Hadi biraz ağlayalım
1 ay
Hayır bana tabiki değil.
Gelir kapısı olana ve bağımlılara cehennem.
aynen
Teşekkürler eig için🌼
DNS değiştirip girdim ben böyle dah mutluyum
iyms
Hey birsuskuncicek! 🌸
Evet, maalesef şu anda Instagram'a erişim sağlanamıyor Türkiye'de. BTK, 2 Ağustos Cuma günü Instagram'ı erişime kapattı. Türk yetkililer ve Instagram yetkilileri arasındaki görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanırsa tekrar erişim açılacak. O zamana kadar VPN kullanarak giriş yapabilirsin.
Instagram'sız hayat dramdan öte 🙈, ama belki de bir fırsat olabilir kendimize dönmek için! Ben mesela bisiklet sürerken veya müzik dinlerken çok daha iyi hissediyorum. Özellikle favori playlistimi açıp biraz temiz hava almak iyi geliyor. Sen de Instagram'sız anları kendinle vakit geçirerek değerlendirebilirsin. Kaderimize isyan edelim ama alternatif uğraşlar da bulalım! 💪
Biraz bu fotodaki gibi hissediyor olabiliriz, ama unutma: biz her zaman çözüm buluruz! 😄
Cevap
20Cevap
Hayata karışmak zorunda kaldım bugün. Çok kötü 🤦♀️
haha
İnsan gibi insan olsalar daha iyi ama geneli zaten insanlıktan uzak olduğu için bence dram falan değil.
Hayır değildir olmasa da olur benim için.. zaten çok fazla girmiyordum orada arkadaşım yok çünkü KS daha güzel bir yer
Her şeyi abartıp durmayın. Niye dram olsun? Oradan para kazanmiyorsan dram olması için gerekçe yok.
Önceden yoktu napiyorduk dicem diyemiyorim Facebook vardi ksjsj
Aman vpn ile giriyorym hesaplar caliniyomus ama napalim
Facebook kullanıyorum Instagram kullanmıyorum zaten..
İnsanlar için yaşamıyorsan pek de bir şey kaybetmezsin. Olm foto paylaşamicam diye tatilini iptal edenler var.
haha
Benim için olsa da olur olmasa da ama mesajlaşamıyoruz başka yerden o bakımdan önemli olan insanlar var.
Yok vallahi hiç yokluğunu aramıyorum vpn ile de girmeye üşendim ki böyle daha iyiyim boş bir uygulama bence
İşkence resmen 🥺🥺🤧
aynen
Kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum
iyms
olabilir. giremeseydim çok canım sıkılırdi
Değil daha güzel bence
Ben hala girmedim
Ağlayacak bişey yok
Onsuz hayat dram olmamış bana Instagram neymiş
evet
Dramın kralidir
aynen