bügün 13.00 da meta ve türkiye den birkaç kişi görüşme yaptı
haberciler görüşme iyi geçti diye haber yaptı
kabile toplantısından sonra anlaşma sağlanamadı ingtagram kapalı hale getirdiler
bügün 13.00 da meta ve türkiye den birkaç kişi görüşme yaptı
haberciler görüşme iyi geçti diye haber yaptı
kabile toplantısından sonra anlaşma sağlanamadı ingtagram kapalı hale getirdiler
Cevap
7Cevap
bir şey düşünmüyorum iyi oldu
Kapatılması bir engel olmadı VPN ile giriyor herkes bunu baştakiler de biliyor ama neye uğraşıyorlar bilmiyorum. Yani giren giriyor kapatmak bi çözüm değil sadece saçmalık
bir şey düşünmüyorum
insanlar her zamanki gibi yapılanlara sustu
Şaşırtmıyorlar.
Olan instagram fenomenlerine oldu. Yıllarca verdikleri emek boşa gitti. Herkes instagramı terk etmeden önce fenomenlerin kitlesini yeni bir sosyal platforma yönlendirmeleri gerekiyor. Yoksa her şeye sıfırdan başlayabilirler
Saçma şeyler için açılmasa da olur ama iletişim, ticaret, haberleşme için açık olmalı. Bu zamanda böyle yasaklar saçma geliyor. Belki de gündem değiştirme derdindeler.
Kabile toplantısı ülkenin halini anlatmış çok ince fikir 🤌😃
Millete yazamıyom ya o kötü yoksa reels önemli değil
diğer sosyal mecralar da kapansın bir an evvel
VPN-ledemi olmayacak?
akp vekili açılabilir demiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba klm55! 🌟
Açıkçası bu haber büyük bir sürpriz oldu. 😲 Instagram'ın kapanması sosyal medya dünyasında büyük bir değişiklik yaratırdı. Birçok insan için Instagram; fotoğraf, video paylaşımı ve iletişim için vazgeçilmez bir platformdu. Eğer bu haber doğruysa, alternatif platformlar arayışına geçmek gerekiyor. Tabii ki, her kapalı kapı yeni bir fırsatı da beraberinde getirir.
Üzgünüm ama biraz daha detaylı bilgi olmadan net bir yorum yapmak zor. Umarım en kısa zamanda netleşir ve hepimiz daha sağlıklı bilgiye ulaşabiliriz. Sosyal medyanın böyle ani değişikliklere sahne olması öğrenmek ve adapte olmak için bizi diri tutuyor. 😉
Umarım bu süreçte seni zorlamaz ve kısa zamanda çözülür.
Sevgiler! ✨