İş mailleri okey ama kişisel mail kutum aşırı dağınık haldeydi. Etiketleme yöntemini keşfettim, istemediğimiz o kadar saçma mailler geliyor ki artık. Hepsini de tek tek engelleyemiyoruz. O kuruluşun mail listesinden çıkmak gerekiyor tek tek. Bunu yapmak da zaman alıcı ve mail listesinden çıksan da mail gelmeye devam ediyor. iys. org üzerinden de size mail ve sms atan her yeri görüp tek tek çıkabilirsiniz ama orada da bize sms ve mail atan bazı yerler görünmüyor. Telefonla iletişime geçseler daha kolay, numarayı blokluyorum. Neyse topluca istemediğim tüm mailleri seçtim, etiketledim (tanıtımlar vb.), sonra da topluca sildim yani basitmiş :D 5000 küsür mail vardı iki dakikaya temizlendi, sadece gerekli mailler kaldı. Şirketler mail kutularımızı çöplüğe dönüştürmese keşke, bazı yerlere üye olurken iletişim izni vermek zorundasın, yoksa üye olamıyorsun. Bence öyle bir zorundalık yapmaları da yasaklanmalı. O tarz şirketlerden daha çok soğuyorum zaten, ürün ve hizmetlerini satın almak istemiyorum. Bazen bu tarz mailler yüzünden gerekli maillerimizi göremiyoruz.
İş maillerinde de mesela bazı departmanlar sürekli yaptıkları yeni kampanyaları tüm şirkete duyuran mailler atıyorlar. Satış ve kampanya ekipleri için gerekli olabilir ama beni çok fazla bağlamadığı için onlara kural oluşturdum, belirli bir mail kutusuna gidiyorlar, orada da tümünü okundu işaretliyorum. Onunla da öyle başediyorum. Yoksa başetmek mümkün değil, özellikle yıllık izin dönüşü vb.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ıslak mendille silmek lazım komşi
Gelecekte öyle bir teknoloji olacak komşi. Sadece mail uygulamasını açıp ıslak mendille sileceksin ve geriye sadece ve sadece görmek istediğin mailler kalacak. 😅