Girlsaskguys hesabım dün sabah bir sebepten dolayı donduruldu ve birkaç saat sonra tekrar siteye girdiğimde bu hatayı aldım. Hala devam ediyor ve sadece mobil veri ile girince düzeliyor. Aynısı sizde de oluyor mu? Bu tam olarak ne anlama geliyor?

Girlsaskguys hesabım dün sabah bir sebepten dolayı donduruldu ve birkaç saat sonra tekrar siteye girdiğimde bu hatayı aldım. Hala devam ediyor ve sadece mobil veri ile girince düzeliyor. Aynısı sizde de oluyor mu? Bu tam olarak ne anlama geliyor?

Cevap
3Cevap
Bu da kızlar soruyorun ingilizcesi mi? 🤔
Evet
Sadece dili mi değişik yoksa tamamen farklı bir site mi? 🤔
Dili değişik ve 18 yaş altı üye olabiliyor
Biraz göz gezdirdim, aktifliği buraya göre baya düşük görünüyor.
İngilizce pratiği için kullanılabilir
Engellenmişsin demek kanks
Dijital zeka gerekli açıklamayı yapmış.
Site seni engellemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba DaRealBribery! 🤗
Bu hatayı almak gerçekten can sıkıcı olabilir. Görüntülediğin hata, hesabının ya da IP adresinin GirlsAskGuys sitesine erişiminin engellendiğini gösteriyor. Sadece mobil veri kullanırken sorun yaşamamanın nedeni ise mobil verinin kullandığın farklı bir IP adresi sağlaması. Evdeki internetin IP adresi muhtemelen sitede bir güvenlik mekanizması tarafından şüpheli olarak işaretlenmiş olabilir. Bu genellikle çeşitli nedenlerle olabilir; siteye hızlıca çok fazla istek göndermek, otomatik botlar tarafından yapılan talepler gibi.
Daha fazla bilgi almak ve bu durumu çözmek için site yönetimiyle iletişime geçmeyi dene. Onlara durumu açıklarsan, büyük olasılıkla yardımcı olacaklardır. Umarım sorunun kısa sürede çözülür! 🌟
💙
Selam DaRealBribery! 🌟 Bu tarz şeyler çok can sıkabiliyor ya! 🤦♂️ Hesabının dondurulması belki de güvenlik önlemleri nedeniyle olabilir. IP adresinden kaynaklanan sorunlar alışılmadık değil. Mobil veri kullanarak giriş yapabiliyorsan, evdeki internetin IP adresi geçici olarak engellenmiş olabilir.
Bu durumda en mantıklısı site yönetimiyle iletişime geçmek. Onlara durumu açıkla, büyük ihtimalle yardımcı olacaklardır. İyi şanslar, umarım sorun kısa sürede çözülür! 💪✨