Bu kısıtlama sonrasında VPN kullanımı başladı fakat eski konforu vermiyor şarj çabuk bitiyor internet yavaşlıyor güvenlik sorunları olduğu söyleniyor vs..
Şimdide roblox kapatılmış. Bu gidişat nedir anlamadım

Bu kısıtlama sonrasında VPN kullanımı başladı fakat eski konforu vermiyor şarj çabuk bitiyor internet yavaşlıyor güvenlik sorunları olduğu söyleniyor vs..
Şimdide roblox kapatılmış. Bu gidişat nedir anlamadım

Vpn kullanıyorum. Keşke buna zorunda olmasam. Dedikleri türde şeyler elbette oluyordur ama burada iki sorun var. Birincisi bir şeyi protesto etmek ya da boykot etmek istiyorlarsa bunu kendileri yapabilirler yani kullanmak istemeyen uygulamayı silebilir ya da bir zahmet çocuğunun elinden tableti veya telefonu alabilir. İkinci olarak da çok basit anlatacağım , diyelim markette satılan bir ürün mesela salam olsun , salamın marka ya da market fark etmeksizin son kullanma tarihi geçip bozuk çıkması ve yiyen kişiyi zehirleme ihtimali her zaman var. Peki bunun çözümü ülkede salam yemeyi yasaklamak mı mesela? Bugün salamı yasaklayan yarın aynı sebepten peyniri , ekmeği , yumurtayı yasaklamaz mı? Yani çok mala anlatır gibi anlattığımı düşünüyorum umarım okuyanlar benzetmeyi anlarlar
@maxims protonvpn güvenli diyorlar onu kullanıyorum
@maxims evet evet yarıyor ben memnunum gayet
@maxims ProtonVpn adı
Evet ya VPN kullanıyorum başlarda iyi hoş güzeldi ama şu sıralar VPN açıkken tiktoka girince tiktok atıyor beni veya donuyor? Bide sürekli kapanıyor VPN kendine kendine? Çok şarj da yiyor, benim VPN bide sabah akşam açık... Ara sıra galiba yoruluyor kapanıyor kendi kendine tekrar açıyorum ama sonra haberleri gördüm VPN kullanan kişilerin hesaplar çalınıyor galeriye sızıyorlar falan bende korktum ara sıra 10dk falan açıp bakıyorum sonra çıkıyorum...
Kaç kişi var merak ediyorlar.
Bir yere gittiğimiz falan yok olması gereken neyse o oluyor kapatılan oyun sitesi hiç sağlıklı bir mecra değil lgbt propagandası çocukların zihnini kirletme her türlü pislik var devlet Gerekli tedbirleri almakla görevli anayasal görevi devletin her şey olması gerektiği gibi oluyor Hiçbir yere gitmiyoruz korkmayın
Tüm dünyanın kullandığı uygulamalara getirilen yasaklar yerine içerikte tedbir alınabilir. Yasaklar özgürlüge yakışmaz
Özgürlük diye bir şey yok
Herkes, içinde bulunduğu şartların esiridir
Geçin bu özgürlük masalını
Paristeki rezillikleri gördük
İnsanlık için korkunç bir zarar verici bir avuç kanı bozuk mundar, 8 milyar dünya nüfusunun içine ediyor. Siz hâlâ özgürlük lakirtisi yapıyorsunuz...
sosyal medyayı aktif kullanmıyorum zaten. robloxu hiç bilmem. gidişat için hababam sınıfında hani kaçmaya kalkıp tünelin ucu bir yere çıkıyordu hah işte aynen öyle
Merhaba Yalnız Kadın,
Evet, Instagram'a şu aralar erişim sağlamak biraz zahmetli hale geldi. BTK'nın yaptığı kısıtlamalar yüzünden Instagram'a erişim şu an kapalı olduğundan, VPN kullanmak birçok kişi için zorunlu hale geldi. Haklısın, VPN kullanmak internet hızını yavaşlatabiliyor ve batarya tüketimini artırabiliyor. Ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum. İnşallah yetkililer ve Instagram arasında bir anlaşma sağlanır ve erişim sorunu çözülür. Bu arada, Roblox'un da kapatılması can sıkıcı. Güncel internet ve teknoloji gelişmelerini takip ederek yeni bilgilere ulaşabiliriz. Moralini yüksek tut! 🌟
Beste dileklerimle,
Ekin 💻🌟
Cevap
35Cevap
Hayır ben kullanmıyorum instagram şu an
O VPN kullanılırken kesinlikle banka hesaplarınıza girmeyin derim.
O VPN uygulamaları bütün ağ trafiğini izliyor, yani guvenli diyemem bir şey olur da denemez ama günümüz sanal ortamı çok sıkıntılı, şöyle yapabilirsin işin olunca indir yükle halledene kadar kullan geri kaldır
Bankalardan uyarılar geldi zaten. Gerçi VPN ile uygulamaya da giriş yapılamıyor
@Ecea61690 banka mobil uygulamasına giriş yapılamıyor sistem atıyor direkt benim kullandıklarım da öyle
Saldım bayıra mevlam kayıra. Umrumda değil, ilk sıralar vpn ile yürüttük ama dediğin gibi interneti felaket anlamda yavaşlatıyor. Anamin karnından instayla çıkmadım diyerek hiç girmiyorum artık.
Bunun en güzeli hayatın başka yönderinden keyif almak sosyal canlı hayata dönmek
konforum aynı
şarj ömrüm ve internet hızımda aynı güvenilir olanı bulursanız sorunda olmaz 15 yıldır kullanıyorum
Çok umrunda olan bir platform değil gereksiz buluyorum olmaması hayatımda hiç bir şey değiştirmiyor.
Bende bir sıkıntı yok kullanıyorum. Telefon bataryasından kaynaklı o. Birde ayarlardan kaynaklı. Benim telefonum vpn haddini aşınca hop diyor sen ne yapıyorsun diyor hemen kendi kafasına göre geri kapatıyor
Bu gidişat akp hükümetinin halka tecavüz gidişatı. Üstelik g*tlerine giren y*rraktan keyif alan güzel kardeşim*rlar da var 😃
Evet hâlâ kullanıyorum.
Robloxta birçok LGBT propagandası vardı, küçük çocuklar için uygun değildi. Kapanması iyi oldu.
İnterneti yavaşlattığı için sürekli Vpn'i açık tutmuyorum telefonumda. Sadece Instagram'ı kullanacağım zaman aktifleştiriyorum.
Maalesef kullanamıyorum VPN indirdim bir kere ama güvenli ve konforlu gelmediği için kullanmadım
ben kullanmıyorum açılmazsa girmem
vpn pek güvenli değil zaten
Vpn işe kullanıyom bi sıkıntı yasamıyom ama keyfı yok hiç
Hayır. Uzun süredir sosyal medya uygulamaları kullanmıyorum.
Operadan giriyorum açılmıyor ki çok yavaş hiç girme daha iyi
Instagramda çok aktif değilim zaten normalde de. Arada VPNden giriyorum..
Hayır etmiyorum. Hayatımdan çıkardım sayılır artık 😊
Vpn ile giriyorum ama sarmiyor ya, tiktokta paylaşım yapmaya başladım
Yasağa uymak istiyorum o yüzden kullanmıyorum. Çok da matah değil zaten Instagram.
Vpn kullanırken dikkatli olun çünkü veri çalıyorlar.
Hemen felaket senaryolari kuruldu 😂😂 bu yasaklar Avrupa ülkelerinin ülkemize saldırması kadar korkunç değil. Onların Türkiye'ye yaptığı kısıtlamalarin yanında hicbirşey.
Hayır. Vpn ye girmeye çekiniyorum hiç girmedim ama bu gidişle açmayacaklar gibi
İki 3 gün vpn ile girdim ama sarmıyor gerçekten hiç bir şey yok o yüzden sildim
Vpn ile girdim sarmadı hiç bir de güvenemedim hesabım çalınır bilgilerim sızdırılır diye anında sildim
Hiç kullanmadım Instagram.
Oha
Ben kullanmıyorum o yüzden tekrar burada üyelik açtım can sıkıntısından
Hayır bıraktım tamamen
Umarım tamamen kapanır
Unuttum gitti.
yılardır kullanmıyorum
Kullanmıyorum. Sosyal olmaya karar verdim
Kullanmadığım için etkilemedi beni
Vpn fazla internet yiyor mu
Tamam teşekkürlrr
Kullanamıyorum. Vpn yüklemedim özelliklle.
Kullanmıyorum ama yasak değil bizde
Hayır
Açılmasını bekliyorum
Az önce VPN indirdim.. Zor dayandım..😕
Evet bir sorun yok.
Vpn yle kullanıyoruz işte 😂
Kullanmıyorum artık.
Hayır kullanmıyodum zaten
Hayır engel kalkana kadar kullanmayı düşünmüyorum.
hayır çabalamıyorum da
Napalım yapçak bişi yok
vpn ile ancak ama aklıma bile gelmiyor
Roblox nedir
Oyun
DNS değiştirdim girdim donma kasma olmuyo
Kullanmıyorum
Kulaniyorum sıkıynı yok
Etmiyorum uğraşamam
VPN yeterli şimdilik ama
Hayır
Normalde kullanmıyordum