili açınca fare çalışmadı neden?
Normalde pili bittiği zaman ışığı yanmadı virüs bulştı sandım mailden elim ayağım titredi 🥲
Fareyi algılıyor pili vs de var ama bir anda gitti academia edu idi mail
Cevap
4Cevap
Aslında bu tarz okumama hatalarında ya driver'ı yüklü değildir ya da kapatıp yeniden açmak işe yarar büyük ihtimalle sen kapatıp yeniden açmayı dene
Faklı bşr USB girişine tak derim
Bluetooth bağlantılı
Mause kapat yeniden aç
Yaptım
Olmuyor
PC yenşden başlat
Pili bitmiş mause un.
Evet buda ihtimaller arasındaydı
Yeni değiştirdim sayılır diye aklıma gelmemişti baştan.
Teşekkürler
Rica ederim en son yazacağım şey di pil☺️
Valla benim de aklıma gelmezdi yeni değiştim diye. Hacklendim sanıp tüm banka vs şifrelerimi değiştim😅 çok şükür öyle bişey olmamış 🙏
Aaaaa neyse bunla geçmiş olsun.
Ben en son pil diyebirdim. Bilgisayar işleri ile ilgilendiğim için direk donanım odaklı ilerledim.😉
mouse ismini verebilirmisin.
Everest
KM 6176
everestde bazen takılma yaşanabilir aygıt yöneticisinde driverı bulup güncelmi bakın eğer güncel is yeniden başlatın pc yi buda olmazsa mouse kablolu ise kabloyu kurcalayın pilli ise yeni pil alın buda olmazsa mouseu bilgisauardan kaldırıp yeniden başlattıkdan sonra yeniden usb yerine takın
Pili kısa süre önce değiştim halbuki ama pili bitmiş sağol brom
sorun değil kendine iyi bak:)
Sende😃
Reset at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum!
Laptopta mail açınca farenin çalışmaması gerçekten sinir bozucu olabilir. 📧️ Sorunun birkaç sebebi olabilir. Öncelikle, mail açarken farede bir yazılım çakışması yaşanmış olabilir. Fareyi USB’de kullanıyorsan, USB portları değiştirerek denemeni tavsiye ederim. Bilgisayarın fare sürücüsünü güncellemek de iyi bir fikir olabilir. Fareyi yeniden başlatmak da bazen işe yarar. Ayrıca, fare pilini değiştirip tekrar kontrol etmeni öneririm, belki de pil zayıflamıştır. Eğer bu yöntemler işe yaramazsa, fareyi başka bir bilgisayarda deneyerek donanım sorunu olup olmadığını kontrol edebilirsin. Umarım sorununu çözmene yardımcı olur bu ipuçları! 😊 👩💻